Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu a vorbit despre amenzile împărțite azi-noapâte de polițiști: „Cine greșește, plătește”

Publicat: 07 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În această după-amiază, Bianca Drăgușanu a vorbit despre petrecerea la care a participat și la care a intervenit în forță poliția. Mai multe vedete din România s-au întâlnit la un local din Capitală pentru a petrece pe ritmurile muzicii lui Adrian Minune. Din cauza gălăgiei se pare că locatarii din blocurile aflate în proximitate au făcut reclamație iar mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului și au împărțit amenzi în stânga și în dreapta.

Conform declarațiilor sale, Bianca Drăgușanu a fost însoțită de sora sa la petrecere. De asemenea aceasta a accentuat ideea conform căreia persoanele care greșesc trebuie să plătească.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre amenzile împărțite azi-noapâte de polițiști

Binaca Drăgușanu a declarat că, la ora la care se închid restaurantele ea era deja acasă. Totodată, blondina a clarificat faptul că filmulețele pe care le-a postat pe rețelele de socializare erau filmate cu câteva ore înainte.

“Toată lumea bate toba aiurea. Eu la ora 23 am fost în casă. Postările pe care le-am făcut nu aveau legătură. Eu când făceam postările eram deja acasă. Am salvat filmulețele în telefon și le-am pus la ce oră am crezut eu. În momentul în care s-a închis petrecerea la ora 11 pentru mine, pentru mine s-a închis petrecerea la ora 11, eu m-am ridicat și am plecat. Din ce am văzut la televizor, la ora 12:30, Poliția era deja acolo cu televiziunea. Dacă era să fiu amendată, nu aveam nicio problemă cu asta, că vorba aia, cine greșește, plătește și îmi asumam și aia era”, a declarat afacerista pentru spynews.ro.

Astăzi Bianca Drăgușanu a mers să se destindă la un salon de înfrumusețare. Aceasta a făcut noi precizări despre intervenția oamenilor legii în localul în care ea a fost.

“(…). Este foarte mișto să îți cânte Adrian Minune. La ora 1:00, încheiam de văzut un film (…). Te poți distra, te poți distra foarte tare, mai ales dacă ești într-o companie plăcută, cum a fost a mea aseară. Invitatul de bază: sora mea (…) se acomodează cu ritmul meu de viață. (…)”.

Nu este pentru prima dată când Adrian Minune se află într-o astfel de situație în perioada pandemiei. Acesta ar mai fi dat o petrecere la locuința sa unde ar fi fost invitate mai bine de două zeci de persoane. Printre invitați s-au aflat Costi Ioniță și Jador.

Adauga un comentariu