Cancan ultimă oră

Aurel Păduraru după ce s-a despărțit de Cornelia Catanga: „Asta e”

Publicat: 13 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aurel Păduraru după ce s-a despărțit de Cornelia Catanga Asta e
Cornelia Catanga și Aurel Păduraru

După ce ieri Cornelia Catanga a anunțat public că ea și Aurel Pădureanu nu mai sunt împreună din luna aprilie, acum a primit și artistul dreptul la replică. Acesta a făcut primele declarații în acest sens, spunând că speră ca relația lor să revină la normal. Invitată la „Star Matinal”, Cornelia Catanga a mărturisit cu lacrimi în ochi că ea și Aurel Pădureanu nu mai sunt împreună. Artista s-a afișat vizibil afectată de această situație, însă nu a dorit să spună motivul despărțirii.

Aurel Pădureanu a dat primele declarații despre despărțirea de Cornelia Catanga

Contactat de reporterii „Antena Stars”, Aurel Pădureanu a confirmat că între ei doi există o ruptură, însă a declarat că nu se aștepta ca partenera lui de viață să vorbească despre acest subiect în public, deoarece, de regulă își rezolvau problemele în familie.

„Suntem oameni maturi. De regulă, noi ne spălăm regulile în familie, nu știu ce a pățit Cornelia de a făcut asemenea declarații. Normal că este adevărat, v-am spus și vă repet, noi suntem oameni maturi”, a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru „Antena Stars”.

În continuare, artistul a povestit că între el și Cornelia Catanga a existat o discuție. Aurel Pădureanu a preferat să nu dezvăluie prea multe detalii, spunând doar că partenera lui este o fire mai impulsivă.

„A fost o mică discuție, iar Cornelia este puțin mai impulsivă, eu sunt un om mai cerebral. Stau și gândesc, spicuiesc înainte să scot un cuvânt, asta e. Despre restul nu am ce să vă spun. eu sunt un om mai discret”, a adugat el.

Speră ca relația lor să revină la normal

Din spusele sale se înțelege că Aurel Pădureanu regretă cele întâmplate, declârând că nu știe ce să creadă, dacă artista s-a grăbit atunci când a afirmat că sunt despărțiți. Acesta a dezvăluit însă că deși locuiesc la etaje separate, în aceeași casă, cei doi continuă să meargă împreună la evenimentele la care trebuie să cânte.

„Nu știu ce să cred, vă rog să mă credeți că nu știu ce să cred. Noi avem o căsnicie frumoasă, întotdeauna la evenimente mergem împreună, suntem împreună, să știți. Întotdeauna am căutat ca al meu comportament să fie elegant și frumos, pentru că am o familie frumoasă. Am trecut prin multe greutăți, multe necazuri s-au abătut asupra noastră, că așa este viața. Eu zic că finalul… vedem despre ce este vorba”, a mai spus el.

Cât despre motivul situației în care se află acum, Aurel Pădureanu a dorit ca acest lucru să rămână privat, spunând că Dumnezeu știe cel mai bine despre ce este vorba între el și Cornelia Catanga.

„V-aș ruga respectuos să păstrez așa pentru mine, pentru familie. Da, într-adevăr este așa. Deocamdată o las pe Cornelia. Este puțin mai impulsivă, dar eu am căutat întotdeauna eleganța în cuplul ăsta. Mergem la petreceri când e cazul să cântăm împreună. (…) Deocamdată, Dumnezeu știe mai bine despre ce este vorba”, a adăugat soțul artistei.

Adauga un comentariu