Cancan ultimă oră

Bancurile serii: Un tip intra într-un local și îi spune chelneriței…

Publicat: 25 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bancurile serii Un tip intra într-un local și îi spune chelneriței...
Banc

Un tip intra într-un local și îi spune chelneriței:
− Vreau un sandwich cu o felie de pâine alba, una de pâine neagra şi una de pâine integrala, prăjite mediu. Pune șuncă şi brânză pe stratul de jos, puiul, frunza de lăptucă și roșia pe stratul de sus. Pune maioneza pe fiecare strat. taie cojile şi taie-l în patru, cu cate o felie de murătură pe fiecare și o scobitoare care să tina la un loc fiecare sfert. Ai înțeles?
− S-a făcut, zise chelnăriță.
Apoi striga spre bucătărie:
– Un sandwich pentru un arhitect. Aduc şi planurile imediat.


Bula e vizitat de un vecin.
– Auzi mai Bula, vrem sa tapetam camera de zi si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat?
– 20.
– Multumesc.
Dupa 2 saptamani se intalnesc :
– Auzi ma, tampitule, am cumparat 20 de suluri si 7 mi-au ramas in plus.
– Pai si mie…


Un tip intra intr-un local si ii spune chelneritei :
– Vreau un sandwich cu o felie de paine alba, una de paine neagra si una de paine integrala, prajite mediu. Pune sunca si branza pe stratul de jos, puiul, frunza de laptuca si rosia pe stratul de sus. Pune maioneza pe fiecare strat. Apoi taie cojile si taie-l in patru, cu cate o felie de muratura pe fiecare si o scobitoare care sa tina la un loc fiecare sfert. Ai inteles?
-S-a facut, zise chelnerita.
Apoi striga spre bucatarie :
Un sandwich pentru un arhitect. Aduc si planurile imediat.


Patru prieteni, un arhitect, un chirurg, un anestezist si un politician s-au intalnit la o discutie si au decis sa stabileasca care dintre ei are cea mai veche meserie din lume.
Chirurgul a inceput sa-si sustina cauza :
– Biblia spune ca Domnul a luat o coasta de la Adam si a creat femeia, iar asta dragii mei presupune talentul celui mai iscusit chirurg, asa ca rezulta ca meseria mea e cea mai veche din lume.
– Sa zicem ca ai dreptate, spune anestezistul. Totusi, inainte de a efectua operatia, pacientul trebuie adormit, iar asta necesita talentul celui mai iscusit anestezist. Asadar, cred ca meseria mea poate fi considerata cea mai veche.
– Sa zicem ca aveti amandoi dreptate. Totusi, inainte de orice nu a existat decat haosul. Totul a trebuit sa fie planuit, schitat si construit, iar asta necesita talentul celui mai iscusit dintre arhitecti.
Auzind acestea, politicianul ii priveste cei 3 prieteni si le spune :
– Si totusi, dragii mei, cine credeti ca a creat haosul?


Un arhitect, un inginer si un medic ajung la ghilotina; medicul merge primul. Lama suiera si se opreste la un centimetru de gatul medicului. „Un miracol”, striga multimea, „Eliberati-l!” Inginerul este urmatorul, si exact acelasi lucru se intampla. Si este eliberat. Arhitectul urca pe schele si indica in sus spunandu-i calaului : „Eu vad problema ta, ai un nod in franghie acolo.”

Adauga un comentariu