Cancan

Bebeto a rupt tăcerea după ce a fost audiat pentru programul de vizitare! Ce i-a spus Anamaria Prodan

Publicat: 08 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bebeto a rupt tăcerea după ce a fost audiat pentru programul de vizitare Ce i-a spus Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf Jr. a dezvăluit că nu a mai luat legătura cu tatăl lui

Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, a fost audiat, pe 2 iunie, la Judecătoria Buftea, în vederea stabilirii programului de vizitare. Deoarece mama lui este în Abu Dhabi, adolescentul a fost însoțit la judecătorie doar de Sarah, sora lui, și de avocatul familiei.

Iată ce a spus fiul celor doi la ieșirea din sala de judecată!

Bebeto a rupt tăcerea după ce a fost audiat

Laurențiu Reghecampf junior a fost audiat la Judecătoria Buftea, urmând ca, ulterior, să se judece și Ordonanța Preşedinţială introdusă de Laurențiu Reghecampf, pentru stabilirea programului de vizită a minorului. Bebeto a venit la judecătorie însoțit doar de sora lui Sarah și de avocatul familiei, mama lui neputând fi prezentă.

„A fost bine. Noi mereu trecem peste perioadele tensionate și dificile. Mama e în Abu Dhabi. Am vorbit cu mama înainte de audieri și mi-a zis să zic ce am de zis și să nu mint’, a declarat Bebeto pentru „Exclusiv VIP’, emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, la scurt timp după ce a fost audiat.

De asemenea, Laurențiu Reghecampf Jr. a dezvăluit și că nu a mai luat legătura cu tatăl lui.

„Nu am mai vorbit cu tatăl meu, nu a încercat să mă contacteze’, a mai dezvăluit Bebeto.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț, după o căsnicie de 15 ani. Ei au împreună un singur copil, pe Laurențiu Reghecampf Jr.

Anamaria Prodan: „Este păcatul lui, își târăște copilul în așa ceva’

Laurențiu Reghecampf a introdus o Ordonanță Președențială prin care solicita custodia comună, dar și dreptul ca fiul său, Bebeto, să-l poată vizita la Craiova ori de câte ori vrea el. Deși se afla în Emirate la momentul audierii fiului ei, Anamaria Prodan a avut o reacție dură la adresa fostului ei soț.

„Nu are voie în sală cu Bebe decât avocatul și judecătorul! Va merge Bebeto cu Sarah la judecătorie mâine. Eu sunt în Emirate acum! Nu comentez că îmi e rușine de rușinea lui. Pentru noi am mai zis: a murit! Laurentiu Jr. va merge alături de sora lui și de avocat în fata judecătorului. Este păcatul lui, căci își târăște copilul în așa ceva. Dumnezeu îi va da exact ce trebuie! Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie’, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Anamaria Prodan, două căsnicii și trei copii

Între anii 1998 și 2007, Anamaria a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu. Din mariajul cu acesta, sexy impresara are două fiice, Rebecca și Sarah. În prezent, vedeta TV se află în divorț de cel de-al doilea soț, antrenorul Laurențiu Reghecampf. Mariajul celor doi a durat 13 ani iar cuplul are împreună un fiu, Laurențiu Junior sau Bebeto, în vârstă de 13 ani.

Acum, aflată în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan e preocupată de copiii ei, dar și de viața profesională. A anunțat recent prin intermediul rețelelor de socializare, dar și prin diferitele interviuri în presă că s-a implicat în noi afaceri, unele din care speră să câștige mulți bani, să le facă copiilor ei averea și mai mare. Așadar, Anamaria Prodan este o femeie de afaceri respectată și inspirată totodată.

Adauga un comentariu