Local

Bombă în dosarul crimelor din Moara de Vânt! O persoană misterioasă, audiată de anchetatorii ieșeni. Ar putea ști totul despre asasinate! GALERIE FOTO (Exclusiv)

Publicat: 16 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bombă în dosarul crimelor din Moara de Vânt O persoană misterioasă audiată de anchetatorii ieșeni. Ar putea ști totul despre asasinate GALERIE FOTO Exclusiv
Imane El Adraoui și Ahmed Sami El Bourkardi ar urma să fie reaudiați cu privire la dubla crimă ce s-a petrecut în vila din Moara de Vânt

O persoană misterioasă urmează a fi audiată de anchetatorii ieșeni în cazul studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkardi. Oamenii legii vor să-l reaudieze și pe principalul suspect al dublului asasinat din Moara de Vânt. Pe de altă parte, acesta a cerut din nou să fie pus în libertate

Bombă în dosarul crimelor din Moara de Vânt! O persoană misterioasă, audiată de anchetatorii ieșeni în cazul lui Ahmed Sami El Bourkardi. Oamenii legii vor să-l reaudieze și pe principalul suspect al dublului asasinat din Moara de Vânt. Pe de altă parte, acesta a cerut din nou să fie pus în libertate.

„Da, este adevărat. Noi am contestat astăzi (ieri – n.r.) decizia de prelungire a arestului preventiv în cazul clientului meu. Cel mai probabil, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași vor analiza contestația la începutul săptămânii viitoare. Nu știu exact în ce zi. De asemenea, Ahmed Sami El Bourkardi urmează a fi reaudiat tot atunci”, a declarat ieri avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentului canadian de origine marocană.

O persoană misterioasă, audiată de anchetatorii ieșeni

Pe de altă parte, surse judiciare susțin că, pe lângă studentul canadian de origine marocană, anchetatorii ieșeni vor să audieze și o persoană care, deocamdată, are statutul de suspectă. Așadar, sursele amintite au afirmat că oamenii legii o vor audia luni și pe iubita suspectului, Imane El Adraoui.
Lucrurile s-ar putea complica pentru iubita lui Ahmed Sami El Bourkardi. Anchetatorii vor ca aceasta să răspundă pentru favorizarea făptuitorului.

Nu se știe încă foarte clar dacă tânăra știa ceva despre crime sau nu. De altfel, în trecut, surse din anchetă au precizat pentru reporterii BZI că ea nu ar fi fost străină de toată povestea.

Imane El Adraoui și Ahmed Sami El Bourkardi au plecat împreună spre Italia

Ahmed Sami El Bourkardi a plecat spre Roma pe data de 11 decembrie, la o zi de la descoperirea macabră, împreună cu iubita lui, Imane El Adraoui. Ambii au plecat într-un city break pe care îl achitase el cu mai mult de o lună în urmă. Iubita lui Ahmed Sami El Bourkardi, Imane El Adraoui, este o tânără din El Jadida (Maroc), care, de ceva vreme, este stabilită la Iași pentru studii.

Amintim că Ahmed Sami El Bourkardi, presupusul criminal de pe Moara de Vânt, s-a născut pe 25 iunie 2001 și a ajuns la Iași de 2 ani pentru a urma cursurile Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, din Iași.
Dubla crimă din Moara de Vânt a ieșit la iveală în momentul în care rudele lui Youssef Ajniyah au cerut ajutorul Poliției din România după ce tânărul nu a mai răspuns la telefon și nu a ajuns la Bruxelles, așa cum era stabilit, pe data de 10 decembrie 2021. Odată sesizată Poliția, o patrulă din Iași a mers la adresa indicată, în Moara de Vânt, pentru a vedea dacă tânărul este bine.

Polițiștii au găsit în vila în care locuiau tânărul marocan și iubita lui o adevărată scenă de groază. Atât marocanul, cât și iubita sa, de loc din Miroslava, erau morți într-o baltă de sânge, iar o parte din imobil fusese incendiată. Acum, urmează ca o persoană misterioasă să fie audiată de anchetatorii ieșeni în cazul lui Ahmed Sami El Bourkardi.

Adauga un comentariu