National

Bărbat băut și drogat, prins de două ori într-o zi de către poliţiştii din Vama Veche

Publicat: 15 iun. 2021
mașină de poliție cu girofarurile aprinse
Un bărbat a fost prins pe străzile din Vama Veche beat și drogat la volanul mașinii

Un bărbat a fost prins de către oamenii legii în Vama Veche băut şi fără permis de conducere la volanul maşinii. Însă bărbatul nu s-a oprit aici iar peste câteva ore a fost din nou oprit de către poliţişti, dar de această dată nu numai că era beat dar era şi drogat.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani care a fost oprit de către poliţişti în timp ce conducea maşina fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului avea o alcoolemie de 0,11 miligrame per litru alcool în aerul expirat. Oamenii legii au luat decizia de a-l teste pentru alcool în momentul în care au văzut că avea permisul de conducere suspendat.

După 6 ore de când a fost prins la volanul maşinii beat, bărbatul a fost din nou oprit de către oamenii legii, însă dar de această dată acesta consumase cannabis. În cele din urmă bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Un şofer din Botoşani prins la volan beat

Un şofer din Botoşani a fost prins de către oamenii legii băut la volan, însă acesta nu era singur în maşina se afla şi o femeie care era pe jumătate goală. Şoferul a fost oprit de către poliţişti după ce a fost observat că modul său de a conduce era foarte haotic.

„Un șofer a fost blocat în trafic ieri după-amiază de către alți şoferi, după ce au observat că acesta conducea haotic pe străzile din Botoșani. Unul dintre șoferi l-a rugat pe individ să coboare puțin geamul și i-a scos cheile din contact, apoi a sunat la 112. Polițiștii sosiți la fața locului au testat șoferul ( 62 ani ), constatând o alcoolemie de 1.28. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pt conducere sub influența alcoolului. Alături de şofer călătorea și Scufița Roșie împreună cu o sticlă de coniac. se arată în textul postării publicate pe grupul local Radar Iași. SURSĂ video Florin Ț./Radar Iași

Un bucureştean a lovit mai multe maşini după ce a consumat alcool şi droguri

Miercuri seară, 14 aprilie 2021, un bărbat de 31 de ani a acroşat 12 maşini pe o stradă din Braşov. Beat, drogat şi fără permis de conducere tânărul care a provocat incidentul rutier este fiul controversatului afacerist Sever Mureşan. Cei care l-au imobilizat pe făptașul au fost chiar proprietarii maşinilor avariate, aceştia trezindu-se la auzirea zgomotelor produse.

Povestea începe în urma unei cerţi conjugale. Bucureşteanul s-ar fi certat cu iubita să şi asta l-ar fi împins să bea şi să consume substanțe psihoactive. Cu puţin timp după ceartă, bărbatul s-a urcat la volan şi a gonit pe străzile din Braşov. Aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și nu numai, acesta a intrat în coliziune cu 12 maşini care erau parcate regulamentar pe marginea drumului. Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar penal.

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței de substanțe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, a spus comisarul Alina Maria Ivan, de la Poliția Brașov.

Adauga un comentariu