Horoscop

Astrologie: Ce il excita si cum il seduci, in functie de zodie

Publicat: 22 ian. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Astrologie Ce il excita si cum il seduci in functie de zodie
6

Descopera cele mai intime detalii privind personalitatea lui erotica in functie de semnul zodiacal.

Erotismul Berbecului

Ca relatia cu un Berbec sa inceapa sa se dezvolte, trebuie sa il lasati sa joace rolul dominant. Cu toate acestea, sub fatada lui de macho se ascunde aprobarea partenerului. Berbecul se uita in ochii acestuia pentru raspuns.

Ce il excita? Pentru inceput, trebuie sa stiti ca acest nativ iubeste fiorul flirtului, a inceputului, iar momentul cuceririi este mai mult decat o recompensa in sine. Mai intai, trebuie sa ii seduci inima, mintea, trupul si sufletul, trebuie doar putin lingusit si il vei avea la degetul mic. Poate face un accident vascular de placere sau ii vei gadila ego-ul spunandu-i cat de bine te face sa te simti, cat de incredibil de norocoasa esti ca el a intrat in viata ta. La randul sau, pentru Berbec este o mare provocare sa descopere pe cineva care nu este previzibil. Omul Berbec iubeste personalitatea partenerului (pe care o echivaleaza cu a sa) care il stimuleaza, iubeste relatia in care are parte si de actiune si de energie, suficient pentru a tine pasul cu el. Probabil stiti ca Berbecul adora masinile rapide, dar sa fie constient de faptul ca motorul sau are tabloul de bord propriul mental. Si asta este o provocare pentru orice femeie cu sange fierbinte care va trebui sa stie ca motorul Berbecului nu este intotdeauna propulsat de energie fizica.

Ce il opreste? Femeile sau barbatii previzibili! Au nevoie de o femeie sau un barbat care sa stie sa-i suprinda. Pentru ei, partenerul trebuie sa fie vizionar, sa lupte impotriva oamenilor rai, sa fie luminos, celesta, si sa aiba chef la orice ora sa faca dragoste. Femeile sau barbatii care se joaca cu mintea lor sunt, de asemenea, un viraj periculos care ii scot din decor. De obicei Berbecului nu-i plac jocurile mintii si le considera o pierdere totala de timp. Daca insistati ​​pe joc, puteti castiga batalia, dar pierdeti razboiul. Asta nu inseamna ca nu poate juca pentru a castiga in jocul etern al iubirii, aceasta inseamna doar ca trebuie sa fiti subtili. Amintiti-va aceasta lectie importanta … subtilitate, tact si mai ales retineti ca nu porniti la un drum lung cu un Berbec, ci ca trebuie sa mergeti pana la capat. Asta inseamni ca desi este agresiv, prefera siguranta manusii atunci cand este manipulat. Nu ii fortati niciodata sa invete lectii greu de digerat! Ati pierdut din start!

Erotismul Taurului

Este domeniul in care sta toata puterea lui, incapatanarea si senzualitatea. Taurii sunt guvernati de Venus, planeta iubirii si a frumusetii, astfel incat sunt exponentii placerilor lumesti la scara umana. Intensitatea sentimentelor acestor oameni le confera profunzime si sensibilitate, oferindu-le prin aceasta un avantaj si mai mare. Deoarece este un semn de pamant, sunt sanse ca el sa fie foarte bine ancorat in pamant, singura problema este ca uneori poate sapa prea adanc si exista sansa sa piarda trenul nefiind capabili sa iasa din santul pe care singur si l-a sapat. Daca Berbecul este cel care ia initiativa si face prima mutare, Taurul este mai practic. El prefera sa vada marfa inainte de a cumpara, cand este vorba de iubire el nu cauta o afacere, ci vrea femeia in adevaratul sens al cuvantului. Si pentru ca prietenii sunt o parte importanta a vietii sale, este posibil ca inainte de a fi iubire sa fie prietenie. Si aceasta e un mod minunat de a incepe o afacere.

Ce il excita? Taurii sunt familisti convinsi, ceea ce nu ii impiedica sa aiba aventuri. Au un aer protector care fascineaza. Imaginati-va un cadru in care sotul isi adora sotia, copiii sunt ascultatori, prietenii credinciosi, un animal de companie adorabil (care niciodata nu se scapa pe covor), totul invaluit intr-o armonie perfecta. De aceea, ii ia ceva timp pentru a-si cladi un cuib cald si in conditii de siguranta in care el isi poate gasi refugiul in pace. Prima ocazie intr-o relatie este sa-l invitati la cina. Va fi o ocazie memorabila. Este suficient sa spun ca daca va place un Taur atunci grabiti-va sa invatati sa gatiti. Ultimul lucru pe care il vrea un Taur este o femeie care ii pune in fata, in fiecare seara, aceeasi mancare sau care crede ca adaugarea unor condimente sofisticate fara a le armoniza aromele este o experienta gastronomica. Apoi, Taurul are tendinta de a face pe lupul moralist si daca sunteti un pic atent, veti fi foarte apreciat. Deci, in timp ce el este incoerent cand vorbeste despre bucuria de a gati, ascultati-l cu atentie si rabdare si veti fi rasplatiti pe masura. Nu in ultimul rand, are nevoie de un partener care sa ii fie nu doar amant in dormitor, ci sa ii placa sa se lase imbratisat si pupat toata ziua daca s-ar putea.

Ceea ce-l opreste? Vorbaria, indiferent de cat de bine intentionat sunteti. Daca doriti sa tineti alaturi un Taur, vorbiti-i despre dragoste, fiti calini si romantici. Amintiti-va, de asemenea, ca securitatea emotionala este foarte importanta pentru el. Daca simte ca atentia voastra este indreptata in alta directie se va retrage in carapacea lui, daca insa simte ca sunteti demni de incredere, lumea este a voastra. Pe urma, taurul munceste din greu pentru banii lui. Uneori, tipul mai evoluat poate iubi banii chiar mai mult decat sexul cu cineva, iar ultimul lucru pe care l-ar vrea este femeie care nu respecta valoarea banilor munciti. Un alt of al Taurului este o femeia sau barbatul carora le place sa revigoreze mobilierul si casa anual. Lucrurile lui sunt sacre pentru el, deoarece acestea ii dau sentimentul atat de necesar de securitate. Acestea sunt extensii ale propriei stime de sine, asa ca nu pune capul pe perna lui favorita, nu te aseza pe scaunul lui preferat sau nu-i atinge lampa lui preferata.

Erotismul Gemenilor

Se spune ca atunci cand te indragostesti esti cu capul in nori, si cred ca este o metafora perfecta pentru a iubi acest semn de aer fascinant. Condus de planeta Mercur, Gemenii sunt un fel de iubit mai cerebral, ei asculta mai de graba de minte decat de inima si mintea lor este intotdeauna la lucru, planifica, mediteaza, calculeaza, unelteste sau viseaza. Gemenii sunt adevarati maestri in orchestrarea cuvintelor si a starilor de spirit. Uneori frazele romantice se rostogolesc din gura lor atat de repede, incat emotiile nu pot tine pasul. Deci… Ce il excita? In cazul in care nu a fost niciodata cu adevarat sigur pe sentimentele sale, o femeie desteapta este o creatura foarte sexy pentru el. Daca ea este suficient de norocoasa si stie sa combine mintea cu fizicul, rezultatul este devastator. Un exemplu celebru este Jacqueline Kennedy, care a avut creierul, frumusetea si farmecul care l-au captivat pe celebrul ei sot, geamanul John F. Kennedy.

Ce il excita? Nimic nu ii face pe Gemeni sa se simta mai sexy decat o femeie cu o putere mentala suficient de bine antrenata pentru a tine pasul cu gimnastica lor intelectuala. Mintea lor este produsul fascinant pamantului pe care regulile mercuriene il transforma in magician. Original, cu mintea care face sa fie intotdeauna cu un pas inaintea altora, nu este un iubit oarecare. Femeia care seduce inima, mintea, trupul si sufletul unui Gemeni trebuie sa se intoarca in primul rand spre sine si mintea si trupul ei o vor urma. In schimb clacheaza la cea mai mica criza emotionala si… dispare. Iubita/ul aduna informatii de peste tot asa ca asteptati-va sa-si faca fisiere cu tot felul de date pe calculator, pe care apoi le aranjeaza intr-un email de compozitie si vi-l va trimite. Vrei sa-l castigi? Povesteste-i ca ai citit despre descoperirea unui sexagenar din Himalaya care a avut erectie timp de 30 de zile, in timp ce jucati rummy sau orice alt joc de societate si se va indragosti nebuneste de tine. Apoi, lui ii place femeiea independenta, gaseste cu siguranta in voi mare putere. Deci, o modalitate foarte buna de a pastra atentia unui Gemeni este sa-i dati de inteles ca aveti experienta de viata si ca intentionati sa va imbogatiti experienta si el va va multumi.

Ce il opreste? Imaginati-va o femeie frumoasa care brusc se injura ca un Inger al Intunericului. Un consumator sofisticat care termina cina si apoi incepe sa se scobeasca in dinti! Iata adevaratul blestem pentru Gemeni. El iubeste sarmul, feminitatea si gratia. Niciodata sa nu le dati de inteles ca va pasa daca este curat sau camera este zugravita in galben. Gemenii resping organic angajamentul, le este teama de o relatie de lunga durata, dar aduceti-l in pragul de a cere el legalizarea relatiei. Faceti mici remarci despre starea lui de spirit, dati-i indicii subtile despre bucuriile casatoriei si il veti auzi cum tropaie in jurul vostru imbatat de fericire.

Erotismul Racilor

Orice femeie si orice barbat este un pic actor in viata de zi cu zi, iar acum daca le-a cazut cu tronc un Rac, vor avea sansa sa joace trei roluri principale: prieten/a, iubit/a si tata/mama. Racul, guvernat de Luna, are ca simbol un crab. Sa nu va inchipuiti ca va fi parcimonios cu banii lui, cum ar face Taurul de exemplu, sau Scorpionul. Copiii Rac sunt unul dintre semnele cele mai generoase. Aceasta inseamna, ca la fel ca si crabul, partenerul se va retrage in interiorul carapacei lui daca ii calci sentimentele in picioare. Nu numai ca aceeasi luna guverneaza mareele sentimentele iubitului/ei dar, este un semn de apa. Asta inseamna ca natura lui este de doua ori mai emotionala. Nu incercati sa pareti fericiti atunci cand nu sunteti. Racul este asemeni unui burete care absoarbe imediat starile alterate ale prietenilor sau partenerului sau. Cu toate acestea, nu sunt la fel de plangacisi, fiind atat de impresionabili, inseamna ca si copilul din ei va fi receptiv la problemele celuilalt pe care il va gasi deosebit de…erotic. Indiferent daca va dati seama sau nu, ati cazut cu tronc unuia dintre cele mai romantice semne. Este statornic si fidel. Poate nu este baiatul bun jucat de celebrul Rac Tom Cruise sau nu are magnetismul animal al lui Sobby Czech, dar puteti fi siguri ca racul va transforma lumea intr-un cocon imperial, unul care va va iubi, hrani si proteja.

Ce il excita? La un moment dat, in copilarie, s-a petrecut un moment psihologic important. Copilul Rac a privit-o mai bine pe mama lui si a decis ca este sex-simbolul feminin perfect si fiecare femeie pe care o va intalni ar trebui sa se masoare cu ea. Acum eu nu spun ca Racul este chiar constient de faptul ca a alunecat pe panta freudiana atunci, dar curand veti descoperi ca omul are un atasament puternic pentru mama lui. Deci, atunci cand vine momentul si el va sopteste tandru cat de mult ii amintiti de ea, considerati ca este un pas important in directia buna. La fel si femeile Rac, sunt foarte legate de mama lor si foarte greu se vor desprinde daca acestea nu vor avea inteligenta sa taie cordonul ombilical si sa le impinga pe drumul vietii.

Ce il opreste? O femeie neafectuoasa, un barbat lenes si indiferent, care oricat de pasionati ar fi, il vor face pe partnerul Rac extrem de nefericit. Racii sunt pupaciosi, afectuosi, tandri, au nevoie de o multime de imbratisari si de permanente asigurari ca totul va fi ok. Daca insa si partenerul este mai lunar ca ei, atunci intr-adevar este o problema. Sentimentele Racului trec de-a dreptul prin stomacului lui si nu intamplator este zona anatomica, impreuna cu tractul digestiv, guvernat de acest semn. Emotiile chiar afecteaza starea lui de sanatate. Deci, atunci cand sunteti suparati pe ei, fiind un burete psihic, devine imediat deranjat. Apoi, daca Racul nu poate sa-ti potoleasca starea de spirit, atunci devine foarte nefericit. Si se simte rau iar tu te simti vinovat. Dintr-o data realizati ca Racul iubitor este deosebit de sensibil iar voi trebuie sa fiti foarte atenti cum jucati teatru in fata lui daca vreti sa nu pateasca nimic.

Erotismul Leului

Acest semn de foc, guvernat de Soare, este simbolizat de leul mandru si regal. Nu uitati cuvantul mandru, pentru ca este foarte important, daca trageti de el si-l loviti in propriul orgoliu se va trage cu un maiestuos „du-te” fara sa mai intoarca vreodata capul si sa priveasca in urma lui. Apoi se va retrage undeva unde sa fie numai cu el insusi ca sa-si linga ranile nestingherit, pentru ca ar muri mai degraba decat sa marturiseasca ce simte. Cu toate acestea, in cazul in care va imbolnaviti sau suferiti de ceva, aveti posibilitatea sa va incalziti in umbra naturii sale leonine: generozitate, iubire, divertisment, romantism si loialitate. Cu carisma lui irezistibila sa stiti ca este un mare visator. Este binecuvantat cu o energie extraordinara si cu creativitate, el poate face ca totul sa revina la viata. Leul este un magnet pentru femeile care sunt cu adevarat unice, dupa cum Leoaicele sunt femeile demne sa le stea alaturi in proiectele lor grandioase.

Ce il excita? Tot ce tine de egoul sau. Inca de copil va sari sa-si ajute familia si nu are nevoie decat de o banala incurajare ca sa nu mai simta greutate care ii apasa umerii. Pentru ca Leul este romantic si generos (o combinatie cu care ii este foarte usor sa traiasca), in mod constant va va acoperi cu daruri, iar ele te vor ocroti cu puterea lor. Nu conteaza daca sunt bogati sau nu, rasfatul va fi una de placere vietii lor. Singurul lucru este ca are nevoie sa i se spuna permanent cat de minunat/a este. Daca igonori aceasta latura a felului lor de a fi, daca piedestatulul pe care stau se clatina, vor deveni nesiguri iar un leu nesigur este o priveliste trista, intr-adevar. Este, de asemenea, periculos, deoarece riscati sa-l pierdeti pe parcursul cursei emotionale si fizice starnind gelozii indiferent daca este un mascul Leu sau o femela (ei iubesc atata timp cat nu se face prea zgomotos despre asta). Daca sunteti vreodata destul de naivi pentru a face un Leu posesiv gelos, veti simti pe pielea voastra ce inseamna teroarea unei bestii de peste 200 kg care este incoltita, ea loveste direct in inima gazelei! Pe de alta parte, nu puneti la incercare dragostea acestor nativi, nu vedeti ca fac sa intoarca privirile dupa ei fara nici un efort? Daca simte ca terenul este nesigur in jurul vostru, imediat o vireaza! Ii place flirtul, dar asta nu inseamna ca-si inseala partenerul!

Ce ii opreste? Leul isi asuma rolul regal de actor in familie si uraste sa imparta lumina reflectoarelor cu altcineva. Deci nu incercati sa jucati teatru in preajma lui caci va va pune rapid in umbra, uitati de istericale, de iesirile temperamentale, de furie, de gelozie, pentru ca va va face viata amara. Pentru ca iubeste subtilitatea partenerului sau, sa nu faceti vreodata greseala de a-l pune in umbra in fata prietenilor sai, mai mult, niciodata, dar niciodata nu faceti greseala de a rade de el in fata altora. Este destul de periculos, in intimitate este privit ca un joc in doi, dar atunci cand se face in public, rezultatele sunt letale! De asemenea, Leul nu este atras de femeile care nu sunt interesate de locul de munca, de cariera si de ambitii profesionale. Fie ca e sa fie presedinte de stat sau ca traieste intr-un ashram, nu conteaza. Leul admira pur si simplu ceea ce vede. Cu toate acestea, o femeie total independenta il lasa rece. Nu uitati niciodata ca el este … Regele (el nu va fi!) si vrea sa simta ca va uitati la el si depindeti de el. Da, poate fi un pic orgolios, dar pentru Leu este ceva ce da bine.

Erotismul Fecioarei

Atunci cand un barbat sau o femeie Fecioara, cei mai exigenti dintre toate semnele, nu gaseste bijuteria rara a iubirii, decide sa o faca el, pentru ca iubirea trebuie sa fie intr-adevar comoara. Vor fi mandri de ceea ce obtin si vor dori sa o arate lumii. Dar cum nu pot renunta la spiritul lor analitic, constant vor cauta defectele, expunandu-si trofeul in lumina si cautand sa aduca sub lupa fiecare fateta a frumusetii interioare. Este intr-adevar totul perfect? Pentru ca perfectiunea este ceea ce doresc Fecioarele si uneori isi petrec intreaga viata cautand… Fireste, in comparatie cu aceasta cautare, gasirea acului in carul cu fan este joaca de copil. Fecioarele, atunci cand iubesc, pot fi inteligente si creative. Partea pozitiva este ca isi doresc o relatie pe termen lung. Tinta iubirii lor va constata ca frazele romantice nu se rostogolesc superficial pe limba lor si atunci cand le auziti, puteti fi siguri ca stiu ce spun.

Ceea ce le excita? Pentru inceput, o femeie sau un barbat, dispusi sa lucreze la fel de mult ca si ei. Cineva care are o directie in viata si nu un gol. Sunt renumiti pentru insistentele cu care isi urmaresc scopul. Pentru ca este un lucrator de incredere, de multe ori este luat ca atare de catre colegii sai. Ei au obtinut doar ceea ce a fost mai bun si daca sunt complimentati pentru reusita, se uita lung din partea cui vine. Daca omul are un ego sanatos, nu simte lipsa de laude, dar hai sa fim sinceri, toti avem nevoie de cate un asemenea moment si cu atat mai mult Fecioara. Atenti la grijile partenerului, incearca sa ii sustina cu optimismul lor. Nu conteaza cat de destepte sunt, dar, de regula, Fecioarele sufera de un sentiment de inferioritate. Nu e de mirare deci ca atat de des Fecioara este nerabdatoare si se asteapta la perfectiune de la cel pe care-l iubeste, dar si de la ceilalti. Un alt aspect incintat pentru fantezia ei este ca face dragoste cu corpul partnerului, iubeste analiza mintii lui, diseca strat cu strat personalitatea lui, cu aceeasi pasiune cu care isi afiseaza sentimentele. Acest psiholog amator se inflalcareaza la imaginile care ii domina simturile. De fapt, o multime din sapaturile sale cu carcater psihologic, sunt pentru a verifica daca intr-adevar are calitati de vindecator. Deci, nu va fie teama sa-i impartasiti trecutul vostru.

Ce il opreste? Exista un singur cuvant, care este un viraj definit off… murdarie! Da, iubitii lor adora curatenia si ei intotdeauna observa cultul pentru igiena sau lipsa acesteia. Este ceva greu de trecut cu vederea in acest om, care poate fi duios, daca nu ii iesi din mana. Vor stii ca este un pic mai deosebit atunci cand va aduce servetelele la indemana langa pat sau incepe sa aranjeze in ordine alfabetica condimentele din bucatarie sa debara. Fecioara pur si simplu simte ca viata este mult mai usor de trait atunci cand este curat. Deci, daca pana acuma ati fost obisnuiti sa stranga altii lucrurile dupa voi, de acum a venit timpul sa va ocupati si de curatenie.

Erotismul Balantei

Balanta este permanent in cautarea marii iubiri sau a iubitului ideal. Cand va intalni dragostea, romantismul se va strecura in viata ei. Balanta stie cum sa-si puna in valoare farmecul. In dragoste va trece cu vederea de multe ori defectele partenerilor si se va concentra pe aspectele bune ale relatiei. Balanta va face tot posibilul pentru a-si pastra partenerul, dar se asteapta ca acesta sa fie afectuos in schimb. Va puteti astepta la sprijin deplin si loialitate atunci cand iubiti o Balanta. Balanta poate fi ingrozita de ideea de singuratate si cand simte ca relatia este pe cale sa se rupa va incerca sub diverse moduri sa se impace cu partenerul. Daca va fi respinsa in continuare, se va simti demoralizata si devalorizata si va cauta rapid un inlocuitor. Balanta este intr-un fel si sensibila la nevoile partenerilor, are talentul de a-i face sa se ​​simta bine cu ei insisi si va scoate ce este mai bun din partenerul. Balanta va asculta punctul lui de vedere inainte de a vorbi despre propriul punct de vedere si va da inapoi doar pentru a mentine calmul si linistea. Va puteti astepta la bunatate si sensibilitate atunci cand iubiti o Balanta, va oferi tot confortul pentru ca partenerul sa se simta bine in pielea ei/lui. Balanta este prietenoasa si primitoare si cu toate acestea va reactiona prost daca simte ca este tratata nedrept. Nu ii place critica sub nicio forma.

Iubeste senzualitatea si pare sa fie increzatoare in dormitor, dar doar ajutata si usor influentata de aspectul fizic, ceea ce face sa devina nesigura si incerta cu privire la propria sexualitate. Are nevoie de asigurari constante din partea partenerului, care sa ii susure permanent ca o gaseste atractiv sexual sau va deveni ursuza si retrasa. Barbatii Balanta sunt maestri ai seductiei, vei sti imediat cand i-ai cazut cu tronc unei Balante. El nu se va uita inapoi si va fi tot timpul in preajma ta, fara sa te scape o clipa din ochi. Sunt extrem de ambitiosi si vor astepta sa fie sprijiniti in fiecare pas pe care il fac. Totusi sunt la fel de fel de iubitori si isi sustin partenerii atunci cand intreprind ceva. Femeile Balanta vor pune intotdeauna pe primul loc nevoile partenerului. Viata de familie este foarte importanta pentru ele si se vor concentra pentru a face din casa o casa deschisa. Pot deveni emotional dependente de partenerii lor si au nevoie sa se simta iubite. Ele se asteapta ca partenerii lor sa isi imparta responsabilitatile cu ele si sa aiba aceleasi valori ca si ele.

Erotismul Scorpionului

Analitic, pasionat, grijuliu, folositor, senzual, energic, cu perceptii profunde cand i se pune pata, cum s-ar spune, poate deveni nesimtit, suspicios, posesiv, incapatanat, contradictoriu, rezervat sau zvapaiat, Scorpionul se angajeaza intr-o relatie intens si acaparator, odata ce i-a luat atata timp pentru a ajunge sa il cunoasca pe cel dorit. Desi nu sunt niste romantici iesiti din comun, devin profund atasatide cei dragi lor. Puteti fi aproape siguri atunci cand intrati intr-o relatie cu un Scorpion ca iubirea lui este reala si va fi loial si credincios pana la sfarsit. Nativii altor semne care sunt la fel de pasionali nu rezista maratonului sexual pe care il duce Scorpionul. Desi Scorpionul are tendinta sa fie contradictoriu si multi spun ca este confuz, eu le-as sugera sa-si revizuiasca opinia pentru ca suprizele pot fi de proportii, mai ales ca este vorba despre un nativ cu o putere de concentrare si de penetrare a lucrurilor iesite din comun. Sub o aparenta rece si distanta este un adevat vulcan.

Cu toate acestea el poate fi flexibil si se adapteaza cu usurinta, adesea insa nu o va pune pe iubita/ul lui in prim plan. Nu incercati sa dominati un Scorpion ca dati de greu, ei trebuie sa aiba controlul propriilor ganduri si sentimente. Sexul si dragostea sunt la fel de fel de importante pentru pasionatul Scorpion. Ii place sa fie, verbal si emotional, expresiv pentru partenerii lui. Spectacolele de devotament ale Scorpionului arata ca pretuiesc fiecare moment impreuna cu partenerul lor. De asemenea, ii place sa se asigure ca sentimentele lor sunt reciproce, altfel incepe sa devina suspicios si neincrezator in partenerul lui si cum sunt foarte sensibili, daca simt ca se partenera/ul incearca sa aiba avantajul asupra lor, incheie o relatia rapid fara sa dea prea multe explicatii, mai mult nu vor uita si nu vor ierta infidelitatea sau tradarea partenerului. Cand intalnesti un barbat Scorpion pentru prima data, el poate sa para a fi rece si detasat, cu toate ca in interiorul sau vibreaza plin de emotie. Ochii lui pot fi penetranti si va vedea orice nesinceritate. Dorinta si pasiunea lui este proverbiala si nu se teme sa o arate partenerilor. Femeilor Scorpion le place sa tina totul sub control, dar o vor face intr-un mod mult mai subtil decat barbatul Scorpion. Ea poate permite partenerul ei sa creda ca el este dominant, dar de obicei, cea care va domina cu adevarat va fi ea. Cu toate acestea atunci cand o femeie Scorpion iubeste, va puteti astepta la recompense mari, la tratamente preferentiale, isi va dedica toata viata in sprijinul iubirii si in a-si sprijinii partenerul, casa si familia.

Erotismul Sagetatorului

Sincer, optimist, pasionat, inspirat si iertator, poate deveni foarte rapid dogmatic, nerabdator, indiferent, ezitant, detasat si indulgent cu sine insusi. Transmite fiorul dragostei si emotia atunci cand este indragostit. Tanjeste dupa aventura si romantism. Altii sunt atrasi de Sagetator datorita inimii sale calde, plina de duh si blanda. Totusi el are nevoie de conversatie intelectuala si stimulare pentru a-si pastra interesul pentru o relatie. Onestitatea este importanta pentru el intr-o relatie, va aprecia mai degraba in cuvinte felul de a gandi al partenerului si mai putin va tine cont de sentimentele acestuia. Sagetatorilor le place sa aiba propriul spatiu si libertatea de a face ce vrea, de asemenea are nevoie de timp pentru a fi sigur ca relatia este una serioasa si semnificativa si este cel mai fericit atunci cand e indragostit pana peste cap. Nativii sunt senzuali si sexul joaca un rol important in relatiile lor. Si pentru ca sunt afectuosi si foarte sensibili se asteapta ca si partenerii lor sa fie la fel.

Sagetatorul poate fi de multe ori neglijent in dragoste si se va incurca cu primul sef care ii iese in cale fara a se gandi la consecinte, iar daca este respins poate fi usor de ranit. De asemenea, se poate plictisi rapid daca relatia se transforma intr-o rutina plictisitoare si poate incepe sa caute in alta parte pentru variatie de atmosfera. Sagetatorul pune propria libertate mai presus de orice, iar unii pot avea o adevarata fobie cand se pune problema angajamentului. Cu toate acestea, odata ce au gasit iubirea adevarata, vor face totul ca relatia sa mearga. Nu ii place sa se simta sub presiune si dispretuieste gelozia. Cel mai bun lucru pe care il puteti face cand va iubiti cu un Sagetator este sa ii permiteti sa fie cine vrea sa fie si in schimb va va oferi iubire vesnica si va va fi credincios si loial. Barbatii Sagetator cauta femeile care sunt spontane, vesele si pline de surprize. Planificarea unei relatii nu este pentru un om care iubeste un Sagetator. Singurul lucru pe care il poate face este sa lase timpul sa lucreze. Sa se astepte la gesturi romantice, iar cu un amant Sagetator, cea mai frumoasa surpriza este o excursie in cele mai indepartate locuri de pe pamant. Femeia Sagetator doreste un barbat care ii apreciaza dragostea de viata, farmecul si caruia sa ii placa sa aiba o minte ca a ei. Femeile Sagetator au o perceptie clara asupra sentimentelor lor si dispretuiesc jocurile si farsele stupide.

Erotismul Capricornului

Creativ, organizat, practic, indraznet sau precaut atunci cand este necesar, grijuliu, greoi in munca, meticulos, loial se poate transforma rapid intr-un egoist, om care nu iarta nimic, luptator, critic si perfectionist la sange atunci cand lucrurile nu ies cum vrea el. Capricornul nu este in mod natural un cochet, dar emana erotism fizic si senzatii pe care celelalte semne le gasesc atat de atragatoare. Capricornul poate fi retras si pare timid cu sexul opus pe care il abordeaza cu prudenta, dar odata ce acestea se incadreaza in tiparul lui interior, nu exista nimeni sau nimic care sa il opreasca. Adevarul este ca pentru el o relatie demareaza lent pentru ca are nevoie sa se simta in siguranta si cu cat sentimentele adevarate si sincere ale partenerilor fata de el sunt mai clare, cu atat va reactiona si el mai direct. Casa si familia joaca un rol important in viata unui Capricorn si de aceea va astepta o perioada de timp pana sa le aseze mai presus de toate.

De la un partener Capricorn va puteti astepta la loialitate si consideratie mai ales cand ati starnit sentimentele unui asemenea nativ si mai ales ca lui ii place sa fie luat in serios. Prefera mai degraba decat angajamentul sa ia relatia ca pe o afacere pana se va lamuri cum stau lucrurile. Asta deoarece are nevoie de ceva timp ca sa admita esecul intr-o relatie atunci cand se pune aceasta problema, iar daca el este cel tradat va incheia relatia repede, tocmai ca sa nu se razgandeasca. Cu toate acestea poate deveni razbunator daca simte ca un atac personal nu este nejustificat. Dragostea si sexul merg mana in mana si sunt la fel de importante pentru un el. Capricornul nu poate avea una fara cealalta. Prospera cat timp acestea doua au o legatura puternica si va cauta sa dea totul si sa satisfaca orice capriciu al partenrei/lui. Barbatii Capricorn cauta femei care sa le sustina obiectivele si visele. Unui barbat Capricorn ii place sa se simta necesar si va fi protector cu partenera si o va sprijini intotdeauna, indiferent daca aceasta are sau nu dreptate. Femeile Capricorn cauta stabilitatea si securitatea intr-un partener. Ele apreciaza munca acestuia si ii poate stimula ambitia construirii unei cariere proprii, dar si grija pentru un camin sigur si un mediu stabil pentru ea si familia ei.

Erotismul Varsatorului

Comunicativ, grijuliu, omenos, independent, statornic, constant si imaginativ, rapid poate deveni agresiv, egoist, nehotarat si bagacios daca nu ii convine ceva. Cand intalnesti un Varsator pentru prima oara, vei fi atrasi de comportamentul lui prietenos si plin de duh. Varsatorul poate fi timid, departe de implicarea emotionala adanca, la inceputul unei relatii, dar te poti astepta din partea lui la loialitate, onestitate si fidelitate pe masura ce povestea de dragoste evolueaza.

Varsatorului ii pasa de cei care ii sunt aproape, va dori sa fie cel mai bun prieten, dar si cel mai bun iubit. Desi Varsatorul are o minte extrem de imaginativa si creativa, va sprijini si cultiva ideile prietenilor, ale partnerilor impreuna cu ale lui. Varsatorul va argumenta rar, de obicei este impartial si tolerant si va incerca sa inteleaga si punctul de vedere al celorlalti. Varsatorul va ramane intr-o relatie, chiar si de prietenie, atata timp cat acestea nu ii ingradesc libertatea interioara si nu isi simte spatiul invadat. Daca insa partenerul va fi insistent, gelos si sufocant, Varsatorul va deveni nemultumit si in scurt timp va pune punct relatiei. Desi Varsatorului ii place sa domine, el se asteapta ca si partenerul sau sa fie la fel de independent ca el si sa fie capabil sa-si urmeze propriile vise. De aceea prefera sa traiasca de cele mai multe ori singur. Mai mult intelectual decat un romantic, are darul de a capta sufletul celor din jur prin cuvinte inspirate, prin comunicare mai degraba decat sentimental. El poate gasi uneori revarsarea emotionala incomoda si blocanta. De asemenea, poate fi destul de modest atunci cand vine vorba despre sex, dar apreciaza dragostea si devotamentul. Prietenia este un factor foarte important si puternic in relatile sale, va dori de multe ori chiar sa ramana prieteni cu partenera/ul mult timp dupa ce relatia lor a incetat.

Erotismul Pestilor

Din iubitori, grijulii, de incredere, iertatori, romantici, pot deveni cu foarte mare usurinta nemilosi, dependenti, visatori, sensibili si nu o mai scoti la capat cu ei, poate de aceea din randul lor se recruteaza cei mai multi dintre alcoolici sau consumatori de droguri. Cu toate acestea, Pestii sunt cei mai romantici dintre toate semnele. In dragoste vor totul: iubire, casatorie si sex. Pestii cauta si prospere prin iubirea adevarata. Vor cadea in capcana dragostei cu usurinta, dar se pare ca este si mai greu sa fie doborati de dragoste si au credinta ferma ca iubirea adevarata este o solutie la toate problemele vietii. Pestii sunt dornici sa fie rugati sa faca ceva si vor iesi din felul lor de a se asigura ca partenerii sunt cei care trebuie si fericiti. Pot parea vulnerabili si neputinciosi si cu toate acestea au un caracter puternic si pot depasi cele mai mari dificultati pe cap de locuitor cand lucrurile merg rau. Pestii sunt foarte emotionali cand vine vorba despre dragoste si afaceri. Acestia trebuie asigurati in mod constant ca totul este bine si ca sunt cu adevarat iubiti sau pot incerca sa gaseasca aceste asigurari in alta parte.

Atunci cand dragostea cu un Pesti este reciproca, dati-le frau liber si vor rambursa si uimi cu ideile lor minunate pline de imaginatie. Nu fiti critici cu un Pesti, deoarece se poatr simti respins si se va retrage in lumea lui in cazul in care nu se simte apreciat de cei dragi. Va puteti astepta la compasiune, empatie si dragoste atunci cand va iubiti cu un Pesti. Sunt creativi si exceleaza ca artisti in roluri dramatice, sunt extrem de intuitivi si prin urmare iti este foarte greu sa-ti ascunzi sentimentele de ei deoarece pot vedea, ca de obicei, prin tine. Acestor nativi nu le place sa fie inchisi in spatii care nu le permit sa exploreze. Nimic nu iubesc mai mult decat o vacanta romantica in doi intr-un loc exotic departe. Intr-o relatie pot fi oarecum supusi, oferind foarte mult fara sa astepte ceva in schimb, fiind astfel foarte deschisi dar si foarte usor de ranit. In cazul in care isi dau seama ca sunt tradati vor deveni, probabili, ursuzi si retrasi inainte de a termina, in cele din urma, relatia. Totusi vor face tot posibilul pentru a salva relatia, daca exista si cea mai mica speranta de reconciliere. Barbatii Pesti sunt spirituali si sensibili, iubitorii de senzualitate si foarte usor se indragostesc pornind intr-o explorare romantica si poetica. Daca vrei sa sprijini un Pesti cu visele lui, arata-i cat de mult il apreciezi si va oferi acelasi lucru in schimb.

Adauga un comentariu