Cancan

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Lili Sandu: ” Să mori tu?”

Publicat: 25 sept. 2020
Bianca Dragusanu in scandal cu Lili Sandu
Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Lili Sandu. După ce cântăreața și actrița Lili Sandu a născut, fosta asistenta tv i-a aruncat cuvinte grele în mediul online.

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Lili Sandu. După ce cântăreața și actrița Lili Sandu a născut, fosta asistenta tv i-a aruncat cuvinte grele în mediul online. Iubita lui Alex Bodi nu a putut trece cu vederea afirmația lui Lili pe care o consideră una ipocrită, de fațadă.

Bianca a întrebat-o în mediul virtual pe Lili dacă într-adevăr i-a plăcut să aibă burtă mare și să aibă totul timpul senzația de disconfort pentru că ei îi vine greu să creadă asta.

Bianca Drăgușanu, cuvinte grele la adresa lui Lili Sandu

Drăgușanu a vorbit din experiența ei în atacul pe care l-a lansat la adresa lui Lili Sandu, căci și ea este mamă și a trecut prin cele 9 luni cu micuța Sofia în burtică.

„Subiectul zilei de astăzi este unul foarte controversat. Zilele trecute am văzut un interviu cu o starletă de la noi care tocmai a născut. Foarte frumos, de apreciat, femeie frumoasă, corp mișto, și-a revenit într-o lună de zile… Dar afirmațiile pe care le-a făcut ea m-au lăsat mască. Auziți ce zice, nene!

„Mi-e dor de sentimentul să fiu gravidă din nou. A fost foarte emoționant!” Să mori tu? Păi tu ai o lună de când ai născut, nebuno! Și ție ți-e dor să fii gravidă din nou! Să ce? Să te duci la baie de o sută de ori pe noapte, să ai burta aia imensă, să nu poți să fii activă și să stai ca o moluscă?!”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram destul de iritată.

„Am ajuns la o concluzie: că poț să spui multe ca să câștigi simpatia oamenilor sau antipatia, cum sunt eu, de exemplu. Mie mi se cam rupe de ce crede lumea despre mine.

Nu îmi pasă! Și da, asta e părerea mea, că sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile, sunteți niște amărâte care veniți iar să mințiți poporul cu televizorul”, a completat extrem de sinceră Bianca.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre vedetele care au avut coronavirus

Bianca Drăgușanu a luat atitudine şi a vorbit despre vedetele care au avut coronavirus. Deşi blondina a început să se simtă rău de câteva zile, aceasta le-a mărturisit fanilor că e doar răcită. Fosta asistenta tv a mărturisit că nu are de gând să se „vândă”, precum ea susține că se vând alte vedete spunând că au coronavirus.

După ce a spus că se simte răcită, multe persoane ar putea să o caute pentru a-i propune, pentru o sumă de bani, să se declare purtătoare de SARS-CoV-2.

Bianca Drăgușanu a mai precizat că niciodată nu s-ar lăsa plătită pentru acest lucru. Mai mult decât atât, blondina a blamat dur alte vedete spunând că au acceptat să fie „virusate” doar pentru bani.

”Mă încearcă o răceală, mă ustură gâtul. Responsabilă pentru această situație este fiica mea, Sofia, și pentru că se poartă printre vedete această situație cu corona, sunt curioasă dacă apare vreo ofertă și să-mi zică cineva că vezi doamne să mă fi prin și pe mine corona! E un mare trend printre vedete. La ora 03:00 au corona și se vindecă ca prin minune în treu zile și apar iar pe sticlă.”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul său de socializare.

”Nu există o sumă de bani pentru care dacă m-aș răci să mint poporul cu televizorul și să spun că am corona sau altceva. Terminați cu vrăjelile astea. Nu există!”, a mai adăugat aceasta pe InstaStory.

Adauga un comentariu