Actualitate

Atacuri dure ale lui Eugen Teodorovici la Guvernul Orban: „Face un spectacol penibil! Președintele ar trebui să-l demită de urgență pe Orban“

Publicat: 19 mart. 2020

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, susține că Executivul condus de Ludovic Orban face un ”spectacol penibil” și nu adoptă măsuri concrete pentru a spriji mediul economic.

”Guvernul Orban a jucat într-un nou episod din spectacolul penibil cu care ne-a obișnuit.

Mult trâmbițatele măsuri economice anunțate și aprobate în ordonanța adoptată nu sunt decât vorbe goale, mult populism și, din păcate, nimic concret pentru mediul de afaceri și pentru populație!!!

Ordonanța nu arată altceva decât că membrii guvernului care au discutat cu reprezentanții mediului de afaceri, ori nu au înțeles ceea ce se cere, ori erau mult prea ocupați să-și facă selfie-uri…

P.S. Decretul președintelui ar fi trebuit să prevadă demiterea de urgență a lui Orban și a acestor așa-ziși “specialiști” în ale economiei din jurul lui, care nu sunt capabili să înțeleagă adevăratele nevoi și așteptări ale populației și ale mediului economic din România!”, scrie Eugen Teodorovici.

Adauga un comentariu