Stiri si curiozitati

Blond cenușiu peste șaten: Cum să obții nuanța perfectă fără să-ți deteriorezi „podoaba capilară”

Publicat: 01 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Blond cenușiu peste șaten Cum să obții nuanța perfectă fără să-ți deteriorezi podoaba capilară
Combinând mai multe culori, maeștrii coloriști reușesc să obțină nuanțe unice pentru păr

Unul dintre cele mai în tren nuanțe pentru păr este blond cenușiu peste șaten. Această nuanță reușește să atragă atenția. Nuanța se regăsește pe coperțile celor mai în trend reviste de modă. Culoarea este potrivită pentru diverse tipologii de femei și vârstă.

Blondul cenușiu se potrivește perfect cu ochii deschiși, de culoare gri, albastru sau verde. Acest fapt nu înseamnă că posesoarele ochilor căprui vor trebui să renunțe la visul de a-și vopsi părul în cea mai în tren nuanță. Rezultatul fiind la fel de uimitor, drăguț și confortabil.

o femeie cu parul vopsit in blond cenusiu
Fetele cu părul negru sau șaten trebuie să se înarmeze cu multă răbdare pentru a obține un astfel de look

Blond cenușiu peste șaten: Nuanța potrivită pentru toate femeile

Proprietarele de piele foarte deschisă de orice subton i se potrivește perfect această nuanță de culoare a părului. Orice femeie, fără excepție, poate aborda un astfel de look. Important este să aleagă vopseaua potrivită și calitativă.  Blondul cenușiu pune accent pe față și pe trăsăturile frumoase a chipului unei femei.

Chiar dacă tonul închis al pielii este complicat, acesta poate crea o combinație foarte interesantă dintre chip și look. Important ca bronzul să fie unul natural, nu roșu. De asemenea, firele gri se potrivesc destul de armonios cu orice vârstă.

Stiliștii spun că nuanțele deschise și reci ale părului gri nu evidențiază atât de mult imperfecțiunile pielii. Pe când, părul brunet scoate în evidență acneea, puncte negre și petele de vârstă. Pe de altă parte, un machiaj de seară potrivit este de mare ajutor pentru a retușa aceste mici imperfecțiuni. Astfel, poți liberi să aplici o cremă corectoare potrivită și bucură-te fără griji de o culoare neobișnuită a părului.

femeie cu parul vopsit in blond cenusiu
Cea mai fiabilă modalitate de a obține o astfel de nuanță de păr este să mergeți la salon

Cum să realizezi cea mai în trend nuanță de păr: Secretele specialiștilor

Combinând mai multe culori, maeștrii coloriști reușesc să obțină nuanțe unice pentru păr. Însă, nu toate creațiile lor sunt la fel de populare. După o cercetare amplă și un spionaj al celor mai în trend vedete, culoarea de blond cenușiu a câștigat locul de frunte în topul nuanțelor pentru păr.

Culoarea este atât de populară și purtată de celebrități datorită faptului că rezultatul arată la fel de bine pe părul de orice lungime. Iar obținerea unei astfel de culoare pe părul șaten este considerat vârful stilului. Cu toate acestea, grafitul simplu clasic nu își pierde farmecul și popularitatea.

Cea mai fiabilă modalitate de a obține o astfel de nuanță de păr este să mergeți la salon. Hair-styli-știi știu exact în ce proporții să amestece coloranții pentru a obține tonul potrivit. De asemenea, această nuanță este foarte potrivită pentru efectuarea diverselor coafuri.

parul blond cenusiu al unei femei
Stiliștii spun că nuanțele deschise și reci ale părului gri nu evidențiază atât de mult imperfecțiunile pielii

Cum poți obține nuanța de blond cenușiu fără să-ți arzi firul de păr

Fetele cu părul negru sau șaten trebuie să se înarmeze cu multă răbdare pentru a obține un astfel de look. Mai întâi, acestea vor fi nevoite să-și decoloreze firele în 1-3 treceri. Altfel nu se poate obține un ton uniform. Procesul poate dura până la șase luni. Trebuie să știi că nici un specialist care se respectă nu va opta pentru albirea extremă a unei brunete într-o singură zi. Dacă face acest lucru, pur și simplu nu va mai rămâne nimic din bogăția ta capilară.

Nuanța de gri trebuie aleasă pe bază de coloranți cenușii fără amoniac. Tocmai din cauza lipsei de amoniac, astfel de tonuri reci sunt foarte durabile, iar structura părului rămâne intactă.

Dacă vrei să te vopsești din șatenă în blond cenușiu, fii sigură că studiezi foarte bine notele producătorului privind pachetul de vopsea. Unele vopsele nu sunt potrivite pentru șaten, fiind dedicate exclusiv femeilor blonde.

Un blond cenușiu peste șaten nu se poate obține cu ajutorul vopselelor de uz casnic. Este aproape ireal să obții culoarea aceasta acasă. Unele fete căută nuanțe cu nume precum „blond cenușă rece” sau „blond cenușă” și se vopsesc singure. Însă, astfel de vopsele sunt extrem de puternice, deteriorându-ți părul foarte tare.

parul blond cenusiu al unei femei
Blondul cenușiu se potrivește perfect cu ochii deschiși

 

Adauga un comentariu