Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu, apariție de senzație într-un mall din Capitală. Ce gest neobișnuit a făcut blondina în văzul tuturor

Publicat: 04 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Bianca Drăgușanu a avut o apariție de senzație într-un mall din Capitală. Diva din showbiz-ul românesc atrage de fiecare dată toate privirile oriunde s-ar afla.

Bianca Drăgușanu, apariție spectaculoasă într-un mall din Capitală

Bianca Drăgușanu este o femeie model! Blondina petrece destul de mult cu fiica ei, Sofia, chiar și atunci când se află la cumpărături. Cei mai tari paparazzii au fost pe urmele ei și au surprins-o în compania micuței sale, dar și a unui bărbat.

Bianca Drăgușanu împreună cu fiica ei, dar și cu cel care le-a însoțit au mers la un magazin de printat și personalizat, iar în tot acest timp, Bianca Drăgușanu a stat pe telefonul mobil și a căutat niște poze.

Ce gest neobișnuit a făcut Bianca Drăgușanu în public

Între timp își face apariția un cerșetor care le-a cerut bani, iar cel care a însoțit-o pe divă i-a dat acestuia 50 de lei. Bianca Drăgușanu a atras toate privirile, asta pentru că blondina a purtat o ținută spectaculoasă, albă, care nu putea trece neobservată.

În timp ce stătea de vorbă cu cel care a însoțit-o, Bianca Drăgușanu nu a mai ținut cont de nimic, iar diva a arătat un semn obscen, iar acesta s-a amuzat. Cei trei s-au dus la un magazin cu bijuterii, iar Bianca Drăgușanu s-a uitat în vitrină la câteva accesorii și a aprobat o pereche de cercei, însă nu a cumpărat nimic.

După câteva minute bune, diva împreună cu fiica și cel care le-a însoțit s-au întors la magazinul de printat și personalizat ca să ridice pozele.

 

Adauga un comentariu