Cultural

Aurelian Temișan, curtat de multe femei pe vremea când era tânăr. Ce spune artistul despre mariajul său și infidelitatea din viața de cuplu

Publicat: 22 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aurelian Temișan curtat de multe femei pe vremea când era tânăr. Ce spune artistul despre mariajul său și infidelitatea din viața de cuplu
Aurelian Temișan a avut parte de multe provocări în mariaj, dar nu s-a gândit niciodată la divorț.

Aurelian Temișan a recunoscut recent că a fost curtat de multe femei pe vremea când era tânăr. Acesta are o căsnicie fericită alături de Monica Davidescu, iar de când au devenit părinți cei doi radiază de fericire. Îndrăgitul cântăreț și actor reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară un bărbat împlinit. Cu toate acestea, Aurleian Temișan a dezvăluit că a avut parte de multe momente grele în căsnicie, dar nu s-a gândit niciodată la divorț. Iată ce spune artistul despre mariajul său și infidelitatea din viața de cuplu.

Aurelian Temișan, curtat de multe femei pe vremea când era tânăr

Aurelian Temișan este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are o carieră impresionantă și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Aurelian Temișan are o familie frumoasă cu care se mândrește. La vârsta de 51 de ani, actorul se declară un bărbat împlinit alături de soția sa, Monica Davidescu.

Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă și sunt îndrăgiți de public, dar și de colegii de breaslă. Cu toate acestea., Aurelian Temișan a recunoscut recent că a fost curtat de femei celebre pe vremea când era tânăr și i-au fugit ochii după alte doamne, dar nu s-a gândit niciodată la divorț. Artistul a dezvăluit că a întâlnit o femeie care dorea să îl cucerească, însă actorul a rezistat tentației.

„Era o ființă splendidă, cum sunteți toate, care își și dorea să iasă în evidență pentru că se afișa cu o nonșalanță și cu o agresivitate, așa își afișa prezența. Evident că m-a atras, era atracția oricărui ochi masculin, dar aveam lângă mine… De ce să dau o zână pe altă zână?”, a declarat acesta.

În prezent, Aurelian Temișan se dedică soției și fiicei sale, Dora, iar pe plan profesional are parte de realizări deosebite.

Ce spune artistul despre soția sa

Aurelian Temișan are doar cuvinte de laudă pentru Monica Davidescu, femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Recent, actorul a împlinit 51 de ani, prilej cu care a transmis un mesaj emoționat pentru soția sa și a oferit câteva detalii despre începuturile poveștii de iubire cu Monica Davidescu. Aurelian Temișan a dezvăluit că de ziua lui de naștere s-a căsătorit cu partenera sa.

,,A fost alegerea mea să ne căsătorim sâmbătă, pe 3 iunie 2006, de unde cu şase ani înainte, tot pe 3 iunie, tot sâmbăta, făcusem logodna şi cununia civilă. Am vrut eu, nu să-mi umbresc ziua de naştere, ci să o îmbogăţesc şi cu ziua căsătoriei. Sunt foarte fericit din acest punct de vedere. (…)

Cu Monica m-am cunoscut pe data de 13 ianuarie 1995 la un spectacol de noapte într-un restaurant. Ea a venit la mine în seara respectivă să mă întrebe cum vreau să mă prezinte. Îmi amintesc că mi-a spus “Bună seara, sunt Dora David (acesta era numele ei de scenă), cum să vă prezint?” Nişte ani mai târziu chiar am glumit cu Monica şi i-am spus că dacă aş fi ştiut cum va decurge relaţia noastră din acea seară încolo i-aş fi spus să mă prezinte simplu, soţul ei sau viitor soţ.”, a precizat artistul.

Aurelian Temișan a avut parte de multe provocări în mariaj, dar nu s-a gândit niciodată la divorț. Actorul se declară un familist convins și radiază de fericire alături de soție și de fiica lor, Dora.

Adauga un comentariu