Titlurile zilei

Avem mărturia cutremurătoare despre atacul sângeros de la Iași! Femeia înjunghiată de 40 de ori de iubit în mașină s-a întors acasă: „Este în stare de șoc, noi avem grijă de ea”

Publicat: 04 aug. 2021
Zenaida Popa în fața bisericii, momentul în care Ionel Bogdan Sitaru a fost prins și casa în care locuiește Zenaida
Femeia înjunghiată și abandonată pe marginea drumului de concubinul său s-a întors acasă

Tânăra înjunghiată de 40 de ori s-a întors acasă la copii! Drama Zenaidei Popa, care a scăpat cu viață după ce a fost măcelărită cu brutalitate de concubinul său Ionel Bogdan Sitaru, durează de mai mulți ani. Femeia a rămas văduvă cu cinci copii, după ce soțul său cu probleme psihice s-a spânzurat în urmă cu 2 ani

Zenaida Popa, tânăra de 39 de ani din satul ieșean Tăutești, care a fost înjunghiată fără milă de concubinul său Ionel Bogdan Sitaru, s-a întors acasă. Femeia locuiește alături de cei cinci copii ai săi și doi dintre nepoți. Fata cea mare a femeii este cea care o îngrijește și îi este alături după cele întâmplate. Starea de sănătate a Zenaidei este una bună. Medicii au salvat-o la timp, însă are nevoie de recuperare.

„Mama a venit acasă, dar nu se simte foarte bine. Nu vrea să vorbească despre cele întâmplate. Este încă în stare de șoc, vom avea noi grijă de ea. Sperăm să se refacă complet și să luăm viața de la capăt. Mama este în casă, nu se poate mișca foarte bine, mai are nevoie de timp să se facă bine”, a declarat Maria Popa, fiica femeii înjunghiate.

Zenaida a scăpat cu viață ca prin minune. Medicii ieșeni nu îi mai dădeau nicio șansă de supraviețuire, după ce a ajuns în stare extrem de gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași și a intrat de urgență în sala de operație.

Primul soț al tinerei avea probleme psihice și o bătea

Întreaga comunitate din satul Tăutești , din județul Iași, este îngrozită de cele întâmplate. Toți vecinii femeii au doar cuvinte de laudă la adresa ei și povestesc că aceasta nu a avut niciodată noroc în dragoste. Zenaida a fost căsătorită cu un bărbat foarte agresiv, care o bătea. Apropiații familiei povestesc că fostul soț avea probleme psihice și era cunoscut ca fiind o persoană foarte agresivă. Acesta s-a spânzurat în urmă cu doi ani.

„Nu a înjunghiat-o, a tranșat-o ca pe un animal. Bărbatul acela nu se poate numi om. Merită să moară în pușcărie. Eu nu pot înțelege femeile astea. Dacă ai fost chinuită toată viața ta de un bărbat, rău, prost, care te-a bătut încontinuu și te-a lăsăt singură cu patru copii, tu îți iei unu’ tot la fel? Femeia asta a fost chinuită de când o știu eu. Ea e o fată bună, harnică, dar nu a avut noroc de bărbați.

Primul ei soț, cu care are cinci copii, era cel mai rău om de aici din zonă. A terorizat-o atât pe ea, cât și pe cei mici. În urmă cu doi ani, el s-a spânzurat. Din câte știu, avea niște probleme psihice, dar a trăit așa cu el și i-a suportat toate prostiile. Nu a scăpat bine de nebunul ăla, că a dat peste ăsta. Și ăsta i-a făcut probleme și a văzut că e nebun, dar l-a primit așa și uite la ce nenorocire s-a ajuns”, a declarat Costel, un vecin de-al victimei.

Nimic nu avea să prevestească tragicul incident

Vecinii victimei au povestit că cei doi aveau o relație de puțin timp, cunoscându-se pe o rețea de socializare. Aceștia suțin că Ionel Bogdan Sitaru, agresorul, venea des la Zenaida acasă și că nu au auzit niciodată să se certe. Bărbatul venea cu mașina în care a și înjunghiat-o.

„Știm că primul soț a fost o pacoste, un om foarte rău. Când începeau scandalurile, aici se auzea în tot satul, dar cu băiatul ăsta cu care a început să vorbească de câteva luni, nu am auzit să se certe sau ceva. Nu îl cunoaștem, nu e de la noi din zonă. Din ce am auzit, el este din oraș, din Iași, și era divorțat. Cel mai probabil, ei s-au cunoscut pe Facebook.

Am mai citit pe internet că a mai avut probleme cu Poliția, dar când venea pe aici, era liniștit. Lăsa mereu mașina parcată mai la deal de casa ei, că până la ea drumul e mai rău, dar nu prea l-am văzut niciodată. Vedeam doar mașina aici. Nu știm cum s-a ajuns în situația asta, nici acum nu ne vine să credem ce i-a făcut. Ne bucurăm că a scăpat cu viață, dar el merită ce e mai rău”, a mai povestit un vecin de-al Zenaidei.

Bărbatul care a înjunghiat-o fără milă are discernământ

Cuțitarul din Rediu are discernământ! Concluzia a fost trasă de medicii ieșeni care l-au examinat psihiatric pe Ionel Bogdan Sitaru (34 de ani). În fața autorităților, ieșeanul suspectat că și-a înjunghiat iubita de zeci de ori a susținut că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat.

Femeia a fost abandonată într-o baltă de sânge

Reamintim că, în seara zilei de 22 iulie 2021, în localitatea ieșeană Horlești, din comuna Rediu, s-au desfășurat scene demne de filmele horror. Un ieșean a pus pe jar toată Poliția ieșeană, după ce și-a înjunghiat iubita de mai multe ori. Atacul extrem de violent a avut loc într-un autoturism marca Skoda Fabia.
Victima, o femeie de 39 de ani, a fost abandonată într-o baltă de sânge, pe marginea drumului. Martorii înspăimântați de cele întâmplate au sunat la numărul unic de urgență 112. La fața locului s-au deplasat inițial un echipaj de Poliție și o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Comentarii
  • O creatura, un Psihopat care merita sa stea toată viata la pușcărie! Stimați magistrați, fără indulgenta pt. asemenea animal!

  • Nu, individul asta nu e animal, animalele sunt recunoscătoare când le faci bine! Asta e un diavol cu fata umana, sa înjunghii o femeie fără apărare de 40 de ori, mama a cinci copii care-o așteptau acasă…. Nu exista pedeapsa legala pt. asa monstruozitate, pe pământ, pedeapsa divina probabil o să-i vina de hac! Uitați ce ne-nconjoara, oameni care par normali dar sunt defecți și capabili de orice!

Adauga un comentariu