Local

Avem mărturia! Ce a spus iubita lui Ahmed Sami El Bourkardi în fața anchetatorilor ieșeni! GALERIE FOTO (Exclusiv)

Publicat: 19 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Avem mărturia Ce a spus iubita lui Ahmed Sami El Bourkardi în fața anchetatorilor ieșeni GALERIE FOTO Exclusiv
Imane El Adraoui și Ahmed Sami El Bourkardi au fost chemați ieri la audieri de procurorii ieșeni

Iubita lui Ahmed Sami El Bourkardi a ajuns ieri în fața anchetatorilor ieșeni. Astfel, Imane El Adraoui și Ahmed Sami El Bourkardi au fost chemați la audieri de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Suspectul dublei crime din Moara de Vânt a refuzat să mai facă vreo declarație

Iubita lui Ahmed Sami El Bourkardi a ajuns ieri în fața anchetatorilor ieșeni. Astfel, Imane El Adraoui și Ahmed Sami El Bourkardi au fost chemați la audieri de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Suspectul dublei crime din Moara de Vânt a refuzat să mai facă vreo declarație.

”Da, este adevărat. Clientul meu a fost chemat astăzi(ieri-n.r.) la audieri. Ahmed Sami El Bourkardi a refuzat să mai dea declarații”, a precizat ieri avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentul canadian de origine marocană suspectat de dublul asasinat din Moara de Vânt.

Ce a spus iubita lui Ahmed Sami El Bourkardi în fața procurorilor ieșeni

Pe de altă parte, surse judiciare afirmă că iubita lui Ahmed Sami El Bourkardi ar fi precizat ce s-a întâmplat în decembrie 2021, în zilele din preajma dublului asasinat. Astfel, sursele amintite au arătat că Imane El Adraoui ar fi spus că iubitul ei nu ar fi fost plin de sânge sau de noroi când a revenit acasă din vizita făcută la vila din Moara de Vânt, închiriată de amicul lui, Youssef Ajniyah. În schimb, ea ar fi mărturisit că Ahmed Sami El Bourkardi s-a întors acasă îmbrăcat cu alte haine decât cu cele cu care plecase.

De asemenea, tânăra ar fi negat că ar fi plâns în Aeroportul Internațional Iași, când cei doi iubiți au plecat într-un city break în Roma(Italia) sau că ar fi fost foarte deprimată atunci, așa cum ar fi arătat anchetatorii.

Suspectul dublului asasinat, la un pas de a fi trimis în judecată?

În același timp, surse apropiate anchetei au mai menționat faptul că nu este exclus ca, în curând, procurorii să-l trimită în judecată pe Ahmed Sami El Bourkardi. Acesta ar urma să fie acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, printre care omor calificat sau distrugere. Amintim că Ahmed Sami El Bourkardi a plecat spre Roma pe data de 11 decembrie 2021, la o zi de la descoperirea macabră, împreună cu iubita lui, Imane El Adraoui. Ambii au plecat într-un city break pe care îl achitase el, cu mai mult de o lună în urmă. Iubita lui Ahmed Sami El Bourkardi, Imane El Adraoui, este o tânără din El Jadida(Maroc), care, de ceva vreme, este stabilită la Iași, pentru studii.

Dubla crimă din Moara de Vânt a ieșit la iveală în momentul în care rudele lui Youssef Ajniyah au cerut ajutorul Poliției din România, după ce tânărul nu a mai răspuns la telefon și nu a ajuns la Bruxelles, așa cum era stabilit, pe data de 10 decembrie 2021. Odată sesizată Poliția, o patrulă din Iași a mers la adresa indicată, în Moara de Vânt, pentru a vedea dacă tânărul este bine. Polițiștii au găsit în vila în care locuiau tânărul marocan și iubita lui o adevărată scenă de groază. Atât marocanul, cât și iubita sa, Vanesa Burlacu, de loc din Miroslava, erau morți într-o baltă de sânge, iar o parte din imobil fusese incendiată.

Acum, iubita lui Ahmed Sami El Bourkardi a fost chemată pentru a da declarații în fața anchetatorilor ieșeni.

Adauga un comentariu