Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu are planuri serioase pentru viitor. Vedeta vrea să-și deschidă o nouă afacere

Publicat: 13 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăgușanu are planuri serioase pentru viitor. Vedeta vrea să-și deschidă o nouă afacere
Vedeta a mărturisit recent în cadrul unui interviu că se gandește să investească în imobiliare, deoarece consideră că e afacerea din care niciodată n-am cum să pierzi

Bianca Drăgușanu  vrea să-și deschidă o nouă afacere, un business profitabil din care ar putea câștiga sume uriașe. Vedeta muncește de dimineață și până seara, iar acum are de gând să își deschidă o nouă afacere.

Vedeta a mărturisit recent în cadrul unui interviu că se gandește să investească în imobiliare, deoarece consideră că e afacerea din care niciodată n-am cum să pierzi.

Bianca Drăgușanu: „Intenționez să demarez o afacere imobiliară”

În ultimul timp, foarte multe vedete au investit în acest domeniu, iar Bianca Drăgușanu  susține că și-ar dori foarte mult să se implice, deoarece este business foarte profitabil.

„De când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi, chiar dacă există inflație. Sunt sceptică, nu vreau să deconspir planurile mele, dar da, intenționez să demarez o afacere imobiliară”, a spus ea pentru Impact.ro.

Bianca Drăgușanu a început deja să lucreze pentru acest domeniu, acum ea are în plan să-și mai cumpere o casă, o locuință cu o curte mare.

„Am tot fost să văd niște case, vreau una cu curte. Sunt în vizionări, încă nu am găsit ceea ce caut”, a mai zis Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică

Bianca Drăgușanu a făcut recent o vizită la cabinetul medicului estetician pentru a-și face o nouă intervenție. De data aceasta, Bianca nu s-a mai „atins” de față, ci a dorit să schimbe ceva la aspectul mâinilor. Știm deja că fosta soție a lui Victor Slav este o împătimită a intervențiilor estetice de tot felul și a declarat în nenumărate rânduri că nu se va opri din modificările fizice pe care și le face până nu va atinge „perfecțiunea”. Iar acum, se pare, a venit momentul îmbunătățirii aspectului pielii din zona mâinilor.

Intervenția la care a apelat Bianca, mezoterapia, denumită și „cocktail-ul frumuseții” reprezintă un tratament minim-invaziv realizat cu ace speciale prin care se injectează în piele diverse substanțe cu un aport nutritive semnificativ – acid hialuronic, vitamine, enzime, hormoni, minerale și antioxidanți. Totuși, mezoterapia se face cel mai adesea la nivelul feței. Vedeta în vârstă de 40 de ani le-a explicat fanilor pe contul de socializare că ș-a dorit să facă o astfel de intervenție pentru că și mâinile trebuie îngrijite la fel ca orice altă parte a corpului.

Adauga un comentariu