Actualitate

Bebelușa Cristina Ștefan, probleme înainte de a rămâne însărcinată a doua oară

Publicat: 11 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bebelușa Cristina Ștefan probleme înainte de a rămâne însărcinată a doua oară
În toamnă, Cristina și Denis Ștefan au devenit părinți pentru a doua oară

Recent, bebelușa Cristina Ștefan a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat înainte de a rămâne însărcinată pentru a doua oară. Aceasta și actorul Denis Ștefan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii. Cristina Ștefan a adus pe lume cea de-a doua fetiță toamna trecută, însă anterior sarcinii ea s-a confruntat cu o problemă de sănătate.

Cristina Ștefan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Denis Ștefan și au doi copii superbi împreună. Însă, până să ajungă să aducă pe lume și cel de-al doilea bebeluș, soția cunoscutului actor a trecut prin momente extrem de dificile. A încercat ani la rând să rămână însărcinată și nu a putut, din cauza unei afecțiuni pe care o avea. Ba chiar a ajuns de mai multe ori la spital și nimeni nu i-a recomandat să facă setul potrivit de analize.

Cu ce afecțiune s-a confruntat Cristina Ștefan

Bebelușa Cristina Ștefan s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate și i-a fost extrem de teamă în cea de-a doua sarcină. Vedeta a spus acum cu ce afecțiune a fost diagnosticată și cât timp a durat până a primit tratamentul corect. Într-un final, Cristina Ștefania a ajuns la medicul potrivit, care i-a recomandat să facă analize pentru chlamydia. Rezulatul a fost unul pozitiv pentru această bacterie, iar apoi a început tratarea ei.

La puțin timp după, vedeta a reușit să rămână însărcinată cu cel de-al doilea copil. De asemenea, Cristina a mai fost întrebată de o internaută cum a reușit să se infecteze cu acestă bacterie, ținând cont de faptul că s-a căsătorit de tânără. La ea, se pare că a apărut în urma altor afecțiuni.

„Chlamydia pe care o am este în sânge și este o urmare a infecțiilor urinare, a bolii inflamatorii pelvine”, a scris Cristina Ștefan, pe contul său de Instagram.

Bebelușa Cristina Ștefan, probleme înainte de a rămâne însărcinată

În luna septembrie a anului trecut, bebelușa Cristina și Denis Ștefan au devenit părinți pentru a doua oară. Însă, până când au ajuns să-și strângă cel de-al doilea copil în brațe, cei doi au trecut prin momente dificile. Vedeta a ajuns de multe ori la spital, iar medicii nu reușeau să îi ofere tratementul potrivit.

După multe ore petrecute în cabintele medicilor și după zeci de analize, Cristina Ștefan a fost diagnosticată cu Chlamydia, acesta fiind și motivul pentru care nu mai putea rămâne însărcinată. La câteva luni după ce a primit tratamentul corect, a aflat că urmează să devină mămică pentru a doua oară.

„Aflasem de puțin timp, îmi era atât de frică să nu pierd sarcina. M-am rugat mult… mulți ani… Nu am știut că am Chlamydia în sânge, analiză pe care nu am făcut-o niciodată. Am avut perioade, în cei 8 ani după nașterea Deliei, când m-am simțit rău. De disperare, mă internam mereu, doar să aflu ce am. Niciun medic la care am fost (și au fost destui) nu mi-a recomandat să fac și analiza asta.

Frustrarea era și mai mare, nu rămâneam însărcinată… un an, doi, trei… șapte!!! Până am ajuns la doctorul care a știut ce investigații să facem și, la câteva luni după tratamentul împotriva Chlamydiei, am rămas însărcinată. Așa a trebuit să fie! Sunt recunoscătoare, pentru tot! 🙏🏻 Am decis să vă povestesc… Aveți grijă de sănătatea voastră! Nu există nu se poate sau nu poți! Ai încredere”, a scris bebelușa Cristina Ștefan pe contul de socializare.

Adauga un comentariu