Titlurile zilei

Atitudinea lui Daniel Albert, de la Poliția Rutieră, a lăsat-o mască pe o ieșeancă! Femeia se luptă de mai bine de doi ani pentru ca fetiței să i se facă dreptate: „Dulapul ăla e plin de dosare cu mortăciuni, nu am timp” – FOTO, UPDATE

Publicat: 08 feb. 2024
_____ Vizualizări 37 Comentarii
Atitudinea lui Daniel Albert de la Poliția Rutieră a lăsat-o mască pe o ieșeancă Femeia se luptă de mai bine de doi ani pentru ca fetiței să i se facă dreptate Dulapul ăla e plin de dosare cu mortăciuni nu am timp  FOTO UPDATE
Ștefana Irimia este absolut revoltată de atitudinea lui Daniel Albert, de la Poliția Rutieră Iași

Ștefana Irimia, mama unei fetițe de 13 ani care, în data de 25 noiembrie 2021, a fost accidentată grav în timp ce mergea la un magazin din localitatea Măcărești, comuna Prisăcani, este absolut revoltată de atitudinea lui Daniel Albert, de la Poliția Rutieră Iași, după ce timp de 2 ani și jumătate nu s-a ocupat de cazul fetiței sale pe motiv că are foarte multe dosare cu „mortăciuni”

În urma accidentului, fetița a rămas cu o dizabilitate, dar și cu traume pentru care merge și acum la un psiholog. Pe lângă faptul că trebuie să se lupte cu problemele de sănătate ale fiicei sale, Ștefana Irimia susține că trebuie să mai suporte și atitudinea arogantă și lipsită de respect a polițistului care se ocupă de caz, Daniel Albert.

UPDATE: Daniel Albert susține că el nu se mai ocupă de dosarul privind accidentul din data de 25 noiembrie 2021 și că nu a folosit niciodată un asemenea limbaj în discuțiile cu Ștefana Irimia.

“Am efectuat cercetări în dosarul penal la care face referire doamna Irimia, dar am predat dosarul, pentru continuarea cercetărilor, ofițerului care se ocupă de cercetarea penală la Serviciul Rutier, în luna aprilie 2022. Nu știu ce s-a întâmplat în continuare cu acest dosar.
Nu am sunat-o eu pe doamna Irimia pentru că nu aveam pentru ce să o sun și nu am vorbit eu cu dumneaei. Deja se fac verificări la nivelul IPJ Iași și cine a folosit un asemenea vocabular, probabil va răspunde”, a transmis Daniel Albert.

Ștefana Irimia: „Nu s-a făcut nimic în doi ani și jumătate”

În urmă cu circa o săptămână, Ștefana Irimia susține că a fost contactată de Daniel Albert, din cadrul Poliției Rutiere Iași. Agentul și-a dorit să afle de la mama victimei informații despre Cristian Berga, biciclistul care a accidentat-o pe minoră. Femeii nu i-a venit să creadă că, în loc să rezolve cazul, polițistul a pus-o pe ea să afle numărul de telefon al biciclistului, precum și pe cel al martorei.

„Accidentul a avut loc pe 25 noiembrie 2021. Fetița mea mergea cu verișoara ei să cumpere pâine de la magazin. Un băiat cu bicicleta a dat peste ea și i-a rupt piciorul, a avut o fractură de gradul II. Pur și simplu, a intrat în spatele ei și mi-a nenorocit-o. Acum, fata merge șchioapă, nici acum nu și-a revenit, încă merge la psiholog, iar Poliția Rutieră nu a făcut absolut nimic în acești doi ani jumătate.

M-au sunat pe mine săptămâna trecută, duminica, la ora 14.00, să caut eu numărul băiatului care a dat peste fetiță, să caut eu numărul martorei, nici măcar martora nu au chemat-o să dea declarații. Eu nu am nevoie de sprijin financiar, noroc că am bani că, dacă nu, îmi rămânea copilul șchiop pe viață. Am făcut cu ea și kinetoterapie, dar piciorul fracturat i-a rămas mai scurt, a rămas cu cicatrici pe toată viața, iar după doi ani și jumătate mă sună de la Poliția Rutieră un polițist, care nici nu știe să vorbească, la telefon să îmi zică «Ce mai știți de berbecul ăla». Am rămas surprinsă, că nici nu știam cine e berbecul. Apoi mi-a zis: «Vedeți că mă încurcă dosarul ăsta, îl țin în dulap și mă încurcă».

Nu e normal așa ceva. Eu am trimis numărul martorului, eu am căutat-o, că fata e plecată din localitate, eu am sunat-o și a mers să depună declarații. I-au scos multe declarații din context, știu pentru că am plătit avocat și a cerut să vedem dosarul. Sunt foarte multe probleme în dosar, nu s-a făcut nimic în doi ani și jumătate. Domnul (un alt polițist – n.r.) care s-a ocupat inițial de caz mi-a zis «dacă nu-ți convine, du-te și mă dă în judecată la ONU», cu un tupeu extraordinar”, a declarat Ștefana Irimia.

Daniel Albert, de la Politia Rutieră Iași, și-ar fi dorit dosarul clasat: „Domnii au considerat că nu e importat”

Ștefana Irimia si sotul sau
Pe lângă faptul că trebuie să se lupte cu problemele de sănătate ale fiicei sale, Ștefana Irimia susține că trebuie să mai suporte și atitudinea arogantă și lipsită de respect a polițistului care se ocupă de caz

Întrebat de părinții victimei de ce nu a făcut nimic, timp de doi ani și jumătate, pentru rezolvarea cazului, polițistul Daniel Albert a precizat că are un dulap de dosare plin de cazuri cu „mortăciuni”. Ștefana Irimia susține că s-a simțit umilită de atitudinea polițistului.

„Cum să suni la cineva fără să te recomanzi. Inițial, am crezut că face cineva o glumă proastă de mă întreabă de berbec. Nu așa se vorbește cu o doamnă. Dânsul vrea să fac eu treaba Poliției Rutiere. Nu au făcut nimic. Tot eu am umblat la IML, am plătit expertize, iar domnul care e vinovat face toată ziua TikTok-uri. Am ajuns, ca părinți, să ne simțim atât de prost când ni s-a spus «ce ați așteptat doi ani jumătate», de nu ne-am interesat de dosar, că suntem nesimțiți?

Copilul nostru e nenorocit pe viață și tot noi suntem de vină. E ceva strigător la cer. Nu vreau să mai pățească și alții așa ceva. Să mergi la poliție și să ți se zică: «Vedeți dulapul ăla, e plin de dosare cu mortăciuni, credeți că eu am timp să mă ocup de dosarul dumneavoastră». Oamenii ăia, care au murit într-un accident, au niște rude care îi plâng acasă, nu te poți exprima așa. Ne-a spus să dăm dosarul la clasare. Dacă nu mă duceam cu soțul la prim-procuror în audiență, dosarul se dădea la clasare.

Domnii au considerat că nu e importat că, inițial, fata mea a avut 136 de zile de concediu medical, plus câte internări au urmat. Cred că nici la un accident auto nu primești 136 de zile de concediu medical. Te simți umilit, ca părinte, să fii tratat așa, chiar l-am întrebat pe domnul polițist dacă are și el copii și a spus că asta nu are relevanță”, a mărturisit mama victimei.

Contactat telefonic, Mihai Șoric, șeful Serviciului Rutier Iași, a precizat că nu are cunoștință despre atitudinea lui Daniel Albert.

„Eu nu eram atunci cu colegul meu ca să știu cum a vorbit. O să discut cu el despre această situație”, a declarat Mihai Șoric.

Comentarii
  • Asa sunt extrem de multi dintre… „oamenii legii”! Indiferent de grad sau funcție! Nesimțiți, plini de superioritate nejustificată, neciopliți, fără școală, mârlani, confundă păgubitul cu infractorul, inculți și agramați de-ți vine să crezi că toate astea au fost criteriile de angajare!

  • Eiii, asta nu-i nimic încă. Dacă ar fi cineva să îi controleze pe bune, atunci să vezi surprize. Mai mare încredere este acum în poliția locală. Ăia tot mai fac ceva.

  • Un taranoi ajuns in uniforma, analfabet functional, arogant, se crede buricul pământului! Daca asta e atitudine si vkcabular de om al legii din noua generație înseamnă ca e greu sa mai salvam ceva! Ne mai trebuiesc imca 10 generații sa ne vindecam!

  • Și spălații pe creier, încep să comenteze fără pic de verificări, luând de bună ceea ce se scrie aici. Atitudinea „aroganta” reiese doar dintr-o declarație. Halal, jurnalism! Cât despre dosare, ele sunt ale Parchetului, nu a poliției! Poate e bine să mai faceți verificări la procurori nu la un polițist care are Toate dosarele cu accidente de pe majoritatea comunelor. Nu e bine pentru familie dar și madam, mai teebuia să mai treacă pe acolo…

  • Albert e finul lui Blajut pentru cine nu stir. Albert are in spate banii lui Blajut!!! Albert e un rapan ordinar, a fost la Rutiera acum e undeva ascuns prin birouri, o flegmă de om

  • Cine vrea o stanga la RAR sa il caute pe Albert Daniel ( Mocofanu ) care e cumnat cu Vasiliu “Stelistu” Ionica de la RAR capat coca cola

  • “Mortăciuni”?!?…
    Bravo, omule, ești empatic…Vocabular de mocofan, limitat dar obraznic, arogant.
    Dacă ați vedea ce greșeli fac în procesele verbale…

  • Dom-le, din comentarii nu rezultă dacă e rău că omul are atitudine au ba. Multor comentatori le lipsește educația, vocabularul și schimbul 3 ale unor oameni cu atitudine. Pardon, cel în cauză e ieșean sau vinitură ? Că asta spune tot.

  • Da….deci ….. eu nu eram in birou ca sa aud cum vorbeste Albert Daniel. Eram in biroul alaturat , mancam o pizza . Sau cred ca eram la cumatru’ la flori mai lingeam blidele pe acolo sa mai vad Parisu odata, ori nu stiu ….pe undeva eram….si ma faceam ca fac ceva .

  • Nu ne miră. După atitudinea lor victima este vinovată. De ce ma sunt plătiți polițiștii și procurorii? Sau poate erau în grevă?

  • Acest Albert pe vremea cand era in strada la Rutiera si te oprea in trafic ca sa nu te amendeze cersea o sticla de Jack Daniels ( atentie….specifica de 1L sa fie) si trebuia lasata la chioscul din Podu Ros din spate la sediul PNL

  • Nici nu as sta de vorbă cu politistul!
    Mers în audiență la Parchet și discutat cu procurorul de caz!
    De ce să ma enervez cu asemenea specimen???

  • Tot ce e politie rutiera din judet(Iasi,Targu Frumos,Harlau,etc….) sunt niste popandai,niste lache……pandari,stau prin boscheti sa faca praduiala. Ei nu fac preventie,ei fac praduiala. Inclusiv generatia tanara…..de fapt m,ai ales astia,care se dau incoruptibili

  • Pentru toți gogâldăii cu scame in buric care sparg semințe in sufragerie iar în timp ce se chinuie să-și taie copitele de la picioare mai scriu și câte un mesaj denigrator fără alte cunoștințe în cauză…….când veți afla cu adevărat cine a fost
    cel care a vorbit așa la telefon cu doamna in cauză…. vă veți cere scuze sau veți continua să stați cu degetul in nas și să faceți bile de muc în lipsa unei alte activități?

  • Dupa cum anuta Geal.Ghiorghita vine razboiul….ok… Aceste persoane cu pregatire militara, detinarori de arme, permis armapolitisti, rutiera, locala, militari angajati, pompieri,vanatori in frunte cu sefii lor de fond, magistratii( care detin arma), sa fie trimisi in linia I sa apere tara care i plateste regeste chiar si mai mult….si noi restul venim din spatele lor!

  • Este unul acuma proaspăt căsătorit Răzvan Filip care femeisa are un service auto nu își face treaba și dacă te duci la ea și faci reclamații te amenință cu barbatasu DRazvan Filip ca îți ea permisul , îți dă amendă și spune ca are toată poliția la degetul mic pe D Soric,Cepraga care își fac mașinile personale la service-ul ei și dacă are probleme să-i sune !!!Ma întreb dacă ea lucrează la spitalul de Psihiatrie și bărbatul ei în poliție pot avea afacere și să amenințe lumea și angajații ???

  • Membri din familia Irimia , au omorât un om și au băgat doi în spital, beat fiind și fără permis și nu s a mai întâmplat nimic.. E bun ca aveți pretenții

  • Ce școală are polițistul asta? Doamna să îi faca plângere la superiori acestui polițist, apoi la minister. Datoria lui este să facă dreptate, nu să favorizeze infractorii. Toate rablele trec RAR-ul. Este plina tara de cazane pe patru roți, și ne mai miram de unde poluarea.

  • Deci eu, dacă vreau să defăimez pe cineva, abordez un pseudo-jurnalist, îndrug toate balivernele și minciunile fără pic de probe, se publică la ziar și gata, am făcut audiență. „Proști, da mulți ” este o replică celebră!!! Toți frustrații au ocazia să refuleze din ce au între urechi fără să gândească….normal, că nu au cu ce.

  • Cu mine a fost indulgent deși putea să mă penalizeze.
    Multi comentați de foame și care nu a-ți fost iertați de el e probabil că sunteți prea ciopârțani și plini de figuri pe stomacul gol.

  • Acest Daniel Albert, alaturi de Gogu si altii din generatia lor, este un spagar ordinar, la fel ca ceilalti !!! Cand faceau strada cerseaua continuu ceva ca sa ierte pe cineva !!! Cand plecau in misiune isi spuneau intre ei ca ies sa mai ciupeasca ceva, ca salariul era mic !!! Niste ordinari care nu muncesc nici macar 2 ore din alea 8 pentru care sunt platiti !!! Jeguri !!!

  • Bine spus, Soric un om al serviciilor. Fiu de securist, nepotul betivanului fost polițist Soric, unii poate vi l amintiți. Șmecherași de Valea Adâncă, el și geamănul de la municipiu. Da, subordonații transmit atitudinea securistului șef.

  • @@@Cineva 09:35 a.m. Sa ma culc cu mamica ta, poate cu sotia ta…. ai copii măi oligofrenule? Sa-ti iau toata rasa-n poola si du-te si maninca seminte si fa bilute din mucii mei. Albert te-a pus sa scrii de bine fața de el? Măi rahat cu ochi impleticiti…. Sa ma piș pe neamul tau cel viu si cel adormit!!!

  • Sariti si muscati asa facem noi ROMANI dar stiti adevarul poate nu e asa sau poate se exagereaza .Sarim ca niste caini turbati si muscam ,adevarul , nu conteaza daca al stim sau nu ,.Nu conteaza daca aducem prejudicii morale UNUI OM SAU FAMILIEI trebuie sa muscam atat stim sau sa ne ascundem in spatele unui nume fals.

  • În Germania, Franța, Anglia… Oare tot așa se procedează? Suni polițistul, pompierul, medicul, directorul scolii, portarul,etc….și îl iei la rost cum vrei.
    Mult tupeu și lipsă de educație!
    Doamna Ștefana Irimia a vrut sa se bage în față ca tot românul și este supărată că a fost pusă să aștepte! :))))))))

  • Me’Shell adică „eu șel” care a vorbit ca un gunoi cu săraca femeie? Te-ai cam dat de gol! Dacă aveai ceva in pantaloni, recunoșteai și nu te ascundeai ca un gândac de bucătărie ce ești. Oricum… mă lasă rece ce ai scris. Ai confirmat că ești o lepră și nu-mi pun mintea cu tine că ai mintea odihnită(știi vb aia cu prostu’). Și ca să te mai învăț ceva, poate nu te mai faci de râs mai departe….”mănâncă” nu se scrie cu „î”. Stai jos și mănâncă-ți singur mucii…. ai nota 4.

Adauga un comentariu