Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că i s-a propus să fie concurentă la Survivor România. De ce a refuzat? Motivul este surprinzător

Publicat: 27 iul. 2021
Bianca Drăgușanu în camera sa
Bianca Drăguşanu a rămas fără permis de conducere, după ce a fost surprinsă depăşind o coloană de mașini în Capitală. Vedeta a fost amendată cu 580 lei și i-a fost reținut permisul auto pentru 30 de zile

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, de curând, că i s-a propus să fie concurentă la Survivor România, dar a refuzat din niște motive pe care unii ar putea să le considere cel puțin…excentrice.

Vedeta este foarte pretențioasă atunci când vine vorba de participarea la emisiunile TV. Nu merge decât pe bani, iar confortul este unul extrem de important. Tocmai de aceea, Biancăi nu prea i-a convenit faptul că acest show se desfășoară în sălbăticie.

„S-a ajuns într-o etapă când foarte rar se mai dau bani pentru aparițiile tv. Eu nu fac muncă voluntară, nu mai merg nicăieri dacă nu sunt plătită. Am ce face cu timpul meu.

Am fost invitată la Survivor, ca și concurentă. Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge. Niciun ban nu m-ar face să renunț la confortul meu. Eu am și bani și faimă. De ce să mă chinui să dorm pe jos?

Aș spune da unui show în care să stau în tocuri de 12 centimetri, nu unul în care să urinez prin tufișuri”, a declarat Bianca pentru Impact.ro.

Și-a dorit mereu să fie vedetă

La numai 16 ani Bianca Dragusanu a apărut la emisiunea „Din dragoste”, de la Antena 1, pentru a-şi recupera iubirea, un domn din Petroşani. Prima ei apariţie importantă în ipostaze sexy a fost însă mai târziu la vârsta de 21 de ani când a pozat la faţă de la pagina 5 pentru ziarul Libertatea. În acea perioadă era mai plinuţă şi avea părul creţ.

În toamna lui 2009 a fost aleasă pentru a o înlocui pe asistenta lui Dan Capatos de la emisiunea „Un Show Păcătos”, Loredana Chivu, ajungând astfel cea mai dorită sexy-asistenta de pe micile ecrane ale acelui moment.

Deşi activează în modelling de câţiva ani s-a remarcat în presă mondenă atunci când au fost publicate o serie de fotografii în care a fost surprinsă făcând dragoste cu celebrul designer Cătălin Botezatu.

Bianca Dragusanu a devenit rapid foarte apreciată în lumea modei şi a defilat pentru designeri celebrii precum: Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani. Bianca a fost solicitată şi la prezentările din România, fiind considerată „femeia ideală”, înaltă, slabă şi cu forme. Ea şi-a făcut operaţie de mărire a sânilor la vârsta de 20 de ani, ajungând unul din cele mai bine cotate modele din România în ultimii ani.

Adauga un comentariu