Prima pagină » Sanatate » Beneficii Milgamma. Medicamentul care îți va ajuta organismul să absoarbă vitamina B

Beneficii Milgamma. Medicamentul care îți va ajuta organismul să absoarbă vitamina B

22 sept. 2022, 12:30,
BZI.ro, în Sanatate

O componentă importantă a terapiei pentru o gamă largă de boli inflamatorii sau degenerative ale nervilor este obținerea de beneficii în urma administrării Milgamma. Astfel, medicamentul are un efect analgezic și normalizează funcționarea sistemului nervos, afectând metabolismul mediatorilor și transmiterea impulsurilor nervoase.

Trebuie amintit că vitamina B1 este supusă distrugerii în timpul tratamentului termic al produselor. Consumul de cafea, fumatul, dietele de slăbit duc la scăderea rezervelor de tiamina din organism. Formele solubile în apă ale vitaminei B1 sunt absorbite de organism în cantități mici. A fost posibilă rezolvarea problemei biodisponibilității vitaminei B1 apelând la tehnologiilenovatoare, cu ajutorul cărora a fost dezvoltat un derivat unic liposolubil al tiaminei, benfotiamina. Atunci când este administrată pe cale orală, benfotiamina are aproape 100% biodisponibilitate, ceea ce se explică prin capacitatea acestei substanțe de a pătrunde pasiv prin membrana celulară lipofilă. Datorită proprietăților sale speciale, benfotiamina este reținută în țesuturi pentru o perioadă mai lungă, oferind un efect terapeutic prelungit. De asemenea, pacientul poate scăpa de fosfatază alcalină crescută.

barbat care se tine de spate din cauza durerii

Astfel, beneficiile oferite de Milgamma și soluția injectabilă vor ajuta la tratarea eficientă a durerilor de spate

Beneficii Milgamma. Avantajele folosirii medicamentului în timpul terapiei

Astăzi, benfotiamina este prezentată ca parte a medicamentului Milgamma. Un comprimat din acest medicament conține 100 mg de benfotiamină. O altă componentă a comprimatelor Milgamma este vitamina B6. Aceasta este implicată în metabolismul proteinelor și grăsimilor.

Astfel, comprimatele Milgamma conțin o combinație eficientă de doze terapeutice de vitamine B neurotrope. Acestea au o digestibilitate crescută, care sunt necesare pentru sinteza celor mai importanți mediatori ai sistemului nervos și metabolismului normal.

grafica barbat care se tine de spate din cauza durerii

În plus, spre deosebire de grupul de diclofenac, pe fondul utilizării soluției medicamentului Milgamma, nu au existat plângeri de simptome dispeptice

O fiolă din această soluție injectabilă conține 100 mg clorhidrat de tiamină, 100 mg clorhidrat de piridoxină, 1000 mcg de cianocobalamină. Soluția are o serie de avantaje. În primul rând, medicamentul conține un stabilizator, care, spre deosebire de cianura de potasiu eliberează mult mai puțini ioni de cianura și, în consecință, este mai sigur.

În al doilea rând, compoziția soluției conține anestezicul local lidocaină, care face injecțiile nedureroase. Acesta este un argument important în favoarea creșterii aderenței pacientului la tratament. De asemenea sporește acțiunea vitaminelor B datorită efectului conductiv. În al treilea rând, soluția Milgamma este disponibilă într-un ambalaj economic, fiind convenabil pentru pacienți.

Cum să tratezi durerile de spate. În cazul căror boli remediul este eficient

Eficacitatea și siguranța soluției combinate de medicament în tratamentul sindromului de durere vertebrogenă este evidențiată de rezultatele multor studii. Deci, într-un studiu clinic, eficacitatea includerii soluției medicamentului și a diclofenacului de sodiu, sub formă de soluție injectabilă, a fost comparată în terapia complexă a pacienților cu patologia de mai sus.

medic care priveste o siringa

Astfel, comprimatele Milgamma conțin o combinație eficientă de doze terapeutice de vitamine B neurotrope

Conform rezultatelor sale, eficacitatea soluției medicamentului Milgamma în terapia complexă a sindromului de durere vertebrogenă este comparabilă cu cea a diclofenacului. Astfel, s-a înregistrat o scădere semnificativă statistic a severității durerilor de spate și a tulburărilor funcționale asociate cu aceasta. În plus, spre deosebire de grupul de diclofenac, pe fondul utilizării soluției medicamentului Milgamma, nu au existat plângeri de simptome dispeptice, durere în epigastru și hipocondrul drept. De asemenea, un efect similar cu acesta are și arginina.

Astfel, beneficiile oferite de Milgamma și soluția injectabilă vor ajuta la tratarea eficientă a durerilor de spate cauzate de tulburări ale sistemului musculo-scheletic și ale sistemului nervos. Printre indicațiile pentru utilizarea acestor medicamente se numără o gamă largă de boli, sindroame radiculare, nevrite, nevralgie, polineuropatie, mialgie, ceea ce face ca prezența medicamentului în trusa de remedii de la domiciliu să fie relevantă.

medic care priveste o siringa si o pregateste pentru a fi injectata

Astăzi, benfotiamina este prezentată ca parte a medicamentului Milgamma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *