Diete si regimuri

Băutură de slăbit: detoxifiere prin vitamina C

Publicat: 30 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Băutură de slăbit detoxifiere prin vitamina C
Băutură de slăbit bogată în vitamina C

Băutură de slăbit bogată în vitamina C. Această băutură foarte ușoară este o mică bombă de vitamina C.

Aceasta este una dintre tendințele momentului: apele aromate cu plande din grădină. Nimic nu ar putea fi mai natural, deoarece rețetele constau doar din apă, fructe și ierburi proaspete. Un amestec foarte simplu, dar benefic, atât pentru sănătate, cât și pentru silueta! Și din motive întemeiate: prin macerare, fructele eliberează vitaminele care contribuie la bunăstarea corpului.

Pentru a îmbogăți băuturile, ne bazăm pe fructe bogate în vitamina C (lămâie, mango). Rețeta noastră de detoxifiere constă din kiwi, portocale și pătrunjel, fructe și ierburi, pline de vitamina C. O combinație eficientă, deoarece ajută la slabire si mentinerea sanatatii! Iată rețeta răcoritoare de apa bogată în vitamina C:

Ingrediente

2 kiwi
1 portocala
30 g pătrunjel
1 litru de apă de izvor

Decojiți kiwi și tăiați-l în bucăți. Indepărtați toată coaja de portocală cu un cuțit tăiați în felii. Așezați toate ingredientele într-un borcan. Se lasă să se macereze la frigider timp de 12 ore înainte de consum.

Aportul zilnic recomandat de vitamina C este de aproximativ 110 mg pe zi pentru adulți (nefumători), dar mulți experți cred astăzi că ar trebui să fie mult mai mare. Un studiu a arătat că un aport de 250 mg până la 1 g pe zi timp de trei până la opt săptămâni a redus riscul de a raci!

Adauga un comentariu