Eveniment-Social

Atelierul de lectură pentru copii „Mozart și curcubeul muzical”, la Palatul Culturii din Iași

Publicat: 21 feb. 2020

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași organizează atelierul de lectură pentru copii „Mozart și curcubeul muzical”, la Palatul Culturii din Iași. Asta în parteneriat cu Primăria Municipiului, Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, Inspectoratul Școlar Județean, Colegiul Național de Artă „Octav Bancilă” și Editura Nemira.

E vorba de organizarea sâmbătă, 22 și 28 februarie 2020, începând cu ora 16;00, în Sala de Educație Muzeală a Palatului Culturii din Iași, a Atelierului de lectură pentru copii „În lumea poveștilor muzicale”, cu tema „Mozart și curcubeul muzical”.
În cadrul acestor doua ediții, dr. Daniela Mihaela Ciocoiu, profesor de canto la Colegiul „Băncilă”, va citi din volumul „Mozart și curcubeul muzical”, semnat de Cristina Andone și apărut în Colecția „Povești din Pădurea Muzicală”. Participarea se face pe baza unui bilet la Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu”, al cărui specific se pliază pe tema acestei activități, muzeul deținând o impresionantă colecție de automate muzicale. Prețul unui bilet este de 12 lei pentru adulți/ 6 lei pentru pensionari/ 3 lei pentru elevi și asigură accesul în atelier și muzeu.

Adauga un comentariu