Cancan ultimă oră

Bancul serii: Nu ți-am mai scris de mult timp, știu. Dar am vrut să fiu sigură că…

Publicat: 28 feb. 2021
Bancuri

Este ultima zi din weekend, așa că v-am pregătit un super banc pentru a vă binedispune! Atunci când îți amintești de o iubire demult pierdută, s-ar putea să ai parte de o surpriză pe cinste.

Ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată. Tocmai de aceea, unele iubiri sunt făcute să nu se îndeplinească nicicând. O tânără care și-a adus aminte de un fost iubit a avut parte de o surpriză, atunci când i-a trimis un mesaj. Ce a aflat întrece orice imaginație! Iată bancul zilei:

„Nu ți-am mai scris de mult timp, știu. Dar am vrut să fiu sigură că îți va fi dor de mine. Ți-a fost…dor de mine?
Ce să zic…între timp m-am însurat.
Și am doi copii”.

Bancuri cu și despre căsătorie

O tipă cu o maşină trăznet într-un service auto. Mecanicul întreabă: – Ce s-a întâmplat? – Merge aiurea şi se opreşte motorul. Mecanicul deschide capota şi găseşte un bileţel: „Este o proastă, nu ştie să conducă, iar eu n-am de gând să plătesc. Soţul”. Mecanicul închide capota: –Ne pare rău, nu vă putem ajuta, mergeţi la un alt service. Tipa, furioasă: La dracu, sunteţi al şaptelea service care mă refuză.

Trei prieteni se laudă cu nevestele lor: Primul: – Eu am o nevastă ca o libelulă! Al doilea: – A mea e ca o caprioară! Al treilea stă, se gândeşte, se gândeşte şi după cinci minute spune: – Păi… nici a mea nu prea seamănă a om!

***

Pe o bancă, în parc, doi îndrăgostiţi se sărută pasional. La un moment dat, lângă ei se aşază un domn, care o fixează cu privirea pe femeie. În cele din urmă, partenerul ei nu mai suportă şi izbucneşte: – N-am mai pomenit atâta obraznicie ! – Regret, nu vreau să vă deranjez, dar trebuie să-i cer nevestei cheia de la casă!

***

– Tăticule, este adevărat că în unele părţi ale Africii bărbatul nu îşi cunoaşte soţia decât după căsătorie? – La fel se întâmplă în toate ţările, dragul meu.

Adauga un comentariu