Actualitate

Avertismentul fără precedent al lui Codrin Ştefănescu, la BZI LIVE: „Guvernul de nemernici a dat liber la vânzarea întregii ţări” – VIDEO

Publicat: 16 aug. 2022
Codrin Ștefănescu vânzare României
Codrin Ştefănescu susține că România va fi vândută cât de curând

Alianţa Pentru Patrie a transmis o scrisoare deschisă Guvernului Ciucă, prin care cere explicaţii despre neprelungirea legii cu privire la protejarea interesului statului. Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP, a anunţat astăzi, 16 august 2022, în cadrul unei emisiuni BZI LIVE, faptul că începând de acum, guvernanţii ne pot vinde țara, la ce preţ şi cui doresc, după bunul plac.

Scrisoarea completă a APP destinată Guvernului poate fi consultată integral AICI!

Avertisment dat de Codrin Ştefănescu cu privire la vânzarea întregii ţări

Secretarul general al Alianţei Pentru Patrie a anunţat că interesul satului nu va mai fi protejat, după ce termenul de prelungire a legii cu privire la vânzarea activelor României a expirat. Astfel, guvernanţii pot vinde orice din România, cui, unde şi la ce preţ doresc aceştia, susţine Codrin Ştefănescu.

„Pe 13 august 2022 a expirat termenul de prelungire a legii prin care se proteja interesul statului. Legea nu a mai fost prelungită şi se va putea vinde din partea statului orice acţiune. Cu ocazia asta, cu aceste vânzări se pune capac României. Avem situaţia aşa: te duci acasă seara, apeşi să deschizi lumina, lumina o plăteşti la străini, dai drumul la apă, apă o plăteşti la străini, gazul la fel. Nu mai avem nimic românesc. Dacă mai dăm şi aeroporturile şi portul Constanța nu vom mai avea nimic. Prin scrisoare, le-am cerut guvernanţilor să ne spună ce au de gând să vândă, la ce preţ şi cui. Nimeni nu a răspuns la nicio întrebare. Ne vom trezi noaptea că se va publica o lege şi se va vinde tot. Vom fi săraci lipiţi pământului la noi în ţară, la nici 3 ani de când ăștia sunt la putere. Este cutremurător”, a transmis Codrin Ştefănescu, în exclusivitate pentru BZI LIVE.

Ce spune Codrin Ştefănescu despre creşterea preţurilor şi impozitarea locurilor de muncă part-time

Politicianul Codrin Ştefănescu a afirmat pentru BZI LIVE faptul că preţurile alimentelor de bază din coşul zilnic a crescut cu 55 la sută, de la începutul anului. De asemenea, secretarul general al APP a ţinut să adauge că totul se va scumpi încă pe atât, până la finalul lui 2022.

„Preţurilor alimentelor de bază din coşul zilnic care se calculează în fiecare ţară a crescut cu 55 la sută de la începutul anului, fără a intra acciza nouă la zahăr. Suprataxarea zahărului nu a intrat încă în vigoare. Va ajunge la 72-74 la sută în decembrie. Guvernul ne-a dublat preţurile, dar salariile şi pensiile nu. Au venit cu subvenţia de 25 de bani la pompă, 250 de lei pentru pensionari. Marcel Ciolacu a gafat, dar a spus un adevăr. România a devenit o casă mortuară. Cei de la putere au prioritar tot ce e străin, orice e din afară. Ni s-a spus să reducem consumul cu 15 la sută energia, asta pentru că 15 la sută au nevoie în afară, în Germania. Este ilogic ce se întâmplă în România în momentul de faţă. Primul lucru esenţial este să te gândeşti ce are nevoie poporul tău. Nu aştepţi să plece oamenii în vacanţă cu ultimii bani şi vii tu şi spui, când se întorc oamenii o să aibă creşterea impozitelor şi taxelor, creşterea preţurilor la alimentele de bază, taxe suplimentare, creşterea preţurilor la medicamente, accize suplimentare la zahăr. De asemenea, la iarnă vor creşte cu încă 30 la sută preţurile la utilităţi. Este horror. Asta în timp ce inflaţia ajunge la 20 la sută, ea nu se va opri. ROBOR-ul este imens, nu poţi să-ţi plăteşti ratele la apartament. Va ajunge la 10,01 la sută. Cei care şi-au luat credit nu îşi vor mai putea plăti deloc ratele”, a mai adăugat Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP.

În ceea ce priveşte impozitarea locurilor de muncă part-time, Codrin Ştefănescu afirma că mii de oameni şi-au pierdut locul de muncă din cauza deciziei Guvernului României.

„Am şi eu o firmă, şi a trebuit să dau afară oameni care lucrau part-time. 108.000 de oameni nu mai au un loc de muncă sau al doilea loc de muncă pentru că au supraimpozitat part-time-ul. ROBOR-ul a ajuns la peste 8 la sută. Decizia guvernului a dat la temelie tuturor celor care aveau contracte part-time. Acestea au fost anulate. În ultimele 6 săptămâni s-au pierdut 96.000 de locuri de muncă, 74.000 de locuri în HoReCa. Problema cu contractele este simplă. Patronul român după legea asta nu poate plăti taxele. Să nu uităm că odată cu creşterea preţurilor la gaze şi energie electrică s-a redus cu 10 la sută numărul de angajaţi. Firmele private a restrâns efectivul de oameni şi a ţinut 9 din 10. Cu salariul celui de-al zecelea se plătesc utilităţile. Toată România este disperată şi întreabă prin scrisori de ce nu se aplică plafonarea preţurilor la gaze şi energie. A ieşit şi Ciolacu şi a spus că nu se mai poate plafona acum”, a conchis politicianul.

Astfel, după ce actuala coaliție de guvernare pot vinde întreaga țară, Codrin Ștefănescu susține că românilor li se mai pregătește o resetare totală.
Comentarii
Adauga un comentariu