Actualitate

Bănel Nicoliță, executat silit pentru datorii la utilități. Fostul fotbalist a mai fost în această situație

Publicat: 09 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bănel Nicoliță executat silit pentru datorii la utilități. Fostul fotbalist a mai fost în această situație
Bănel Nicoliță pare să nu-și mai revină financiar de când a divorțat de mama fiicelor sale

Problemele par să se țină lanț de Bănel Nicoliță, care mai nou va fi executat silit pentru neplata unor datorii la utilități. De data aceasta nu este vorba despre o sumă însemnată, la care s-au adăugat și penalități, respectiv cheltuieli de judecată. Ce-i drept, nu este pentru prima oară când Bănel Nicoliță se află într-o asemenea situație, fostul fotbalist având antecedente similare.

Bănel Nicoliță pare să nu revină pe linia de plutire după divorțul de mama fiicelor sale, care a avut loc în 2020. Fostul fotbalist a trecut prin momente dificile în plan personal, care l-au marcat profund. În urmă cu doi ani, acesta a fost plecat în Statele Unite ale Americii, unde Bănel ar fi încercat să strângă bani pentru a-și achita datoriile.

Bănel Nicoliță, executat silit pentru datorii la utilități

În urmă cu ceva timp, Bănel Nicoliță a vorbit pe larg despre problemele din viața personală. Acestea s-au înmulțit după ce a revenit la Făurei și s-a implicat la echipa de fotbal, în care a și investit sume importante de bani, dintre care o parte luată cu împrumut.

În prezent, fostul fotbalist a primit o nouă lovitură deoarece va fi executat silit, tot pentru datorii. Acum, judecătorii l-au obligat să îşi achite factura la energie electrică, în valoare de 800 de lei, la care se adaugă penalităţile de întârziere, dar și cheltuieli de judecată.

Fostul fotbalist de la Steaua, FC Nantes, AS St. Etienne şi naţionala României a ajuns într-o situaţie ruşinoasă. Și aceasta după ce decizia judecătorilor din Cornetu fiind una definitivă, cu toate că fostul internaţional făcuse apel.

„Admite cererea de valoare redusă. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 804,16 de lei reprezentând contravaloare energie electrică, la care se adaugă suma de 157,61 de lei, reprezentând penalități de întârziere contractuale. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 50 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie”.

Bănel Nicoliță a mai fost în situații similare

Oricum, nu e prima oară când Bănel Nicoliţă se confruntă cu o asemena situație. În urmă cu mai mulţi ani, o companie de telefonie mobilă l-a acuzat că a luat telefoane de ultimă generație, în valoare de aproape 7.000 de euro, pe care nu le-a plătit. Potrivit unor surse din anturajul fostului fotbalist, acesta ar fi semnat, la sfârșitul anului 2018, un contract, pe firma sa, cu o companie de telefonie mobilă. Bănel Nicoliţă s-ar fi înțeles să facă un contract pentru 17 numere de telefon, pentru care urma să achite o factură lunară în valoare totală de 300 de euro, fără TVA. Însă n-a mai plătit.

Nu în ultimul rând, Bănel Nicoliţă a fost executat silit de un fost polițist de la care împrumutase peste 80.000 de euro. Totuși, nu se știe cum a ajuns un ofițer în rezervă din Poliția Română să-l împrumute cu zeci de mii de euro pe celebrul fotbalist Bănel Nicoliță. Aceasta în condițiile în care, conform actelor, omul legii avea un salariu de 3.000 de lei, era plin de datorii, iar singura casă pe care o deținea era închiriată unor alte persoane.

Adauga un comentariu