Titlurile zilei

A plâns cerul la Iași. Mihaela, tânăra care a murit într-un cumplit accident rutier, a fost condusă pe ultimul drum

Publicat: 10 dec. 2022
A plâns cerul la Iași. Mihaela tânăra care a murit într-un cumplit accident rutier a fost condusă pe ultimul drum
Astăzi Mihaela, tănăra care s-a stins în urma unui cumplit accident rutier va fi condusă pe ultimul drum

Astăzi, Mihaela, tânăra mamă care a murit în urma unui cumplit accident rutier, va fi condusă pe ultimul drum. Zeci de oameni se vor aduna la Prisăcani pentru a rămas bun de la aceasta

Astăzi este cu siguranță una dintre cele mai grele zile din viețile celor apropiați Mihaelei. Tânăra va fi condusă pe ultimul drum. Recent, familia acesteia a postat un mesaj în mediul online în care anunță înmormântarea.

„Toți cei care ați iubit-o și apreciat-o pe Mihaela, sâmbătă, la ora 11, sunteți așteptați să ne luam rămas bun și să ne rugam Bunului Dumnezeu să-i facă odihnă”, a transmis familia tinerei.

Zilele trec, iar moartea Mihaelei este din ce în ce mai greu de înțeles. Locul în care aceasta s-a stins a fost acoperit de candele și flori, printre bucăți de plastic și metal, ce au rămas în urma cumplitului accident.

Impact devastator, la primele ore ale dimineții

Cum s-a produs accidentul în care tânăra s-a stins este greu de explicat. De la casa ei și până în locul în care a pierdut controlul volanului este o distanță de aproximativ 6 kilometri. Curba în care ar fi derapat nu este una periculoasă, în schimb, poleiul ar fi putut juca un rol important în producerea accidentului. Rămâne de văzut ce vor stabili anchetatorii, cu toate că nu mai este atât de important acum.

Trebuie precizat faptul că Mihaela Talmaciu a lucrat o vreme la Primăria Prisăcani ca asistent social. În anul 2016 s-a căsătorit, iar mai apoi s-a angajat la Omini Clinic. Împreună cu soțul ei avea un băiețel de 3 ani, însă aceasta era însărcinată pentru a doua oară. La Prisăcani, Mihaela și soțul ei formau o familie model. Ultima dată au fost văzuți împreună în ajun, de Sfântul Nicolaie, la biserica din Prisăcani. Ea era o femeie extrem de implicată în tot ceea ce făcea, era o mamă iubitoare și o soție model, asta spun cei care au cunoscut-o.

Polițiștii ieșeni continuă ancheta în acest caz pentru a stabili cum s-a produs accidentul.
Comentarii
Adauga un comentariu