Titlurile zilei

Avem imagini incendiare cu preotul din Strunga și presupusa amantă. Cei doi au fost filmați cu o cameră ascunsă în mașină! Limbaj vulgar: „Îmi bag ceva” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 32 Comentarii
Avem imagini incendiare cu preotul din Strunga și presupusa amantă. Cei doi au fost filmați cu o cameră ascunsă în mașină Limbaj vulgar Îmi bag ceva  EXCLUSIVFOTOVIDEO
Florin Costel Vascu, preot paroh în localitatea Hăbășești, comuna Strunga, județul Iași, ar avea, de mai bine de un an, o relație extraconjugală cu o tânără din Pașcani

Avem imagini incendiare cu preotul din Strunga și presupusa amantă. Florin Costel Vascu, preot paroh în localitatea Hăbășești, comuna Strunga, județul Iași, ar avea, de mai bine de un an, o relație extraconjugală cu o tânără din Pașcani, Iulia Vasilica.

Imagini incendiare cu preotul din Strunga și femeia pentru care a fost alungat din parohie

Florin Costel Vascu
Avem imagini incendiare cu preotul din Strunga și presupusa amantă

Iulia Vasilica, presupusa amantă a preotului Florin Costel Vascu, ar fi căsătorită la rândul său și are un copil. Apropiații susțin că Iulia Vasilica și Florin Costel Vascu au fost văzuți împreună în repetate rânduri, chiar în Pașcani, unde locuiește femeia. Tânăra și slujitorul Domnului s-au cunoscut în Hăbășești, unde trăiește mama femeii. Deși reprezentanții Arhiepiscopiei Iașilor au transmis că Florin Costel Vascu nu mai slujește în Arhiepiscopia Iașilor din luna aprilie a acestui an, acesta a oficiat slujba de Înviere la Parohia „Sf. Antonie cel Mare şi Sf. Iosif Mărturisitorul” Constanța, iar între enoriași, în primul rând, a fost văzută și presupusa sa amantă, Iulia Vasilica.

„În noaptea de Înviere, preotul din Hăbășești a slujit la o biserică din Constanța. Sunt poze și filmări pe internet, iar în poze apare și amanta sa. Au fost acolo, acum sunt în zonă. Amanta este din Pașcani, mama ei este din Hăbășești, iar ea acolo s-a cunoscut cu preotul. Din cauza relației pe care ea o avea cu preotul, soțul a băgat divorț. Ea este în plin proces de divorț, iar soțul ei are ordin de restricție. Soțul ei a prins-o că umbla cu preotul, au fost văzuți de mai multe ori la cafea, mergeau la o cofetărie în Pașcani”, a declarat un apropiat de-al familiei presupusei amante.

Florin Costel Vascu
Florin Costel Vascu a fost alungat cu scandal din Parohia „Sfântul Gheorghe” Hăbășești chiar înainte de Paște

Florin Costel Vascu: „Mă faceți de râs, m-ați terfelit”

imagini-preot-strunga4
Tânăra și slujitorul Domnului s-au cunoscut în Hăbășești, acolo unde locuiește mama femeii

Florin Costel Vascu a fost alungat cu scandal din Parohia „Sfântul Gheorghe” Hăbășești chiar înainte de Paște, enoriașii fiind revoltați de comportamentul său. Pe lângă faptul că localnicii bănuiau că Florin Costel Vascu avea amantă, cu care se afișa tot mai des în ultima perioadă, preotul se comporta și foarte urât și îi blestema pe credincioși. Localnicii s-au temut că acesta voia să plece din parohie cu cheile bisericii, motiv pentru care au încercat să-l oprească și a fost nevoie de intervenția jandarmilor, pentru a-i liniști. Acum, slujitorul Domnului este revoltat, deoarece consideră că imaginea îi este terfelită.

„Mă faceți de râs, m-ați terfelit, nu țineți cont de confidențialitate, mi-ați dat poza la ziar. O să vă dau în judecată, să vă fie rușine”, a declarat Florin Costel Vascu.

Reporterii BZI au luat legătura și cu Iulia Vasilica. Femeia nu a vrut să comenteze situația și a avut un limbaj vulgar.

„Nu e adevărat. Să vă explice ăia care v-au dat numărul meu de telefon. Îmi bag ceva în gura lor”, a spus femeia care apare în imagini alături de preotul din Strunga.

Comentarii
  • „presupusa amantă” – @redactia…voi chiar vreti sa veniti pe jos la munca in biroul clorofila?
    cind va da omul ala in judecata pentru calomnie…veti vinde ziare pe strada ca sa platiti daunele

  • Asta e realitatea si din pacate nu e singurul popa amator de astfel de senzatii tari, sunt mult mai multi dar inca nedescoperiti.

  • Așa, și ? Ete fleoșc !
    Fă ce zice popa nu ce face. Bine că fute la o femeie și nu la un bărbat sau copii cum fac alții pe care ii ridicați în slăvi la rangul de vedete.

  • Există dovezi solide ca o cazemată, adunate la nivelul întregii țări, cum că popimea se compune din niște golani semi-analfabeți, marea lor majoritate rezonând pe tonalitățile cele mai joase ale viciilor omenești. Dezaxați, bețivi, pedofili, violatori, preaiubitori de arginți, adică exact ce predică ei că nu e bine să faci. România a fost greșit concepută, golănimea în sutană fiind prea luată în serios, în raport cu ceea ce poate ea realmente oferi. Ce-i de făcut ? Simplu, nu-i mai băgați în seamă. Și, mai ales, NU LE MAI DAȚI BANI. Aceaste haite de escroci trăiesc tocmai de pe urma slăbiciunilor voastre, promițându-vă minuni contra cost. Ori, realitatea demonstrează că nu se pot salva pe ei, nicidecum pe alții.

  • Și vouă va fwtut popii femeile !, Recunoasteți oftigoșilor !
    Este o tradiție sfîntă ortodoxă de peste 2000 de ani !, iar pe voi vau sclavagit și prostit tot de atunci !🤣🤣🤣

  • La ce privire flămîndă are îți face asta niște orale de uiți de nevastă-ta , eu am mai multe de astea , de fapt cam fiecare părinte cu har are cîteva

  • Cu fryzeru curca de pa pascany nu pune filmarea? Cand era sa vomite prima oara cand a bagat botu la dodoasca?

  • Hahahahaha am vazut si eu aia cu curca.. se ineca prostu cand baga limbi, fomeisa la kofland r vai de steaua ei o terorizeaza maxim spermatoidu asta gingas

  • Și popii este oameni ! Dacă este oameni, face prostii ! Dacă e oameni, neghiobi dau 40.000 euro la protopop, la mitropolit, la preafericit și gata, iau examenul de admitere,. fac seminar , fac facultatea de teologie, nu contează dacă au chemare daxcă au glas, dacă au cultură, dacă au evlavie, dacă au bani, se fac popi !

  • Foarte bine ! Sa aiba 5 amante daca-l tine p…a !
    Decat sa fie poponar ca papistasii de la Vatican, sau satanisti perversi ca in filmul ,,21 de Rubini”!

    Stefan cel Mare si Sfant a f…t ca masina de cusut si le-a tras-o satanistilor de nu s-au vazut !
    Inainte de a pleca la lupta cu turcii platiti de khazari ca sa distruga ORTODOXIA, Stefan tinea post negru 40 de zile si se ruga.
    Mergea la Vaslui, ii batea pe turcaleti de le sareau shalvarii, si apoi pleca spre Suceava sa gaseasca loc de manastire ca sa-i multumeasca bunului Dumnezeu care l-a jutat sa invinga paganii cu o mana de crestini. Acum sunt mai mult CRETINI.
    Pana sa ajunga in Suceava, lua la rand hanurile si hangitele, si din ianuarie ajungea prin vara la curtea domneasca.
    Si a fost cel mai bun domnitor crestin !

  • Uăi Mihai lăsate de droguri taică !, o fi fost Ștefan cel mare un bun domn al țării dar în nici un caz creștin !, de nici o culoare !, a fost un mare futac care footea tot ce prindea , a schimbat ceva neveste și 1000 de amante , a fost un criminal care omora oameni nevinovați la beție ori la nervi , povestea cu bisericile construite a fost doar ca să controleze pulimea neghioaba și în speranța ca o să își răscumpere păcatele cele multe și crimele pe bandă rulantă

  • Mai Shobolan Paduchios, stiu ca voua khazarilor paduchiosi paganni antici va sta ORTODOXIA in gat, dar nu va excita cum va place, asa ca Stefan a avut neveste si amante pentru ca putea si pentru ca Dumnezeu a facut femeia pentru sex ca sa perpetueze specia umana, spre deosebire de voi poponarii care v-o trageti intre voi. Apropo: shobolanii au gen ? Dar reptilele ?

    Misiunea femeii este sa primeasca samanta barbatului. La o curte plina cu gaini nu este decat un cocos bun !
    La voi shobolanii paduchiosi nu se aplica aceasta regula pentru ca sunteti SPURCACIUNI !

    Despre faptul ca Stefan era degraba varsator de sange, pot spune ca si in aceste zile satanice ne-ar trebui cativa asemenea lui ca sa va extermine.
    Cand Tarile romane erau asaltate de turcii pagani sponsorizati de sobolanii paduchiosi sionisti, atitudinea lui Stefan si a lui Tepes – varul sau, era foarte normala si binevenita.
    Asa a supravietuit poporul roman !

    Manastirile ridicate de Stefan stau marturie ca Stefan ii multumea Lui Dumnezeu pentru ajutorul dat in lupta ca sa alunge spurcaciunile trimise de khazariii paduchiosi si de reptilele de la Vatican, ca sa distruga ORTODOXIA.

    Blasfemiile satanistului Papa Francisc Mascatul https://www.youtube.com/watch?v=Sg958Emvdf8
    Papa Francisc Mascatul spune ca Iisus are mainile spurcate https://www.youtube.com/watch?v=-HdhI50JAac&pp=ygUkUGFwYSBzcHVuZSBjYSBMdWNpZmVyIGVzdGUgdGF0YWwgc2F1
    Papa Satanistul Francisc Original pupa mana sionistilor nazisti Kisinger si Satanyahu https://www.youtube.com/watch?v=N96T6c4qkkE&pp=ygUkUGFwYSBzcHVuZSBjYSBMdWNpZmVyIGVzdGUgdGF0YWwgc2F1

    MINCIUNA Auschwitz 1 https://vk.com/video629036819_456239203
    Auschwitz 2 https://vk.com/video629036819_456239204

  • Felicitări pentru acest preot. Dacă ar fi adevărat macar 5% din ceea ce se spune ar fi ales ceva frumos. Decât să fi fost un pidar murdar de vaselină ca toți popii de la Mitropolia Moldovei și Bucovinei sau cum sunt unii din sinodali, mai bine așa cu o femeie frumoasă și delicată. Ce să mai spunem de atâția oameni ce au ajuns sfinți și care au trăit în desfrânări timp îndelungat, precum: Împăratul David, Înțeleptul Solomn, Maria lui Avraam, Maria Egipteanca, Pelaghia, Taisia, femeia din Evanghelie, Constantin cel Mare, Ștefan cel Mare, Aglaia, Bonifatie, preotul contemporant Serafim Rose și mulți alții. Dar stați așa, nu reiese de nicăieri că acest preot a căzut în adulter. Nu este măcar o dovadă cât de mică că preotul o sărută pe „presupusa amantă” sau o îmbrățișează etc etc etc. Nu este absolut nimic concret. Nu are omul voie să vorbească cu nici o femeie sau să ia pe cineva la ocazie că deja îl terfeliți !? Nu are voie un preot să aibă fii și fiice duhovnicești? Voi ăștia cu ziarul vă dați seama ce mizerii, minciuni și elucrubații ați scos? Așa distrugeți viețile oamenilor pe vorbe goale și falsuri. Să nu uite acești ziariști atei, neo-marxiști și îndrăciți că nimeni nu scapă de marea lege a Karmei sau de ce spune proverbul românesc: Cine seamă vânt culege furtună. Dar cel mai bun exemplu îl dă Iisus, citez: Vă spun că pentru orice cuvânt deşert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteală în ziua judecăţii. Așa că am deplina încredere că acest preot este un om al lui Dumnezeu și toate aceste învinuiri și mărturii false i-au fost imputate și băgate în cârcă pentru a fi înlocuit musai. Dacă popa stătea beat în șanț și nu le facea slujbe era mai bine nu? Sfințenia lui i-a tulburat și ars pe diavoli. De asta au făcut atâta batjocură și au urlat acei săteni psihopați ca din gură de șarpe. Cine se ține de slujba altarului și face cele ale lui Dumnezeu nu este iubit de ceilalți popi și nici de oameni. Oamenilor le trebuie popi cămătari, borfași, bețivi, penali, pedofili, traficanți, escroci, ciorditori, martori falși și deabia atunci lumea va fi extrem de mulțumită. Despre ce vorbim!?

  • Iaca pe lângă toți psihopații din Hăbă… o ajuns vedetă și vrăjitoarea satului, Tămâița. Vai de p..la lor de fermecători.

  • Pe lângă toți psihopații din Hăbă… iaca apare și vrăjitoarea satului Tămâița. Vai de p..la lor de fermecători. Baba asta nu a înțeles absolut nimic până acum. I-a murit un băiat și pe unul îl are în scaun cu rotile pentru că și-a bătut joc de Biserică și de preot. Oare câte măciuci mai trebuie să primească în moalele capului de la Dumnezeu ca să fie readusă la tăcere!? Nu se vede cât de bătută este de soartă și în ce hal a ajuns tot din cauza vrăjilor și a hulelor pe care le-a făcut împotriva cinstiților slujitori???? O să vadă baba dracului că a dezlănțuit iadul. Debia este începutul durerilor, urmează tot ce este mai rău. Piei satană!!!

Adauga un comentariu