Local

Balkan Pharmaceuticals a dezvoltat un produs inovator pe piața României: Joint Support, cel mai complex produs pentru protecția articulațiilor

Publicat: 08 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Balkan Pharmaceuticals a dezvoltat un produs inovator pe piața României Joint Support cel mai complex produs pentru protecția articulațiilor
Balkan Pharmaceuticals este de doi ani pe piața din România cu cel mai complex produs destinate protecției articulațiilor: Joint Support

Balkan Pharmaceuticals este de doi ani pe piața din România cu cel mai complex produs destinat protecției articulațiilor: Joint Support. Acesta este rezultatul a cinci ani de cercetări intense și a doi ani de teste clinice. Produsul este dedicat atât sportivilor de performanță, cât și persoanelor care se bucură de un stil de viață activ și nu doresc să aibă de-a face cu tot ceea ce înseamnă afecțiuni reumatice.

Balkan Pharmaceuticals este o companie fondată în anul 2006, în Republica Moldova. În anul 2009, compania a înregistrat primele exporturi către Ucraina, iar din anul 2010, câștigă, în mod regulat, licitația publică de achiziție a medicamentelor pentru necesitățile clinicilor și a spitalelor din țară. Compania dispune de două fabrici de producere a medicamentelor, una fiind în Chișinău și alta în oraşul Sîngera, în cadrul cărora activează peste 200 de angajați. Balkan Pharmaceuticals are în portofoliul peste 250 de medicamente în diverse forme și doze, printre acestea numărându-se medicamente antitumorale, hormonale, medicamente ce acționează asupra sistemului nervos, cardiovascular, digestiv, preparate antiinflamatoare și analgezice.

 o imagine cu firma Balkan Pharmaceuticals
Balkan Pharmaceuticals este o companie fondată în anul 2006, în Republica Moldova. În anul 2009, a înregistrat primele exporturi către Ucraina

 

Joint Support, un produs care vine în sprijinul sportivilor de performanță şi nu numai

o imagine cu suplimentele Joint Support
Joint Support este rezultatul a cinci ani de cercetări intensive și a doi ani de teste clinice

Deși cuceresc podiumurile, din păcate, sportivii nu fac excepție atunci când vorbim de afecțiuni articulare. Contrar miturilor, sportul de performanță și în special artele marțiale reprezintă un factor de risc pentru afectarea cartilajului articular. În vederea protecției articulațiilor, Balkan Pharmaceuticals vine cu o soluție inovatoare și ingenioasă: Joint Support, o formula perfectă atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru cei ce practică sportul ca amatori.

Joint Support este rezultatul a cinci ani de cercetări intensive și a doi ani de teste clinice. Acest produs deține o compoziție unică și revoluționară cu 12 ingrediente și substanțe active standardizate. Printre ele se numără colagenul de tip 2 (UC-2), colagenul hidrolizat bovin tip 1 și 3, acidul hialuronic, glucozamina, condroitin sulfatul, MSM (metilsulfonilmetanul), turmericul și Boswellia serrata.

Acest produs, obținut după ani întregi de cercetări, are menirea să amortizeze mișcările și să crească mobilitatea prin lubrifierea articulațiilor, fapt ce se datorează colagenului și acidului hyaluronic; să faciliteze reconstrucția cartilajului distrus prin intermediul condroitinei și glucozaminei şi să micșoreze simptomele inflamației articulare cu ajutorul turmericului și a Boswelliei.

Toate acestea sunt posibile datorită ingredientelor de cea mai înaltă calitate, preluate de la liderii de top, precum Lonza sau Rousselot. Exclusivitatea acestui produs este data și de faptul că el cuprinde trei ingrediente de bază, care pot fi achiziţionate, de pe piaţă, în trei produse separate. Cu alte cuvinte, Joint Support este un produs 3 în 1.

Interesant este faptul că acest produs poate fi utilizat nu doar în scop de tratament, ci și în scop profilactic. Deoarece, odată cu vârsta, prevalența degenerării articulare și a scăderii densității țesutului osos din osteoporoză, crește, Joint Support poate fi utilizat ca un scut protector împotriva degenerării articulare patologice. De asemenea, de acest produs se pot folosi și cei tineri care practică sportul de performanță, pentru a proteja articulațiile de problemele la care sunt expuse din cauza antrenamentelor intensive.

 o imagine cu 3 plicuri de suplimente Joint Support
Balkan Pharmaceuticals susține modul de viaţă sănătos și se implică în diverse acțiuni de responsabilitate socială. În aces sens, a semnat un contract de colaborare și susținere cu Asociația Dax Club, pentru suportul judocanului Denis Vieru

Ce se întâmplă atunci când articulațiile sunt afectate. De ce ar trebui să ne îngrijorăm

o imagine cu mai multe produse comercializate de Balkan Pharmaceuticals
Acest produs, obţinut după ani întregi de cercetări, are menirea să amortizeze mișcările și să crească mobilitatea prin lubrifierea articulațiilor datorită colagenului și acidului hyaluronic

Afecțiunile reumatice au devenit o cauză prevalentă a scăderii calității vieții unui număr tot mai mare de persoane. În SUA, aproximativ 1 din 4 adulți (23.7%) sau circa 58.5 milioane de persoane au fost diagnosticate cu artrită. Artritele afectează mai cu seamă femeile, pacienții cu comorbidități și persoanele sedentare. Cel mai important însă, artritele cresc în prevalență odată cu înaintarea în vârsta. Numărul persoanelor care vor suferii de aceste afecțiuni reumatice se estimează că va crește considerabil în viitorul apropiat. Astfel, până în anul 2040, aproximativ 78.4 milioane de americani vor suferi de o formă sau alta de artrită.

Nu mai puțin importantă, osteoporoza, o maladie emergentă, care primar – afectează țesutul osos, iar secundar – afectează articulațiile, afectează un număr tot mai mare de persoane. Se estimează că există 200 de milioane de oameni care suferă de osteoporoză. De asemenea, 1 din 3 femei și 1 din 5 bărbați vor experimenta cel puțin o fractură patologică pe durata vieții. Majoritatea acestora, în lipsa unui tratament adecvat, este posibil să sufere și de o afectare articulară.

Indiferent de modul în care ne sunt afectate articulațiile, consecințele sunt, deseori, aceeași. Fie că vorbim despre o autoagresiune din partea sistemului imun cu activarea limfocitelor T din artrita reumatoidă, o autoagresiune imună cauzată de o infecție recentă cu germeni patogeni (Campilobacter, E. Coli, Clostridium etc) din artrita reactivă, o degradare progresivă a cartilajului din osteoartrită, fie o necroză a cartilajului din osteocondroză;  toate se vor solda, în primă instanță, cu distrugeri ale cartilajului, iar, mai apoi, cu afectarea osoasă sau periosoasă, în cazul în care maladiile progresează.

Joint Support, produs de Balkan Pharmaceuticals,  conține două tipuri de colagen dar și alte substanțe menționate anterior. De aceea, efectul clinic al utilizării produsului este net superior, comparativ cu produsele monocomponente. Există multe dovezi incontestabile despre beneficiul colagenului pentru sănătatea cartilajului articular. Într-un studiu realizat în anul 2017, de Societatea Internațională de Cercetare a Osteo-artritei (C. M. Bagi și coaut), s-a demonstrat că utilizarea zilnică a dozei clinice de Colagen tip 2, aplicată imediat după o deteriorare a cartilajului, a facilitat restabilirea funcției mecanice a articulației și a prevenit degradarea excesivă a acesteia.

Adauga un comentariu