Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu și-a scos hainele de lux la vânzare. A rămas vedeta fără bani?

Publicat: 22 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăgușanu și-a scos hainele de lux la vânzare. A rămas vedeta fără bani
Bianca Drăgușanu și-a scos, luna trecută, la vânzare, nu doar o parte din ținute, ci și gențile și încălțămintea de firmă, multe dintre ele noi, cu eticheta pe ele

Unii au crezut că Bianca Drăgușanu stă prost cu banii și din acest motiv a decis să-și vândă hainele de lux, dar ea infirmă aceste zvonuri. Motivul din spatele negustoriei este altul: vrea să reinvestească banii obținuți în alte haine, genți și pantofi de designer.

„Nu-mi place să port ce are toată lumea, valabil si la bărbații din viața mea. Am cheltuit peste 40.000 de euro în ultima lună doar pe haine numai de firmă. Nu beau, nu fumez, nu am vicii. Investesc mult în mine pentru că mă iubesc mult”, a declarat aceasta pentru playtech.ro.

De ce își vinde Bianca Drăgușanu hainele

Bianca Drăgușanu și-a scos, luna trecută, la vânzare, nu doar o parte din ținute, ci și gențile și încălțămintea de firmă, multe dintre ele noi, cu eticheta pe ele. Cumpără mult, investește mult, poartă o dată sau niciodată și apoi vinde. De ce? Bianca Drăgușanu explică.

„Îmi vând lucrurile din dulap. Nu le am purtat când le-am cumpărat, atunci când ai adrenalina shoppingului, deci nu le mai iau. Am vândut o rochie de 2000 de euro doar cu 250 de euro. Recent, îmi cumpărasem o geantă de 2.600 de euro pe care am dat-o cu 1500 de euro. În schimb, unele genți nu și-au pierdut dn valoare și în această situație nu scad prea mult la preț. Ce vând îmi acoperă ce cumpăr”, spune Bianca.

Cu ce prețuri își vinde Bianca Drăgușanu hainele

Cei care vor să cumpere haine de la Bianca Drăgușanu au de ales între pantofi Dior cu 450 de euro, ghete Givenchy, cu 250 de euro, geantă Valentino cu 1200 de euro sau botine Balmain cu 500 de euro. De menționat că Bianca poartă numărul 41 sau 40 la pantofi, iar o rochiţă scoasă la vânzare de ea este mărimea 40.

„La bază asta e meseria mea, sunt negustor, vând peruci, țigări electronice, aur cu diamante, geci de piele de crocodil, blănuri, costume fitness, cosmetice. Îmi place mult să fac asta, să mă târguiesc, e o joacă pentru mine”, spune Bianca.

Bianca Drăgușanu, acuzată că vinde fake-uri

După ce a fost acuzată că are fake-uri, Bianca Drăgușanu a răbufnit şi a explicat că are toate bonurile care dovedesc că ea are numai lucruri scumpe, cumpărate direct de la branduri de lux.

„Dacă ar fi fost adevărat că îmi cumpăr haine fake, aș fi tăcut din gură și aș fi ignorat. Oricum, fiecare crede ce vrea! Dar când eu știu ce am comandat. Am pe mail bonurile, am făcut filmulețe și le-am postat. Zilele trecute mi-am comandat o geacă de la Gucci, măsura 36, am filmat geaca, nu știu ce. Și am trimis-o înapoi! Îmi era mică măsura 36 și am făcut retur. Și-ți bagă banii în 14 zile. A fost 2.200 de euro. Și astăzi mi-a adus iar geaca, măsura 38”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Cancan.

 


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Adauga un comentariu