Local

Crimă sângeroasă la Iași. O biată bătrână, de 95 de ani, a fost executată de un tânăr. Femeia s-a trezit cu el în casă și nu s-a putut apăra

Publicat: 02 sept. 2020
O femeie în vârstă de 95 de ani a fost găsită moartă, cu semne de violență pe corp
Încă o crimă sângeroasă s-a petrecut la Iași, în comuna Răducăneni

Crimă sângeroasă la Iași. O bătrână în vârstă de 95 de ani a fost executată în propria casă de un tânăr fără inimă. Femeia s-a trezit cu bărbatul în casă și a fost lovită cu bestialitate. Rănile suferite i-au adus moartea și nimeni nu a putut face nimic pentru ea. După ce a ucis cu sânge rece, s-a făcut nevăzut, dar a fost prins de autorități după ce s-a folosit și un câine de urmă

Crimă sângeroasă la Iași. O biată bătrână, în vârstă de 95 de ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar în propria locuință. Grozăvia s-a petrecut zilele trecute în comuna ieșeană Răducăneni. Un tânăr în vârstă de 32 de ani a intrat peste bătrână și a bătut-o cu bestialitate. Până în acest moment nu se știe de ce a intrat tânărul în casa femeii și sunt luate în calcul mai multe variante. Anchetatorii trebuie să afle exact ce s-a întâmplat. Cert este că bătrâna a fost găsită decedată în casă de către fiica ei. Cea din urmă a sunat la numărul unic de urgență 112 și a cerut ajutor. Imediat la fața locului au ajuns polițiștii ieșeni împreună cu procurorul de caz și a fost deschisă o anchetă.

A fost identificat principalul suspect după ce a fost folosit un câine de urmă

Anchetatorii nu au stabilit încă ce s-a întâmplat.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, suspectul în vârstă de 32 de ani a intrat în curtea și locuința victimei, în vârstă de 95 de ani, din satul și comuna Răducăneni, județul Iași. Deocamdată nu se cunoaște scopul violării de domiciliu. Suspectul i-a aplicat victimei lovituri la nivelul capului și al feței. Victima a fost găsită a doua zi, adică în dimineața zilei de duminică, 30 august 2020, de către fiica acesteia. Suspectul a fost identificat, preluat și dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice care să stabilească dacă acesta a avut sau nu discernământ”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

În funcție de rezultatul expertizei psihiatrice, urmează ca anchetatorii să ia măsurile legale care se impun.

Cine este principalul suspect în acest caz

Trupul neînsuflețit al bătrânei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru efectuarea necropsiei. Surse din cadrul anchetei au precizat că până în acest moment nu s-a stabilit dacă bătrâna a fost violată. Medicii legiști au prelevat mai multe probe biologice și urmează să se stabilească dacă femeia a fost silită să întrețină raporturi sexuale. Principalul suspect se numește Marius Daniel Tetea. Localnicii din Răducăneni spun că individul nu stătea prea mult la Răducăneni, pentru că, din spusele sale, ar fi fost angajat undeva prin municipiul Iași. Dacă se va dovedi că este vinovat pentru omor, bărbatul riscă să stea până la 25 de ani în spatele gratiilor. Până în acest moment el ar putea fi anchetat pentru violare de domiciliu și omor.

Crime pe bandă rulantă la Iași în această vară

Vara aceasta, un tânăr în vârstă de 36 de ani a fost găsit mort și plin de sânge chiar în fața casei sale din localitatea ieșeană Mogoșești. Un vecin l-a observat pe bărbat pe jos, inconștient. L-a ridicat și l-a dus în casă, iar mai apoi a cerut ajutor la 112. Bărbatul avea semne de violență pe corp și era plin de sânge. Polițiștii de la Investigații Criminale din Iași au audiat mai multe persoane. După audieri, oamenii legii au stabilit că bărbatul a fost bătut până la moarte de un băiat de 18 ani din același sat. Conflictul a izbucnit pe fondul consumului de alcool. Se pare că, în total, erau doi bărbați și o femeie prezenți în casa tânărului ucis. Criminalul a ajuns într-un final în spatele gratiilor.

Comentarii
Adauga un comentariu