Titlurile zilei

El este preotul din Iași care a înnebunit o comunitate întreagă după ce a fugit în lume cu amanta! „Barda e la mine. Îi tai picioarele când îl prind” – FOTO/VIDEO

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 16 Comentarii
El este preotul din Iași care a înnebunit o comunitate întreagă după ce a fugit în lume cu amanta Barda e la mine. Îi tai picioarele când îl prind  FOTOVIDEO
Florin Costel Vascu este preotul care a înnebunit o comunitate întreagă după ce ar fi fugit în lume cu amanta

Florin Costel Vascu este preotul care a înnebunit o comunitate întreagă după ce ar fi fugit în lume cu amanta. Acesta a fost, până în luna aprilie, paroh în localitatea Hăbășești, comuna Strunga, județul Iași, de unde a plecat cu mare scandal.

Florin Costel Vascu, preot în Hăbășești, Iași, ar fi avut mai multe amante: „E un c****r”

Florin Costel Vascu
Localnicii susțin că Florin Costel Vascu a fost preot în parohia Hăbășești timp de circa 6 ani, dar soția sa a fost văzută o singură dată în localitate în tot acest timp

Localnicii susțin că Florin Costel Vascu a fost preot în parohia Hăbășești timp de circa 6 ani, dar soția sa a fost văzută o singură dată în localitate în tot acest timp. Înainte de a fi numit preot în Parohia „Sfântul Gheorghe” Hăbășești, Florin Costel Vascu a fost paroh în localitatea Timuș, comuna Avrămeni, județul Botoșani, de unde ar fi plecat în urma unui scandal.

„E, de vreo 6 ani, preot la noi. El mai stătea în casa parohială, dar nu venea niciodată cu soția. Pe ea o singură dată am văzut-o la un Paște, a venit cu copiii la biserică, au o fată și un băiat. Avea amante, dar nu de aici, din sat. Putea să aibă, că nu e treaba mea, dar el se comporta și urât. De mine s-a luat că i-am dat «Bună ziua» și nu «Sărut mâna». Avea pretenția să-i pupi mâna, să-i dai bani. Acum, e plecat cu amanta în Tulcea”, a declarat o enoriașă.

Enoriașii susțin că, înainte de a părăsi parohia, Florin Costel Vascu a distrus interiorul casei parohiale.

„Popa e un c****r. Vă duc eu, dacă vreți să vedeți ce a lăsat la biserică. Barda e la mine. Îi tai picioarele când îl prind”, a declarat un enoriaș înfuriat.

Conform localnicilor, Florin Costel Vascu este acum în Mangalia.

„A fost preot, dar a fost alungat înainte de Paște. A plecat la Mangalia, la preasfințitul Teodosie, oricum ei se potrivesc, amândoi sunt cu capul. Noi am avut, înainte de ăsta, un preot adevărat, am tot respectul pentru el, dar ultimul era nebun”, a explicat un localnic.

Vascu Florin Costel nu mai slujește în Arhiepiscopia Iașilor

 Florin Costel Vascu
Scandalul în care Florin Costel Vascu a fost protagonistul principal a izbucnit chiar înainte de Paște, când slujitorul Domnului a mers în casa unei enoriașe și i-a blestemat familia

Scandalul în care Florin Costel Vascu a fost protagonistul principal a izbucnit chiar înainte de Paște, când slujitorul Domnului a mers în casa unei enoriașe și i-a blestemat familia.

„Eu nu am fost la biserică, pentru că am un băiat în scaun cu rotile, unul mi-a murit, era tot tânăr. El, marți dimineață, a venit la mine, pe la 7 fără un sfert, eu spălam o cratiță, să fac mâncare. A intrat la mine în bucătărie, avea dulama pe dânsul, aia neagră. M-a luat la tură, iar eu am muțit. Avea o figură disperată. El, când venea, râdea, vorbea. M-a luat la purificat.

Pe fata mea, Corina, mi-a zis să o iau cu țolul, bucăți. De ginerele meu la fel a zis. Nouă, mie și soțului, ne-a spus că, dacă murim, o să ne ducă pe sub gard. După asta, a fost o înmormântare și am fost și noi. Ne-a făcut în tot felul, de mine a zis în biserică că sunt o vrăjitoare și m-a scris pe toacă, dacă ați mai văzut? Eu nu i-am făcut niciodată nimic. El a venit ca preot aici, în sat, trebuia să fie păstorul nostru, nicidecum să ne hulească așa. Eu, ce am avut de plătit, am plătit toate dările. Când a plecat, mi-a zis să nu-l spun Corinei”, a povestit o altă enoriașă.

Reprezentații Arhiepiscopiei Iașilor au transmis că Florin Costel Vascu nu mai slujește, începând cu luna aprilie.

„Situația preotului Florin Costel Vascu se află în atenția Consistoriului Eparhial al Arhiepiscopiei Iașilor, instanță disciplinară și de judecată bisericească, ce se va întruni după această perioadă pascală și va lua o decizie. Pot să vă confirm că preotul Vascu Florin Costel, urmare a acestui fapt, nu mai slujește în Arhiepiscopia Iașilor din luna aprilie a acestui an”, a transmis pr. Lucian Apopei, director de comunicare al Arhiepiscopiei Iașilor.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu preotul Florin Costel Vascu, dar acesta nu a răspuns apelurilor.

Nu se știe dacă, într-adevăr, preotul Florin Costel Vascu, din Hăbășești, comuna Strunga, județul Iași, avea sau nu amante, dar cert este că foarte mulți enoriași au fost nemulțumiți de comportamentul său.

Comentarii
  • „ar fi fugit în lume cu amanta”
    bah redactia…voi nu va lasati pina nu va da un om ca asta in judecata pentru calomnie 🙂

  • Nihil Sine Deo!2 ani la mănăstire înainte de admitere la Teologie.(Pr.Cleopa Ilie)..altfel, ne vom confrunta cu sminteli in rândul clericilor.Dar, nu uitați.Dumnezeu este Unul:Tatăl, Fiul și Sfântul Duh-Trinitatea!

  • Usere „Barba” ti-ai facut vreodata vreun control lde specialitate? nu e o rusine sa-ti faci.
    Cat despre preot repede ati ridicat piatra si ati aruncat, dar la pacatele voastre nu ati gandit, le-ati astupat pa pisicile… O fi omul fire mai nervoasa dar nu asa tam-sisam pana ce nu l-aor fi strnit cu ceva unii enroiasi pupatori de barfe

  • Mai rău vă trebuie !, cacatilor !, dacă voi în secolul XXI încă lingeți mîna unor nemernici , va puneți în genunchi în fața unor șarlatani leneși înpuțiți și ascultați toate balivernele și urgiile lor handicapate din evul mediu întunecat și va ghidați viața și soarta după cretinismele lor , mai rău va trebuie idioților !

  • 1. Popa arată bine de tot; e și în putere și are tot dreptul să aibè amante tinere și focoase ( asta e „fiara” despre care scrie în apocalipsa, 1:18, 2:69)

    2. Viața sexuală la țară e plicticoasă

    Oare de ce fug medicii de cabinetele de la țară? Pentru că nu au viață socială. Efectiv când ieși de la muncă nu ai pe cine fu** te 🤭

    Așa e și cu unii dintre popi ! Ei, săracii de ei…nu au cu cine schimba o vorbă mai deocheată, nu au cu cine face bunga-bunga non-stop !
    Nevasta popei nu se pune, ea are grijă de casă, copchilași, dă mancare la animăluri,…😝

    Sfat: faceți ce face popa
    Mergeți rapid ( chiar azi, nu lăsați pe mâine) și faceți rost rapid de o amantă sau amant !
    Motivul?
    … trece viața pe lângă voi iar copilul, nora sau chiar partenerul de viață o să vă ducă la un AZIL DE BĂTRÂNI !

    Bunga – bunga for life !😋

  • Felicitări pentru acest preot. Dacă ar fi adevărat macar 5% din ceea ce se spune ar fi ales ceva frumos. Decât să fi fost un pidar murdar de vaselină ca toți popii de la Mitropolia Moldovei și Bucovinei sau cum sunt unii din sinodali, mai bine așa cu o femeie frumoasă și delicată. Ce să mai spunem de atâția oameni ce au ajuns sfinți și care au trăit în desfrânări timp îndelungat, precum: Împăratul David, Înțeleptul Solomn, Maria lui Avraam, Maria Egipteanca, Pelaghia, Taisia, femeia din Evanghelie, Constantin cel Mare, Ștefan cel Mare, Aglaia, Bonifatie, preotul contemporant Serafim Rose și mulți alții. Dar stați așa, nu reiese de nicăieri că acest preot a căzut în adulter. Nu este măcar o dovadă cât de mică că preotul o sărută pe „presupusa amantă” sau o îmbrățișează etc etc etc. Nu este absolut nimic concret. Nu are omul voie să vorbească cu nici o femeie sau să ia pe cineva la ocazie că deja îl terfeliți !? Nu are voie un preot să aibă fii și fiice duhovnicești? Voi ăștia cu ziarul vă dați seama ce mizerii, minciuni și elucrubații ați scos? Așa distrugeți viețile oamenilor pe vorbe goale și falsuri. Să nu uite acești ziariști atei, neo-marxiști și îndrăciți că nimeni nu scapă de marea lege a Karmei sau de ce spune proverbul românesc: Cine seamă vânt culege furtună. Dar cel mai bun exemplu îl dă Iisus, citez: Vă spun că pentru orice cuvânt deşert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteală în ziua judecăţii. Așa că am deplina încredere că acest preot este un om al lui Dumnezeu și toate aceste învinuiri și mărturii false i-au fost imputate și băgate în cârcă pentru a fi înlocuit musai. Sfințenia lui i-a tulburat și ars pe diavoli. Cine se ține de slujba altarului și face cele ale lui Dumnezeu nu este iubit de ceilalți popi și nici de oameni. Oamenilor le trebuie popi cămătari, borfași, bețivi, penali, pedofili, traficanți, escroci, ciorditori, martori falși și deabia atunci lumea va fi extrem de mulțumită. Despre ce vorbim!?

  • Felicitări pentru acest preot. Dacă ar fi adevărat macar 5% din ceea ce se spune ar fi ales ceva frumos. Decât să fi fost un pidar murdar de vaselină ca toți popii de la Mitropolia Moldovei și Bucovinei sau cum sunt unii din sinodali, mai bine așa cu o femeie frumoasă și delicată. Ce să mai spunem de atâția oameni ce au ajuns sfinți și care au trăit în desfrânări timp îndelungat, precum: Împăratul David, Înțeleptul Solomn, Maria lui Avraam, Maria Egipteanca, Pelaghia, Taisia, femeia din Evanghelie, Constantin cel Mare, Ștefan cel Mare, Aglaia, Bonifatie, preotul contemporant Serafim Rose și mulți alții. Dar stați așa, nu reiese de nicăieri că acest preot a căzut în adulter. Nu este măcar o dovadă cât de mică că preotul o sărută pe „presupusa amantă” sau o îmbrățișează etc etc etc. Nu este absolut nimic concret. Nu are omul voie să vorbească cu nici o femeie sau să ia pe cineva la ocazie că deja îl terfeliți !? Nu are voie un preot să aibă fii și fiice duhovnicești? Voi ăștia cu ziarul vă dați seama ce mizerii, minciuni și elucrubații ați scos? Așa distrugeți viețile oamenilor pe vorbe goale și falsuri. Să nu uite acești ziariști atei, neo-marxiști și îndrăciți că nimeni nu scapă de marea lege a Karmei sau de ce spune proverbul românesc: Cine seamă vânt culege furtună. Dar cel mai bun exemplu îl dă Iisus, citez: Vă spun că pentru orice cuvânt deşert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteală în ziua judecăţii. Așa că am deplina încredere că acest preot este un om al lui Dumnezeu și toate aceste învinuiri și mărturii false i-au fost imputate și băgate în cârcă pentru a fi înlocuit musai. Dacă popa stătea beat în șanț și nu le facea slujbe era mai bine nu? Sfințenia lui i-a tulburat și ars pe diavoli. De asta au făcut atâta batjocură și au urlat acei săteni ca din gură de șarpe. Cine se ține de slujba altarului și face cele ale lui Dumnezeu nu este iubit de ceilalți popi și nici de oameni. Oamenilor le trebuie popi cămătari, borfași, bețivi, penali, pedofili, traficanți, escroci, ciorditori, martori falși și deabia atunci lumea va fi extrem de mulțumită. Despre ce vorbim!?

  • Pe lângă toți psihopații din Hăbă iaca apare și vrăjitoarea satului Tămâița. Vai de p..la lor de fermecători. Baba asta nu a înțeles nimic până acum. I-a murit un băiat și pe unul îl are în scaun cu rotile pentru că și-a bătut joc de Biserică și de preot. Oare câte măciuci mai trebuie să primească în moalele capului de la Dumnezeu ca să fie readusă la tăcere!? Nu se vede cât de bătută este de soartă și în ce hal a ajuns tot din cauza vrăjilor și a hulelor pe care le-a făcut împotriva cinstiților slujitori???? Piei satană!!!

  • Toți care spun că popa este un cu..ar sunt niște frustrați, labagii și libidinoși sarăntoci cărora nu li se mai scoală poola deloc și au extrem de mare răutate și invidie pe cei care sunt potenți. Pe invidioși nu îi ține nici măcar 30 de secunde să arunce și ei niște lapte pe pereți. Ați luat momeala băieți. Asta e viața!

  • Stima și respect pentru domnul Laurențiu Lupu și întreaga lui grupa se vede hranitori noi sare în teren o activitate bună pe fondul trifesti. Respect domnule Laurențiu. Pentru munca depusa și trebuie ca întreaga grupa sa participe la contrbutia și gestionarea fontului de vanatoare. Semnat Vasile Cotta

Adauga un comentariu