Cancan

Bebe Cotimanis pleacă de la Pro TV. Cu ce televiziune a semnat actorul

Publicat: 17 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bebe Cotimanis pleacă de la Pro TV. Cu ce televiziune a semnat actorul
Pro TV se desparte de vocea sa emblematică, Bebe Cotimanis, după 25 de ani de colaborare

Bebe Cotimanis pleacă de la Pro TV. Televiziunea din Pache Protopopescu se desparte de vocea sa emblematică după 25 de ani. Actorul a semnat cu o altă televiziune, la care va fi auzit și văzut din 5 octombrie.

Bebe Cotimanis, vocea emblematică a Pro TV, a plecat din trust, după 25 de ani de colaborare. Din 5 octombrie, actorul va putea fi auzit în spoturile de la Prima TV, dar și pe celelalte posturi sportive ale grupului Clever Media. Acestea sunt Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 și Look 4K.

Bebe Cotimanis pleacă de la Pro TV

Un sfert de veac a dat glas promo-urilor de pe Pro TV ba chiar a făcut parte și din juriul Românii au talent. Acum, însă, Bebe Cotimanis a decis să schimbe trustul media. Vocea sa a fost înlocuită, printre alții și de omul de radio George Vintilă, scrie Pagina de Media.

Postul Prima TV a fost achiziționat recent de Clever Media, deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa. În urma acestei schimbări, vor fi făcute câteva îmbunătățiri în zona tehnică, trecerea la HD, dar și în ceea ce privește conținutul. Noua conducere vrea, totuși să păstreze caracterul generalist al postului.

Celebrul actor și-a găsit sufletul pereche

Bebe Cotimanis trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Dumitru. Actorul a recunoscut faptul că la început partenera sa l-a ținut o perioadă la distanță. Însă acest lucru l-a făcut să se îndrăgostească și mai tare de ea.

„Eram la Timișoara și într-o noapte am simțit că mama lui și tatăl meu au avut planul ăsta pentru noi. Chiar așa ni s-a întâmplat, iar după noaptea aia ne-am dat seama că nu mai e cale de întoarcere”, a spus Iulia Dumitru.

Artista a povestit că ea și Bebe Cotimanis s-au mutat împreună în urmă cu 3 ani. Aceștia sunt foarte fericiți în locuința lor aflată în Pitești.

„Am umblat după terenuri să ne facem o casă, dar Dumnezeu nu ne-a dat să muncim, ne-a dat de-a gata. E ceva, o minune, un soi de han în pădure. Avem (n.r. – amândoi) același domiciliu”, a spus Bebe Cotimanis.

Ce se întâmplă cu rolul din Vlad

După cum se știe, Bebe Cotimanis îl interpretează pe Cezar Cristoloveanu, zis și Inginerul, în serialul Vlad. Însă, din moment ce Bebe Cotimanis pleacă de la Pro TV, rămâne de văzut ce se întâmplă cu personajul acestuia.

Adauga un comentariu