Stiri si curiozitati

Blond închis nisipiu: Cum să arăți spectaculos și magic  

Publicat: 01 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Blond închis nisipiu Cum să arăți spectaculos și magic  
Durabilitatea culorii este considerat, de asemenea, unul dintre avantajele acesteia

Culoarea părului de blond închis nisipiu este considerată una dintre cele mai bune alegeri. Multe femei sunt captivate de frumusețea și naturalețea pe care această nuanță de păr o oferă. Cu siguranță că dacă vrei și tu să obții același aspect ca, de exemplu, Taylor Swift sau Emma Stone. Atunci această nuanță de păr este pentru tine.

Principalele avantaje ale tonului de nisip sunt considerate aspectul natural pe care o oferă culoarea chipului unei femei. Durabilitatea culorii este considerat, de asemenea, unul dintre avantajele acesteia. Aceasta, nu este la fel de susceptibilă la decolorare și spălare ca celelalte nuanțe, precum părul roșcat. De asemenea nuanța nu are nevoie de o corecție frecventă. Culoarea oferă capacitatea de a crește un ton natural fără mari probleme. Culoarea nisipului arată bine femeilor de toate vârstele.

femeie cu parul blond nisipiu
Cu siguranță nuanța de nisip nu se potrivește fetelor de naționalitate asiatică și negroidă

Blond închis nisipiu: Căror femei li se potrivește această nuanță de păr

Cu siguranță, dacă te uiți la mai multe poze, o să observi că această culoarea a părului de nisip merge la trei tipuri diferite simultan. Fetele de naționalitate slavă cu ochii albaștri și păr blond, vor obține  cu ajutorul acestei nuanțe un aspect mai moale și mai tandru a chipului. Proprietarelor unui aspect aristocratic cu pielea palidă a feței, ochi mari albaștri sau gri și un fizic fragil, li se va potrivi de minune această nuanță de blond. Pentru a evidenția și mai mult culoarea părului este bine să alegi o tunsoare extrem de simplă.

De asemenea, culoarea este extrem de potrivită pentru femeile cu un ten mai închis și cu ochi negri. Hair-styli-știi spun că o combinație dintre pielea întunecată și părul deschis creează un contrast luminos și arată extrem de sexy. De asemenea, unor astfel de domnișoare li se potrivește extrem de bine bretonul subțire.

femeie cu parul blond nisipiu
De asemenea, culoarea este extrem de potrivită pentru femeile cu un ten mai închis și cu ochi negri

Cu siguranță nuanța de nisip nu se potrivește fetelor de naționalitate asiatică și negroid. Deși frumusețile africane cu trăsături sofisticate își pot permite totuși un mic experiment. O altă contraindicație pentru vopsirea în acest ton poate fi părul neîngrijit.

Alte culori nisipoase ale părului: Ce nuanță să alegi pentru a obține un look fermecător

Specialiștii spun că această culoare naturală are doar trei nuanțe. Chiar dacă sunt doar trei, acestea completează extrem de bine orice chip și tunsoare.

Nuanța de blond auriu sau blond nisipos este la mare căutare. Această nuanță este ideală atât pentru vopsirea într-o singură culoare, cât și pentru armurarea părului. Aceasta este o alegere excelentă pentru proprietarele de ochi albaștri și piele deschisă. De asemenea, această tehnică de vopsire te va ajuta să-ți crești rapid părul.

femeie cu parul blond nisipiu
De asemenea nuanța nu are nevoie de o corecție frecventă

Nuanța de nisip-blond este caracterizată printr-un subton ușor auriu. Aceasta nu este inferioară versiunii anterioare nici ca frumusețe, nici ca popularitate. Mulți oameni preferă să-și facă rădăcinile părului blond închis și vopsesc vârfurile într-o nuanță aurie. Culoarea este perfectă pentru fetele cu piele deschisă și ochi gri închis. De asemenea, aceasta nuanță avantajează orice coafură, indiferent dacă aceasta este de zi sau pentru un eveniment special.

Nuanța de blond închis nisipiu arată cu adevărat magic. Culoarea este săturată și foarte luminoasă. Nuanța reușește să facă imaginea elegantă și extrem de scumpă. Părul pur și simplu strălucește la soare și atrage atenția tuturor.

femeie cu parul blond nisipiu
Principalele avantaje ale tonului de nisip sunt considerate aspectul natural pe care o oferă culoarea chipului unei femei

 

Adauga un comentariu