BZI LIVE

LIVE VIDEO – Au mai rămas doar câteva zile până la alegerile parlamentare! Campania se apropie de final iar candidații pentru Senat și Camera Deputaților înțeleg că miza pentru a convinge electoratul este mare. Vasile Toma, senator PSD, va prezenta la BZI LIVE calea de dezvoltare a Iașului și a Moldovei – FOTO

Publicat: 01 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, începând cu ora 10:00, emisiunea BZI LIVE va fi alegerile parlamentare din 6 decembrie și votul pe care îl vor acorda românii parlamentarilor care îi vor reprezenta timp de patru ani în Parlamentul României.

Invitatul Roxanei Caraiman este Vasile Toma, senator PSD, care va prezenta soluția găsită pentru a asigura trasportul dinspre Iași către vestul țării.

Este vorba despre o autostradă feroviară cu ajutorul căreia s-ar putea efectua curse zilnice pe ruta Iași – Oradea.

De asemena, Vasile Toma, candidatul PSD pentru un nou mandat de senator, va vorbi si despre ce a demonstrat în cei patru ani în care a reprezentat ieșenii în Senatul României.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comandate de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Iasi.
– Executat de S.C.BLACK SQUARE S.R.L – portal: www.BZI.ro
– CUI mandatar financiar coordonator : 11200020

Adauga un comentariu