Local

Bătaie ca-n filme, într-un local din Iași! Au scos bâtele de baseball din portbagaj și au început să lovească! Victima, dusă de urgență la spital! (Exclusiv)

Publicat: 08 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bătaie ca-n filme într-un local din Iași Au scos bâtele de baseball din portbagaj și au început să lovească Victima dusă de urgență la spital Exclusiv
Un ieșean a fost la un pas de moarte după o bătaie ca-n filme: în urma incidentului, trei frați au fost condamnați de judecători

Un bărbat a scăpat de moarte ca prin urechile acului, după o bătaie ca-n filme, care a avut loc într-un local din județul Iași. După un conflict anterior, trei frați au pus mâna pe bâtele de baseball și au început să lovească. În urma incidentului, Mihai, Florin și Ionel Rusu au fost condamnați la câte 1 an de închisoare, pentru lovire sau alte violențe, în formă agravată, dar cu amânarea aplicării pedepselor

Trei frați au scăpat de pușcărie, după o bătaie ca-n filme care a avut loc într-un local din județul Iași! Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău i-au condamnat pe Mihai, Florin și Ionel Rusu la câte 1 an de închisoare, dar cu amânarea aplicării pedepselor, pentru lovire sau alte violențe, în formă agravată.
Mai mult, judecătorii i-au pus pe cei trei frați, de 25, 27 și 33 de ani, la plata unor despăgubiri către victima Vasile T.

„Instanța admite în parte acțiunea părții civile și îi obligă pe toți cei trei inculpați în solidar, respectiv pe Rusu Mihai, Rusu Florin și Rusu Ionel, la plata catre aceasta a sumei de 9.000 de lei, reprezentând daune morale”, au precizat magistrații.

Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Mihai, Florin și Ionel Rusu, acuzați că au tăbărât cu bâtele de baseball peste victimă

Procesul lui Mihai, Florin și Ionel Rusu a început pe 1 octombrie 2019. Procurorii i-au trimis atunci în judecată pe cei trei, pentru lovire sau alte violențe în formă agravată.

„Pe 15 octombrie 2016, în jurul orei 20:00, inculpații au dat cu spray lacrimogen către persoana vătămată și au lovit-o cu bâte tip baseball peste corp, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 14-16 zile de îngrijiri medicale”, au menționat anchetatorii ieșeni.

Scandal într-un local din județul Iași

Procurorii au adăugat că, pe 15 octombrie 2016, pe fondul unui conflict anterior, de pe 25 septembrie 2016, în timp ce victima se afla la magazinul administrat de Victor A., s-a întâlnit cu cei trei frați.

„Aceștia au început să-i adreseze cuvinte jignitoare persoanei vătămate, ulterior conflictul verbal degenerând într-un conflict fizic. Astfel, unul dintre inculpați a pulverizat un jet de spray iritant lacrimogen către persoana vătămată, în timp ce un altul a pulverizat un jet de spray iritant lacrimogen către un martor, persoană care a încercat să aplaneze conflictul. Ulterior, inculpații au luat din portbagajul mașinilor lor câte o bâtă de baseball, cu care fiecare dintre aceștia au aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu aceste bâte în zona corpului, a brațelor și a picioarelor. Loviturile au durat până când persoana vătămată a căzut la pământ și și-a pierdut cunoștința, moment în care inculpații au urcat în mașini și au plecat spre domiciliu”, au subliniat oamenii legii.

Ca urmare a acestei altercații, victimei i-au fost provocate leziuni care au necesitat pentru vindecare un numar de 14 – 16 zile de îngrijiri medicale. Polițiștii au declanșat ancheta și au ajuns la cei trei suspecți. La audieri, aceștia au negat că l-ar fi lovit pe consăteanul din localitatea Ulmi.

Adauga un comentariu