Local

Bătaie în toată regula, în Iaşi! Agresorul, acuzat de procurori că a încercat să facă moarte de om! Victima, lovită puternic în zona capului (EXCLUSIV)

Publicat: 01 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bătaie în toată regula în Iaşi Agresorul acuzat de procurori că a încercat să facă moarte de om Victima lovită puternic în zona capului EXCLUSIV
Un ieşean va fi nevoit să dea explicaţii în faţa judecătorilor, după ce a fost acuzat de tentativă de omor

După o bătaie care a avut loc în judeţul Iaşi, un individ va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă. Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată pe Ionel Pavel Donici, sub acuzaţia de tentativă de omor. Oamenii legii spun că ieşeanul a încercat să facă moarte de om în urma unui conflict spontan

Un individ va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă după o bătaie în toată regula care a avut loc în judeţul Iaşi. Aşadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată la finele săptămânii trecute pe Ionel Pavel Donici, sub acuzaţia de tentativă de omor.

Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal. Mai apoi, magistraţii ieşeni vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Bătaie în Iaşi: agresorul, acuzat că a încercat să facă moarte de om!

Anchetatorii spun că ieşeanul Ionel Pavel Donici a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Asta, în urma unui incident destul de grav. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Aşadar, oamenii legii afirmă că, după un conflict verbal cu un cunoscut, ieşeanul Ionel Pavel Donici nu a stat foarte mult pe gânduri şi a început să-şi lovească „rivalul” foarte puternic în zona capului. În câteva minute, conflictul a luat sfârşit.

Victima, transportată în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi

Autorităţile ieşene au fost alertate cu privire la producerea incidentului destul de grav prin intermediul unui telefon la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112. La scurt timp, la faţa locului au ajuns echipaje medicale şi de Poliţie. Victima a beneficiat de primul-ajutor din partea unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Mai apoi, aceasta a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. dr. Nicolae Oblu”, din Iaşi. Acolo, medicii au intervenit de urgenţă. De altfel, doctorii au constatat că viaţa bărbatului agresat a fost pusă în pericol de leziunile suferite. Din păcate, în ultimii ani, în judeţul Iaşi au fost semnalate tot mai mult astfel de cazuri. Aşadar, sute de ieşeni au fost cercetaţi, reţinuţi, arestaţi preventiv, trimişi în judecată sau condamnaţi pentru comiterea unor infracţiuni cu violenţă.

Totodată, agenţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au demarat cercetările şi, la final, au ajuns la Ionel Pavel Donici. Acesta a fost săltat şi dus la audieri. Mai apoi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus trimiterea în judecată a individului, sub acuzaţia de tentativă de omor. Acum, după o bătaie în toată regula, care a avut loc în judeţul Iaşi, Ionel Pavel Donici va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă.

Adauga un comentariu