National

Avocata Ingrid Mocanu reacţionează în contextul violențelor dintre Virgil Popescu și George Simion: Când ”salvatorii” agresau ”corupții” nimeni nu reacționa

Publicat: 08 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Avocata Ingrid Mocanu reacţionează în contextul violențelor dintre Virgil Popescu și George Simion Când salvatorii agresau corupții nimeni nu reacționa
Avocata Ingrid Mocanu reacționează la violențele din Parlamentul României

Avocata Ingrid Mocanu are o analiză dură la faptul că Virgil Popescu a fost agresat de George Simion. Avocata îşi aduce aminte faptul că astfel de manifestări nu sunt o noutate în spaţiul public şi că, în urmă cu câţiva ani, când așa zișii ”salvatori” agresau ”corupții”, nimeni din spaţiul public nu reacționa.

Vă aducem aminte faptul că George Simion l-a agresat pe Virgil Popescu în momentul în care ministrul vorbea în contextul moțiunii simple.

Avocata Ingrid Mocanu reacționează în contextul violențelor dintre Virgil Popescu și George Simion

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Ingrid Mocanu a menționat faptul că violențele de acest fel nu sunt unice pentru că ele s-au mai petrecut în urmă cu câțiva ani. Aceasta menţionează faptul că în momentul în care Bacalbașa era împins, sau când se urlă în piețe, când se înjurau, sau când anumite persoane făceau live-uri la așa zișii ”corupți”, nimeni nu reacționa. Toţi cei care luat parte la aceste lucruri aplaudau și se bucurau că ”corupții” sunt puși la zid.

„Violența a început demult și nu de la AUR… ei doar au preluat ștafeta. Când Bacalbașa era împins, nimeni nu protestă. Când urlau în piețe, înjurau, îmbrânceau, dădeau boxe la maxim, etc, era bine, că erau ”salvatorii” cei care agresau și agresau ”corupții” și era bine. Numai eu am făcut zeci de plângeri penale pentru că am fost agresată verbal și fizic și nu s-a întâmplat absolut nimic… toți neo-marxiștii aplaudau că era foarte bine că se agresau ”penalii”… pe care tot ei îi stabileau și făceau liste. Acum, când Simion a găsit și el ”coruptul” care a mărit facturi (parcă era bine când se abroga OUG-ul 114 a penalului ”dragnia” care le plafona) și l-a violentat și el nițel cică este o problemă.

Este! La fel cum erau și violențele celorlalți la adresa cui credeau ei… S-au simțit ”răcoriți” românii cei ”răi” prin gestul lui Simion? Probabil. Frigul din case și urcarea la cer a prețurilor la energie te fac să aplauzi, ca simplu cetățean, orice reacție la adresa celui pe care îl consideri vinovat pentru ceea ce ți se întâmplă. La fel cum se simțeau haștagii ”împliniți” când eram violentați noi, ”dujmanii” lor. E vreo diferență? NU! Niciuna! Violența a început demult și nu de la AUR… ei doar au preluat ștafeta”, este mesajul lui Mocanu.

 

Virgil Popescu depune plângere penală împotriva lui George Simion

În contextul în care în cursul zilei de ieri George Simion l-a agresat pe Virgil Popescu, ministru a declarat că depune plângere penală. Acesta a făcut o adresă către Parlamentul României prin care solicita accesul la inregistările din ședința din Camera Deputaților:

„Am depus o adresă la Camera Deputaților în atenția Secretarului General și al membrilor Biroului Permanent prin care i-am anunțat că voi depune o plângere penală la adresa deputatului George Simion, prin care i-am rugat să îmi pună la dispoziție filmarea integrală a incidentelor petrecute”, a fost mesajul lui Virgil Popescu, publicat mari pe pagina sa de Facebook.

Pe de altă parte, și Florin Cîțu a reacționat și a menţionat faptul că trebuiesc luate măsuri mai dure pentru a se evita, pe viitor, crearea unor astfel de situații:

Adauga un comentariu