National

Bătrâna în vârstă de 98 de ani, violată şi ucisă de un tânăr drogat

Publicat: 02 sept. 2020
Bătrâna în vârstă de 98 de ani, violată şi ucisă de un tânăr drogat
Bătrâna în vârstă de 98 de ani, violată şi ucisă de un tânăr drogat

Crimă oribilă în judeţul OLT. O bătrână în vârstă de 98 de ani şi-a găsit sfârşitul după ce a fost ucisă şi violată de un tânăr drogat. Conform informaţiilor din dosar, tânărul aflat sub influenţa drogurilor a intrat, iniţial, în casa cu gândul să sustragă o sumă de bani. Totuşi, totul s-a sfârşit printr-un viol şi o oribilă crima.

După ce a agresat-o sexual, tânărul drogat a bătut-o până la moarte pe bătrână

Tânărul domiciliat în localitatea Vultureşti din judeţul Olt se afla sub influenţa substanţelor psihoactive. Conform informaţiilor existente până la această dată, băiatul în vârstă de 19 ani a intrat în casa bătrânei să fure o sumă de bani. Tânărul a observat că bătrâna, care se afla într-o stare de sănătate precară, nu avea bani în casă. Ulterior, acesta i-a aplicat victimei mai multe lovituri care au dus la decesul persoanei. Înainte să moară, bătrâna a întreţinut raporturi sexuale, prin constrângere, cu victima.

„În fapt, s-a reținut că, pe fondul consumului de anumite substanțe (posibil țigară/joint), inculpatul a pătruns fără drept în curtea și locuința victimei B.D., de 98 de ani, din com. Vulturești, jud. Olt, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 ani) și stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenția de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii și picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit, iar, în continuare, profitând de aceeași stare de vulnerabilitate a victimei, a întreținut, prin constrângere, raport sexual cu victima, continuând să o agreseze”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Cazul nu este unul singular. La Iaşi un tânăr a ucis o bătrână

O biată bătrână, în vârstă de 95 de ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar în propria locuință. Grozăvia s-a petrecut zilele trecute în comună ieșeană Răducăneni. Un tânăr în vârstă de 32 de ani a intrat peste bătrână și a bătut-o cu bestialitate. Până în acest moment nu se știe de ce a intrat tânărul în casa femeii și sunt luate în calcul mai multe variante. Anchetatorii trebuie să afle exact ce s-a întâmplat. Cert este că bătrâna a fost găsită decedată în casă de către fiica ei. Cea din urmă a sunat la numărul unic de urgență 112 și a cerut ajutor. Imediat la fața locului au ajuns polițiștii ieșeni împreună cu procurorul de caz și a fost deschisă o anchetă.

Suspectul pentru oribila crimă este tot un tânăr care are 25 de ani şi care a fost reţinut de oamenii legii. Conform ultimelor informaţii, se pare că medicii au preluat mai multe probe de pe trupul femeii şi vor urma să stabilească dacă bătrâna a fost şi violată.

Cercetările continuă, iar dacă se va stabili că acesta este vinovat, va risca ani grei de puşcărie, peste 25. Momentan cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate firul evenimentelor care au condus la oribila crima. Tânărul se numeşte Marius Daniel Tetea şi era domiciliat în localitatea ieşeana Răducăneni.

Adauga un comentariu