Cancan

Betty Salam, mesaj emoționant la șapte ani de relație cu Cătălin Vișănescu. „Pentru mine încă este un șoc!”

Publicat: 06 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Betty Salam mesaj emoționant la șapte ani de relație cu Cătălin Vișănescu. Pentru mine încă este un șoc
Betty Salam a facut o declaratie emotionanta lui Catalin Visanescu

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au împlinit șapte ani de relație. Fiica lui Florin Salam a adus pe lume în anul 2018 un băiețel perfect sănătos. Cei doi părinți au ales să îi pună numele de Matthias Ștefan. De curând, fiica celebrului manelist a transmis un mesaj emoționat pe rețelele de socializare.

Betty a spus că nu și-a dat seama cât de repede au trecut acești ani și că “încă este un șoc” pentru ea.

Betty Salam, mesaj emoționant pentru Cătălin Vișănescu

Betty Salam și Cătălin Vișănescu se iubesc la fel de mult ca în prima zi, iar acum, când au împlinit șapte ani de relație, fiica celebrului cântăreț de manele a postat un mesaj emoționant.

”Împlinim 7 ani de relație, eu cu Cătălin, și mă gândeam așa cum au trecut anii ăștia atât de repede. Ne-am văzut în toate momentele vieții și am fost întotdeauna unul lângă celălalt. Pentru mine încă este un șoc că am împlinit 7 ani de relație și nu știu cum au trecut atât de repede. Sunt mândră de noi că am rezistat și că avem ceva împreună. Doar lucruri frumoase”, este mesajul pe care Betty l-a transmis pe rețelele de socializare.

Fiica lui Florin Salam își dorește să facă nuntă după ce se termină pandemia

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au spus în anul 2018 cel mai important “Da” din viața lor. După acest pas a urmat boteztul băiețelului lor Matthias Ștefan. Din păcate cununia religioasă a celor doi nu a mai avut loc.

Fiica lui Florin Salam a dezvăluit că și-a pierdut inelul de logodnă într-o vacanță în Turcia, astfel că evenimentul a fost amânat. Însă, după acest episod, tânăra a mărturisit că a primit un alt inel, iar ea și Cătălin Vișănescu au intenția să își facă nunta după ce trece pandemia.

“Mi-a dat alt inel, m-a cerut din nou! Cu nunta însă cred că mai așteptăm trei, patru ani, până se duce toată nebunia cu pandemia. Vreau ca la nunta mea să fiu nemachiată, îmbrăcată cu o rochie simplă, într-un loc unde să fie și munte, și mare, și numai oameni apropiați. Să fie undeva unde nu am mai fost. Eu am făcut cununia civilă înainte să împlinesc 18 ani și după ce am născut am făcut și botezul. La ambele evenimente am fost epuizată. Nu mai vreau să fie așa”, a spus Betty Salam.

Florin Salam, tatal lui Betty, traieste si o dragoste ca in povesti cu Roxana Dobre

Florin Salam preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, în anumite momente își mai face apariția pe Instagram cu câte o declarație bombă.

Așa s-a întâmplat și recent când manelistul și-a exprimat iubirea în mediul online față de Roxana Dobre, mama copiilor lui.

Florin Salam a intrat pe contul de Instagram al Roxanei și i-a spus cele mai frumoase cuvinte.

”Te iubesc…i love you! Te iubesc, Roxicule. Ești Florin Salam tu și eu după tine. Te iubesc, ești șefa țării, restul care nu ne înțeleg zero barat”,  a spus Florin Salam.

Adauga un comentariu