Culinar

Batoane cu glazură de ciocolată şi brânză dulce

Publicat: 06 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Batoane cu glazură de ciocolată şi brânză dulce

Combinaţia de brânză dulce cu ciocolată, deşi sună destul de ciudat, este una dintre cele mai bune reţete de desert. Măcar pentru o zi, lasă batoanele cumpărate din comerţ şi prepară, în propria bucătărie, dulciuri mai sănătoase!

Ingrediente:

  • 2 tablete ciocolată neagră
  • 300 g brânză dulce
  • 2 linguri smântână
  • 3-4 linguri zahăr pudră

Mod de preparare:

Amesteci, într-un bol, brânza dulce cu smântâna şi zahărul pudră. Cu ajutorul unui poş, formezi batoanele pe o hârtie de copt şi le laşi la frigider, de preferat peste noapte, pentru a se întări.

Topeşti ciocolată la bain marie. Glazurezi batoanele cu ciocolată topită în două ture şi le pui, ulterior, în congelator timp de o oră. Le vei muta din congelator în frigider înainte cu 30 de minute de servirea lor.

Adauga un comentariu