Cancan

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despartit. Care este motivul ce a dus la separarea celor doi

Publicat: 03 sept. 2020
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despartit
Continuă scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despartit exact în ziua în care împlineau doi ani de relație. Faptul că în relația lor nu exista comunicare a dus la ruptura dintre cei doi. Vedeta susține că despărțirea este definitivă și nu mai există cale de întoarcere.

Unul dintre cele mai controversate cupluri din showviz-ul românesc s-a destrămat. Bianca Drăgușanu a deci să pun punct relației cu Alex Bodi. Vedeta susține că despărțirea este definitivă și nu mai există cale de întoarcere.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, presărată cu o serie numeroasă de despărțiri și împăcări. Deși în ultima perioadă părea că totul merge foarte bine între ei, se pare că inevitabilul s-a întâmplat și au ajuns, din nou, la despărțire.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despartit

Potrivit spynews.ro, Bianca Drăgușanu este cea care a decis că totul trebuie să se oprească. Blondina s-a despărțit de Alex Bodi exact în ziua în care împlineau doi ani de relație. Deși a mai făcut acest lucru de câteva ori, de data aceasta susține că decizia este definitivă și nu mai există cale de împăcare.

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru sursa citată.

Care este motivul ce a dus la separarea celor doi

Bianca Drăgușanu a declarat că lucru ce a determinat-o să ia această decizie a fost faptul că în relația lor nu exista comunicare. Se pare că cei doi nu se înțelegeau, iar comunicarea era defectuoasă. De acum Bianca este o femeie liberă și privește încrezătoare spre viitor.

„Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”, a mai spus vedeta.

Bianca Drăgușanu este din nou însărcinată? Cum a fost surprinsă vedeta

Bianca Drăgușanu a făcut un gest care i-a făcut pe mulți că ar fi însărcinată pentru a doua oară. Vedeta, împreună cu partenerul ei, Alex Bodi au copii din relații anterioare. Bianca este mămica unei fetițe pe care o are din mariajul cu Victor Slav, iar Alex este tătic a două adolescente superbe.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși într-un centru comercial din București și au intrat într-un magazin cu haine pentru bebeluși.

După câteva minute bune petrecute printre rafturi, ei au decis ce să cumpere și au mers să achite produsul. Câțiva dintre clienți au recunoscut cuplul și s-au gândit că Binaca este însărcinată și deja vrea să ia hăinuțe pentru viitorul bebeluș.

La scurt timp după ce au plătit ceea ce au decis să ia, ei au revenit în magazin și pe urmă au părăsit mall-ul.

Vestea că Bianca Drăgușanu ar fi din nou însărcinată vine după ce în urmă cu ceva timp ea și Alex Bodi au vorbit despre acest subiect.

“Am mai spus despre Victor că este un bărbat extraordinar și tocmai de asta este tatăl copilului meu, dar poate (…) o să mai am un copil cu un alt bărbat. Eu cu Victor am încheiat relația de comun acord, am rămas prieteni. El și-a făcut altă relație, eu sunt acum într-o altă relație.

Relația între mine și Victor este foarte frumoasă. Este o relație normală. Suntem părinții unui copil minunat de care știm să ne bucurăm împreună și cred că acesta este cel mai important lucru. Ne înțelegem mai bine decât când eram împreună”, a spus Bianca Drăgușanu.

Adauga un comentariu