International

Bill Gates a vorbit despre conspirațiile la adresa sa. „Este malefic”

Publicat: 27 ian. 2021
Bill Gates cu ochelari priveste ingandurat
Bill Gates s-a declarat uimit de teoriile consipirationale ce au fost lansate impotriva sa

Bill Gates a vorbit despre conspirațiile la adresa sa într-un interviu acordat Reuters. Cofondatorul Microsofta fost uimit de numărul și amploarea teoriilor conspirației care s-au făcut la adresa sa în timpul pandemiei de coronavirus.

Acesta le considera de-a dreptul nebuneşti şi malefice,

Ce spune Bill Gates despre conspirațiile la adresa sa

Bill Gates a declarat că milioanele de postări online și de „teorii nebunești ale conspirației” cu privire la el sau la expertul american în boli infecțioase Anthony Fauci că au luat naștere, probabil, din cauza combinației a doi factori: evoluția unei pandemii înspăimântătoare și ascensiunea rețelelor de socializare.

„Nimeni nu ar fi prezis că eu și dr. Fauci am fi atât de proeminenți în aceste teorii cu adevărat malefice”, a spus Gates.

Sunt foarte surprins de asta. Sper ca acest lucru să dispară”, a mai declarat Gates.

Odată cu începutul pandemiei milioane de mesaje conspirative s-au răspândit pe Internet, alimentând dezinformarea despre coronavirus, originile reale ale pandemiei și motivele celor care lucrează pentru a stopa flagelul ucigaș.

Una din teoriile care au luat amploare a fost aceea că Gates și Fauci au creat pandemia pentru a controla oamenii, că vor să profite de răspândirea virusului și că ținta lor este să folosească vaccinurile pentru a introduce microcipuri de monitorizare în oameni.

„Dar oamenii chiar cred asta?”, a întrebat Gates. „Va trebui să ne educăm cu privire la acest lucru în anul următor și să înțelegem … cum schimbă comportamentul oamenilor și cum putem să minimalizăm acest lucru?”

Bill Gates s-a vaccinat împotriva COVID

Bill Gates, fondatorul Microsoft, a anunţat săptămâna trecută pe Twitter că a fost vaccinat împotriva Covid-19. „Unul dintre beneficiile vârstei de 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinarea împotriva Covid-19”, a scris Bill Gates vineri seară.

Miliardarul a continuat: „Am primit prima doză săptămâna aceasta şi mă simt minunat. Mulţumesc tuturor oameniilor de ştiinţă, participanţilor la studii, reglementatorilor şi lucrătorilor sanitari din prima linie care ne-au adus în acest punct”.

Ce profeție a făcut Bill Gates despre coronavirus

Bill Gates a vorbit despre conspirațiile la adresa să într-un interviu recent. Miliardarul american consideră că este doar o chestiune de timp până când omenirea se va confrunta cu o nouă amenițare. Acesta se referă la apariția unor noi microbi cel puţin la fel de periculoşi precum coronavirusul.

„Să sperăm că noua pandemie va fi peste 20 de ani de acum înainte, dar trebuie să luăm în calcul şi că ar putea fi peste trei ani. Nu va fi la fel de distructivă. Nu vom fi atât de proşti a doua oară. (…) Şi aproape fiecare ţară va răspunde aşa cu au făcut-o Coreea de Sud sau Australia, unde au testat rapid şi au pus oamenii în carantină. Iar instrumentele noaste de testare vor fi mult mai bune atunci”, a scris Bill Gates pe blogul său.

Comentarii
  • Ce testare…?!!!, LASĂ TESTAREA pentru clica și trupa ta odioasa. Microbi, bacterii și virusuri exista de când lumea și pământul, dar CINE TE CREZI TU de iți închipui ca dac-a ai bani miliarde, poți sa NE DISTRUGI cum vrei tu…???
    Dac-a vrei sa faci un bine pentru oamenii care mai rămân în viata, ACUM noi nu avem nevoie de testări forțate, nici de vaccinuri ci de TRATAMENTE corecte, asa cum pentru fiecare boala s-a găsit și pe vremuri.

Adauga un comentariu