Local

Bătaie cu furci și topoare, în Iași! În urma incidentului, un copil de 13 ani a ajuns la spital! Patru indivizi, pedepsiţi de judecători

Publicat: 06 aug. 2022
Un topor, o furcă şi o autospecială de Poliţie
Patru indivizi au fost pedepsiţi de magistraţii ieşeni, după ce au luat parte la o bătaie ca-n filme

Bătaie cu furci și topoare, în judeţul Iași! În urma incidentului, patru indivizi au fost pedepsiţi de magistraţii ieşeni. Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi i-au condamnat pe Ionuţ Păduraru şi Mihai Claudiu Stoleru la câte 2 ani şi 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru lovire. În acelaşi dosar, Iulian Ciurcă a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru aceeaşi acuzaţie. De asemenea, minorul Ioan Adrian C. a primit măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 3 ani pentru tentativă de omor calificat

După o bătaie cu furci și topoare ce a avut loc în judeţul Iași, patru indivizi au fost pedepsiţi de magistraţii ieşeni. Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi i-au condamnat ieri pe Ionuţ Păduraru şi Mihai Claudiu Stoleru la câte 2 ani şi 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru lovire. În acelaşi dosar, Iulian Ciurcă a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru aceeaşi acuzaţie.

Pe de altă parte, minorul Ioan Adrian C. a primit măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 3 ani pentru tentativă de omor calificat. Procesul a încetat pentru Vlad Ioniţoaiei, sub acuzaţia de lovire, deoarece victima şi-a retras plângerea prealabilă. În plus, agresorii au fost obligaţi să achite despăgubiri totale de 113.000 de lei. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Bătaie cu furci și topoare, în Iași

Procesul penal a început pe data de 11 martie 2021. Procurorii ieşeni spun că Ioan Adrian C., Ionuț Păduraru, Vlad Ionițoaiei, Iulian Ciurcă și Mihai Claudiu Stoleru au intrat în vizorul lor la finele lunii ianuarie 2021. Anchetatorii au precizat că aceștia au fost implicați într-o bătaie cu furci și topoare.

„Pe 24 ianuarie 2021, în jurul orei 20:00, ca urmare a unui conflict anterior, inculpatul I.A.C., împreună cu alții, le-a aplicat lovituri de topor (atât cu partea metalică, cât și cu cea de lemn), în zona capului, a pieptului, a brațelor și a spatelui, numiților C.C. și M.C.S. Leziunile suferite de victime ar fi putut duce la decesul acestora”, au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Conform oamenilor legii, în cadrul aceluiași conflict ce s-a desfășurat pe un drum sătesc din județul Iași, Ionuț Păduraru l-a lovit cu o furcă în cap pe S.S.C. și cu un par pe M.C.S.

Un copil de 13 ani a ajuns la spital

Anchetatorii au mai afirmat că, în urma incidentului, un minor, în vârstă de 13 ani, a ajuns la spital, cu diferite leziuni.

„În cadrul aceluiași conflict, inculpatul V.I. (Vlad Ionițoaiei) l-a agresat fizic pe minorul de 13 ani, G.P., cauzându-i leziuni ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. De asemenea, inculpatul M.C.S. (Mihai Claudiu Stoleru) i-a aplicat lui I.A.C. o lovitură cu furca în abdomen, cauzându-i leziuni ce au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, iar lui C.V.P. i-a aplicat o lovitură cu furca în zona spatelui, acesta suferind leziuni ce au necesitat 14-15 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au adăugat oamenii legii.

Totodată, Iulian Ciurcă a fost acuzat de lovire sau alte violențe. Potrivit anchetatorilor, individul l-ar fi lovit cu un topor în zona picioarelor pe C.V.P. Acesta din urmă a avut nevoie de 14-15 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Acum, după această bătaie cu furci şi topoare care a avut loc în Iaşi, patru indivizi au fost pedepsiţi de magistraţi.
Adauga un comentariu