Actualitate

Atac dur la adresa Guvernului PNL! PSD susţine că liberalii au băgat în insolvență peste 1000 de firme

Publicat: 25 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Atac dur la adresa Guvernului PNL PSD susţine că liberalii au băgat în insolvență peste 1000 de firme
PSD susţine că liberalii au băgat în insolvență peste 1000 de firme

Atac dur la adresa Guvernului PNL. Conform unei postari făcute de PSD, liberalii ar fi băgat în insolvență, prin deciziile luate în timpul guvernării, aproape 1000 de firme.

Atac dur la adresa Guvernului PNL!

Conform unei postari publicate pe o reţea de socializare, Guvernul Orban se confrunta cu acuzaţii grave. Partidul Social Democrat susţine faptul că economia şi nivelul de bunăstare al romanilor sunt îngropate de actualul Guvern. Conform aceluiaşi text publicat pe Facebook, PSD anunţa faptul că aproximativ 1000 de firme au intrat deja în insolventa, iar situaţia de la uzina ALRO este una dezastruoasa:

Guvernul PNL îngroapă economia și nivelul de trai al românilor, dar cu un cinism maxim îi pune tot pe români să plătească înmormântarea! Într-o singură lună, aproape 1000 de firme locale au intrat în insolvență așteptând zadarnic miliardele de euro promise de guvern. La fel și la uzina ALRO, unde 20 mii de oameni sunt gata să rămână pe drumuri. PNL-iștii au timp de economie doar dacă le iese și lor ceva din asta.”

Sute de mii de agricultori sunt la pământ

În continuarea postarii, PSD anunţa şi faptu lca agricultorii sunt într-o situaţie precară pentru că în ultimele 3 luni nu au văzut bani de la Guvern. Totuşi, liberalii le-au amânat plăţile fix până în septembrie, cu puţin timp înainte de desfăşurarea alegerilor locale 2020:

” Alte sute de mii de #agricultori sunt la pământ după ce, de trei luni nu au văzut vreun leu, ci doar tone de promisiuni de la Cabinetul Orban. Liberalii le-au amânat plățile până în septembrie: campania electorală e mai importantă decât cea agricolă! Fiscul face însă deja planul de execuție pentru firmele ce au amânat plata taxelor din cauza pandemiei, precum HORECA. Asta e viziunea PNL despre ieșirea din criză: dăm bani din vorbe, luăm taxe și din ciorbe!”, a transmis marți PSD.

Moţiunea de cenzură a fost conturată pe aşa spusele tunuri date de PNL

Moţiunea de cenuzura împotriva Guvernului PNL a fost conturată pe tunurile date de PNL pe perioada pandemiei, dar şi pe, potrivit celor de la PSD, slabă guvernare pe care cei din actul guvernamental au avut-o în această perioadă de pandemie. În altă ordine de idei, Guvernul PNL nu recunoaşte nicio acuzaţie, aceştia declarând că este doar o mişcare politică a celor din PNL.

Klaus Iohannis vrea să îl demită pe Ludovic Orban! Ipoteză şoc la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis vrea să îl demită pe Ludovic Orban, susţine analistul politic şi membru PSD, Cozmin Guşă. Acesta consideră că Ludovic Orban ar putea fi dat la o parte din pricina tunurilor date de Guvernul pe care îl conduce în perioada pandemiei. Totuşi, o mare problemă întâmpinată de Klaus Iohannis este aproprierea alegerilor locale şi mai ales a scorului pe care îl va obţine formaţiunea politică.

Klaus Iohannis vrea să îl demită pe Ludovic Orban

Se încing spiritele intre Palatul Cotroceni şi Victoria. Conform analistului politic Cozmin Gușă, Klaus Iohannis cauta modalităţi de demitere din funcţie pe Ludovic Orban. Conform unor surse a celor de la bugetul.ro, se pare că Ludovic Orban va fi dat jos din funcţie imediat după alegerile locale din septembrie 2020.

Adauga un comentariu