Cancan ultimă oră

Betty a declarat că faima lui Florin Salam a avut și efecte negative asupra ei

Publicat: 20 ian. 2022
Betty și Florin Salam se țin de mână
Betty Salam a vorbit despre principiile după care a fost crescută de tatăl ei, dar și cum este percepută de lumea din exterior din cauza faimei pe care o are Florin Salam

Betty Salam este fiica cea mare a lui Florin Salam, unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. În vârstă de 21 de ani, tânăra a devenit mămică în urmă cu trei ani, aducând pe lume un băiețel minunat. Recent, artista a vorbit despre principiile după care a fost crescută de tatăl ei, dar și cum este percepută de lumea din exterior din cauza faimei pe care o are Florin Salam.

Betty este fiica lui Florin Salam și prima căsătorie

Tânăra a moștenit optimismul tatălui său, iar atunci când vine vorba de educație, Betty încearcă să fie o mamă bună pentru fiul ei. Mai mult, artista își dorește să transmită mai departe modul de formare dobândit de la părinții ei.

Betty este căsătorită cu Cătălin Vișănescu din 2018, iar împreună au un băiețel. Vedeta se declară o persoană împlinită, dar modestă, chiar dacă tatăl ei este considerat unul dintre cei mai iubiți maneliști. Betty a declarat că faima părintelui său a avut și efecte negative asupra ei, dar mai ales asupra modului în care a fost percepută de-a lungul timpului.

Betty Salam: „Sunt o persoană foarte pozitivă și cred în Univers”

Fiica lui Florin Salam a moștenit optimismul tatălui său, declarându-se și o persoană pozitivă. Betty recunoaște că faima părintelui său a avut și efecte negative asupra modului în care a fost percepută de-a lungul timpului de către lumea exterioară. Tânăra a fost la un pas să nu mai poată cânta, din cauza unei răceli, dar acest lucru nu a doborât-o, considerând că totul va fi bine.

„Nu e bine să atragem răul! N-am început atât de bine 2022, dar sunt o persoană foarte pozitivă și cred în Univers. Am început cu o răceală, nu puteam să mai vorbesc, am crezut că mi-am pierdut vocea, dar sunt bine acum. Totul se întâmplă mai bine decât anul trecut!’, a spus Betty Salam, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Cum a transformat-o faima lui Florin Salam pe fiica lui, Betty

Betty Salam a devenit mamă în urmă cu trei ani, aducând pe lume un băiețel. Artista a mărturisit că este o persoană modestă, deși tatăl ei a avut mereu bani. Cântăreața susține că banii nu au controlat-o și de multe ori preferă să discute cu oameni sub nivelul ei.

„Multe persoane pe care le întâlnesc pentru prima dată, îmi spun că la prima vedere par cea mai nesuferită persoană, dar nu știu de ce, probabil mă uit urât, nu știu care e problema! Eu, dimpotrivă, și ți-o spun sincer, fără să mint, dacă ar fi alta în locul meu, ar fi cea mai nesuferită.

De ce să nu fiu om cu toată lumea? Eu, de exemplu, și spun ceva, nu ca să par drăguță, îmi place mult mai mult să socializez cu un om mai sub nivelul meu, decât cu oamenii care sunt la nivelul meu. Văd mai multă sinceritate acolo!”, a mai spus artista.

Betty Salam știe cum o să își educe fiul

Fiica cea mare a lui Florin Salam știe deja cum o să-și educe copilul. Tânăra mărturisește că își dorește să transmită și următoarei generații modul de formare dobândit de la părinții ei. Deși mama ei s-a stins din viață când ea era foarte mică, Florin Stoian a știut cum să-și educe cei doi copii. Betty și Dani Stoian sunt copiii manelistului din prima căsătorie. Ambii l-au făcut bunic pe celebrul artist.

„Mi-aș dori să îl cresc așa cum m-au crescut și pe mine părinții mei. De exemplu, îmi doresc foarte tare să fie om în primul rând, adică să nu exagereze niciodată, chiar dacă are o situație financiară bună sau nu. Să fie un om normal și să nu uite de unde a plecat, asta am învățat și eu de la tatăl meu.Vreau să fie respectuos și să aibă grijă de el. Asta e cel mai important! Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o de la tatăl meu este că, indiferent de perioada prin care treci, trebuie să te ridici, întotdeauna, indiferent de ce ți se întâmplă în viață!”, a mai declarat Betty Stoian.

 

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu