Local

Atenție! Traficul dinspre Ciurea spre Iași a fost blocat. Cortegiu funerar cu zeci de mașini și un camion în față, pentru „Bulibașa la toată Galaxia” – GALERIE FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Publicat: 16 sept. 2023
_____ Vizualizări 20 Comentarii

Traficul dinspre Ciurea spre Iași a fost blocat. Cortegiul funerar cu zeci de mașini și un camion în față, pentru „bulibașa la toată galaxia”.

UPDATE 8: Cortegiul funerar a ajuns la Biserica Sfântul Vasile.

UPDATE 7: Claxoanele au răsunat în tot cartierul Nicolina. De asemenea, a intervenit și Jandarmeria. Traficul a fost îngreunat.

UPDATE 6: Cortegiul funerar a ajuns în zona Nicolina.

UPDATE 5: Sute de mașini îl conduc pe Bulinașa pe ultimul drum. Șoferii claxonează și aruncă cu bani din mașini.

UPDATE 4: Cortegiul funerar a ajuns în Lunca Cetățuii.

UPDATE 3: La fiecare oprire din drumul spre cimitir, au fost aruncați bani, dar și bomboane.

UPDATE 2: Cortegiul funerar a plecat spre cimitir.

UPDATE 1: Preotul a ajuna la casa familiei Stănescu și a început slujba. De asemenea, două autospeciale de poliție s-au deplasat la fața locului pentru a se evita orice incident.

Astăzi, Dragoș Stănescu va fi condus pe ultimul drum. La palat, s-au adunat rromi din toate colțurile României. Nu au lipsit nici lăutarii care au primit bani.

Dragoş Stănescu, „Bulibaşa pe toată Galaxia”, a murit după o lungă suferință

Astăzi a avut loc una dintre cele mai mari înmormântări ţigăneşti.

Reprezentanţii familiei Stănescu au ţinut să precizeze că întregul eveniment costă aproximativ 1,5 miliarde de lei vechi. Este ştiut faptul că pentru familiile de ţigani din Iaşi şi restul ţării înmormântările trebuie să fie fastuoase pentru că potrivit tradiţiei, decedatul s-ar bucura de tot ceea ce familia a pregătit pentru el în zilele de pomenire.

Comentarii
Adauga un comentariu