Cancan

Bianca Drăgusanu s-a îngrăşat în vacanţă. Ce decizie radicală a luat celebra blondă

Publicat: 07 aug. 2020
Bianca Drăgusanu
Continuă scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgusanu s-a îngrăşat în vacanţă. Recent Bianca Drăgusanu a postat pe o pagină de socializare un filmuleţ în care se plânge de kilogramele în plus puse în perioada vacanţei. După această experienţă neplăcută, celebra blondă a luat o decizie radicală, în sensul că a trecut la dietă.

După ce s-a răsfăţat în vacanţa din Monte Carlo, Bianca Drăgusanu a trecut la dietă. După festinul culinar din perioada vacanţei, acum mănâncă salată de varză şi piept de pui. Fosta prezentatoare s-a arătat indignată de această schimbare, spunându-i logodnicului sau ca de acum vor mânca ce doreşte ea.

Bianca a mai declarat faptul că logodnicul ei face mult mai mult sport ca ea. Acest lucru s-a văzut şi în postările sale, când Alex Bodi îşi făcea antrenamentul, Bianca îl filma, aceasta spunând că ea a făcut doar nişte abdomene: ,,Nu fac atât de mult sport pentru că trebuie să ţin telefonul în mână”.

Bianca Drăgusanu s-a îngrăşat în vacanţă. De la plajă direct în sala de sport?

Acum un an frumoasă blondă şi-a făcut apariţia la un eveniment cu 5 kilograme în plus, însă atunci pusese 5 kilograme de masă musculară, perioada în care a dat şi ponturi despre secretele ei de beauty. Acum situaţia este puţin schimbată. Va frecventa Bianca sala de sport după vacanţă? Vedetă nu a declarat încă nimic despre perioada de după vacanţă, însă un lucru este sigur, acum mănâncă salata.

Bianca Drăgusanu, din nou însărcinată?

Recent, Bianca Drăgusanu şi Alex Bodi au petrecut un weekend la mare alături de cei mici. Iar aceasta escapadă de familie se pare că i-a trezit Biancăi noi sentimente. Blondina a vorbit despre familie şi despre ce îşi doreşte în viitor. Şi chiar dacă nu a dat nume, toată lumea a presupus că Alex Bodi este cel alături de care vrea să îşi întemeieze o familie.

„Peste cinci ani mă mai văd cu doi copii, şi copiii pe care o să-i am o să aibă sigur ochii verzi sau albaştri, pentru că îmi doresc foarte tare. Numai de asta vreau să fac copii, ca să fie cu ochii mei, înţelegi? Şi cred că voi fi şi mai bine decât acum, dar ne auzim peste cinci ani, nu e problema!”, a spus recent vedeta la ”Vorbeşte Lumea”.

Bianca Drăgușanu, afacere prosperă în străinătate

Pe lângă planurile din sectorul personal, Bianca are multe de îndeplinit și în plan profesional. Este gata să își extindă afacerile pe care le are și privește cu încredere spre viitor.

Vedeta a declarat că intenționează să își deschidă mai multe magazine în mall-urile din România. Până acum deja a reușit să deschidă câteva magazine în străinătate, în 12 țări.

„În diaspora am câteva, mai exact în 12 țări, iar următorul stadiu e să îmi deschid magazine pe aici cu businessurile pe care deja le am. Deocamdată funcționează online”, a mai declarat Bianca.

Adauga un comentariu