Local

Bătaie ca în filme în centrul Iașului! Doi bărbați au ajuns la spital după ce au fost înjunghiați. Oamenii legii îi caută pe făptași – EXCLUSIV/FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 04 iun. 2022
_____ Vizualizări 20 Comentarii
Bătaie ca în filme în centrul Iașului Doi bărbați au ajuns la spital după ce au fost înjunghiați. Oamenii legii îi caută pe făptași - EXCLUSIVFOTO VIDEO UPDATE
Bătaie în Iași între mai multe persoane

În cursul nopţii de vineri spre sâmbăta, în centrul Iașului a fost o bătaie în toată regula. Doi bărbaţi s-au înjunghiat reciproc. Aceștia au ajuns la spital, iar oamenii legii au întocmit dosar penal pentru a stabili ce s-a întâmplat. Urmează a se stabili ce s-a întâmplat, dar, deocamdată, se face anchetă pentru tentativa de omor, lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

UPDATE: Au fost reținuți doi suspecți. Aceștia vor fi duși la tribunal cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Apar noi informații de la bătaia din centrul Iașului. Oamenii legii avansează un scenariu incredibil. Conform sursei citate, în conflict au fost implicate 5 persoane, trei atacatori și două victime. Cei trei ar fi sărit pe cei doi bărbați pe care i-au și înjunhiat.

UPDATE: Conform informațiilor de ultimă oră se pare că mai există o a treia persoană implicată în scandal. Ba mai mult, polițiștii il caută pe individ pentru că, potrivit unor martori, el este cel care i-a înjunghiat pe cei doi tineri. Nu se cunosc mai multe informații, momentan.

UPDATE: Unul dintre cei răniți a fost găsit la câțiva zeci de metri distanță de locul în care a izbucnit scandalul. Iubita acestuia a sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii și mai multe echipaje medicale.

Una dintre persoane a intrat deja în sala de operații, iar a doua se află la UPU.

” A fost o altercație pe bulevardul Ștefan cel Mare din Iași, au fost două victime cu plăgi înjunghiate. Vorbim despre un tânăr în vârstă de 22 de ani care prezenta o plagă abdominală în hipocondru drept. În momentul preluării era stabil din punct de vedere hemodinamic. A fost preluat de un echipaj de Terapie Intensivă Multiplă şi transportat la UPU Sf. Spiridon. Pacientul are o plagă penetrantă abdominală hepatică şi a fost direcţionat la sala de chirurghie. În schimp, pacientul în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiat în zona toracelui posterior. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ B2 şi dus tot la UPU Sf. Spiridon ” a menţionat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Comentarii
  • de ce nu scriti ca daca nu intervenea locala unul din ei era azi lipsit de griji. hai scrieti adevarul.cand e de bine e de bine cand de rau de rau mergem inainte

  • Mai avem locala, ca n-am mai iesit de o luna prin centrul civic ca pute a cersatori si nesplati, iar bancile stau doar coloratii?

  • pe stuchitorii de semințe de pe băncile din fața Casa Cărții nu-i vede nimeni? Au covor de coji de semințe la picioare, este jenant să treci pe lângă ei, nu-i ia nimeni la întrebări, dar defilăm cu poliția călare pe lângă ei. RUȘINEEE !!!!!!

  • cersetori sunt oameni care au pierdut lupta cu viata romania nu are caritas ca la germay repet germania /CARITAS. iar coloratii au drepturi sa stea pe banca destinata doar albilor si putin caucazieni stiti ce e caritas in germania.haine baie papa igiena ajutor in bani protectie integrare dupa caz…..SUPORT

  • Ar trebui să plătească intervențiile chirurgicale acești cocalari care umblă cu brișca la ei. Sunt oameni bolnavi care nu au loc în spital de ăștia care se înjunghie de dragul Tik-Tok-ului. De ce să plătim noi pentru aventurile lor?

  • Pentru ,, petr cata florin ‘ , lasa vrajeala ieftina si fa-ti datoria de politist local, nu mai comenta aiurea si sta pe internet.
    Pentru asta esti platit si singur ai ales sa mergi la Politia Locala, nu te-a obligat nimeni.
    Asa ca nu mai comenta si fa-ti datoria pentru care esti platiti si inca foarte bine.
    Stai cu fundul in masina toata ziua, desigur la umbra si te plictisesti rau de tot.

  • Plin de cersetori pe Stefan cel Mare. PLIN! Unii, agresivi. Am ajuns sa-i recunoastem… De ex, este unul cu voce groasa, in trening albastru care zice ca a fost la manastire. Alataieri, ragea si facea spagat in fata la farmacia de langa Casa Cartii. Apoi, a inceput sa faca arte martiale cu aerul, spre trecatori, in mijlocul bulevardului. Politia Locala sa lase caii si sa creeze cel putin doua posturi FIXE pentru acesti perturbatori.CE TURISM SA AI LA IASI, CU ASEMENEA HAHALERE???

  • alex mixalcea – cerșetorii au avut cândva stare. Ceaușescu nu lăsa pe nimeni în stradă, îți dădea casă și loc de muncă. Mulți și-au vândut casele pt. băutură și păcănele iar acum pozează în victime și vor ajutoare sociale în timp ce sute de locuri de muncă sunt disponibile. Lasă-ne cu Caritasul german, ăștia pot scuipa semințe însă nu vor să muncească. În plus mai stau și în zonă centrală fără să plătească întreținere. Votanții lui Chirica.

  • În groapa aia la CUB e o cocină. În cluburile de acolo nu a călcat niciodată poliția. Droguri și arme albe la greu, controale la intrare nici atât, ce să ne mai minunăm. Cât despre atacatori își merită pușcăria, ce caută cu cuțite la ei în discotecă?

  • Cel mai mare cersetor e tac’tu, care o pune pe baba Lenuta Nebuna sa produca pt el. Aici vorbim serios iar pe tine te apuca razbunarile.. ce ti-a facut Eugen ala? Ti-a dat la mue, fara sa te plateasca?

Adauga un comentariu