WoW!

Bicarbonatul de sodiu, util pentru lenjerii şi cearşafuri

Publicat: 24 mart. 2020

Cu toții știm că lenjeria de pat trebuie spălată o dată pe săptămână, iar motivul este unul simplu. Materialul absoarbe toate secrețiile corpului nostru, devenind un mediu tocmai bun pentru dezvoltarea bacteriilor.

Pentru a-ți face treaba mai ușoară, poți apela cu încredere la bicarbonatul de sodiu. Acesta promite să-ți lase lenjeria de pat moale și catifelată. Atunci când dormi, starea de bine nu este dată de materialul din care este confecționată lenjeria de pat, ci modul în care aceasta este spălată. Dacă vrei să obții așternuturi imaculate, spală-le cu bicarbonat de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu, util pentru lenjerii şi cearşafuri

Este de la sine înțeles că metoda nu este nici costisitoare, iar pentru un efect imediat, puteți amesteca bicarbonatul cu oțet de mere. După ce ai amestecat cele două ingrediente, soluția obținută se toarnă în mașina de spălat împreună cu detergentul.

Acest amestec netezește chiar și cele mai rigide țesături. În plus, au și proprietăți antibacteriene și antiseptice, adică elimină inclusiv mirosurile neplăcute.
Dacă nu vrei să folosești bicarbonat de sodiu, îl poți înlocui cu zeama de lămâie, care este unul dintre cei mai eficienți agenți înălbitori și dezinfectanți naturali.loading...

Adauga un comentariu