Bursa Barfelor

Atenție! Turnătorie mare la Finanțurile din centru. Fostul director îi pândește pe angajați și-i toarnă

Publicat: 18 iul. 2020

Babetele cele hâtre continuă rubricuța de astăzi cu un zvonuleț despre un alt gogâldău de prin târg, deprimat de o vreme după ce nu mai reprezintă nici negru de sub unghie față de ce o fost el odată pe vremuri. Ei, cică Corneluș Turtureanu, fost dereftor de la Finansurile giudețului, a ajuns să facă practicile de pe vremuri, alea cu turnătoria la colegi când ăluia îi merge mai bine decât lui. Așa se face că Turtureanu, fost dereftor mare de la Finansuri din trecut, se plicitisește rău la bătrânețe și își caută de treabă. Cică s-a apucat de reclamat colegii de birou care nu poartă măști în timpul programului și face turnătorie la șefi. Gogâldăul e invidios că atunci când s-au comandat măști pentru angajați, din cauză că are capul mare, acestea nu îi veneau și s-a ofticat binișor.

Comentarii
  • Bine punctat mai „barfitorilor”, dar ce nu se stie e faptul ca daca nu avea capul asa de mare nu mai incapea atita prostie in Durdureanu Cornel zis si Dur-Dur-Bebe

  • Va e frica sa comentati de Durdureanu, marele BOU , pardon Alb din finante? Nu mai ajunge sef sa puna fiscul la cale cu domnul consilier personal Doroftei si a lui consoarta Craita, țîțe de vaca!!!!

  • Cu specimenele astea de Dudu și et comp vrea statul roman sa colecteze taxele și impozitele la bugetul public centralizat? Nu au ei un cap limpede care sa stea cu picioarele păroase in ligheanul cu apa rece sa citească bzi și altele și ecariseze birourile fiscului de indivizi neaveniții și javre funcționărești? Ăștia sunt trombi,blochează mersul normal al serviciului la ANAF. Trebuie dizolvați și eliminați pe ușile de la subsol.unii cu dubele. Așa se poate rezolva și cu distanțarea socială. Citi finanțe! Citi!

  • Are lumea mondiala prosti, dar Durdureanu are gardul iesit in afara 2m ca sa stie lumea unde locuieste prostanul de linga plopii fara sot!!! Traiasca Cornelus si Sorinel care bea lapte de la vaca Craita!!! Asa țîțe are, ca toate vacile din lume sunt invidioase pe lăptăresele ei!!!

  • Si si a gasit Durdureanu sa l trimita pe catelul securist CuCU sau PuLă in jargou sa imi tina mie morala ca nu am nasca. Sa ma piș pe amînfoi mai fraierilor!!! Cucule, poate iti creste cucu si il poti foote pe Cornelus

  • Cornele, tii minte cand vrouai sa footi colegi prin inspectorii de la Corpul de control? Acu te foot eu fraiere pe tine si pe fimei-ta aia cwrva de la cabinetul din Pacurari!!! Muie la familia DurDurEanu!!!

  • Durdureanu e putin sîsî-it…i se trage de la sî-sî-sînt bani multi in plic??? Ca tre sa-mi iau Tuareg, nu mai incap in Golf 5

Adauga un comentariu