Stiri si curiozitati

Păr roșcat ombre: Nuanța care te va scoate din anonimat

Publicat: 16 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Păr roșcat ombre Nuanța care te va scoate din anonimat
Umbra roșie îți va permite să îți schimbi vizibil imaginea

Părul roșcat ombre este una dintre cele mai la modă tehnici de colorare din ultimul deceniu. Roșul este culoarea cea mai vibrantă, veselă și vizibilă. Spre bucuria brunetelor și a tuturor celor cărora li se pare că ombre este o tehnică obișnuită și prea plictisitoare, pot opta pentru un ombre roșcat.

Roșcatul ombre este o tehnică de evidențiere a umbrelor puțin mai modificată. Această tehnică de vopsit este diferită de cea balayage. Astfel, aceasta presupune în esență o tranziție lină de la rădăcinile întunecate, de obicei naturale, la capete mai deschise. În cazul versiunii roșii, vârfurile luminoase sunt colorate în nuanțe de brunet sau roșcat cu diferite grade de intensitate. Astfel, se trece de la aproape arămiu până la vișiniu intens.

femeie cu parul roscat ombre
De asemenea, un păr roșcat ombre este potrivit pentru ochi de orice culoare

Păr roșcat ombre: Avantajele și dezavantajele acestui look

Umbra roșie îți va permite să îți schimbi vizibil imaginea, fără a colora întregul păr. Acest look arată foarte neobișnuit și îndrăzneț, făcând aspectul mult mai luminos. De asemenea, orice coafură extrem de îndrăzneț și deosebit pe această culoare.

În plus, rădăcinile părului care se află mereu în creștere nu strică în niciun mod aspectul, spre deosebire de femeile care sunt vopsite în blond sau brunet. Pe fundalul roșu, orice culoare a ochilor arată mai strălucitoare. Nu doar culoarea ochilor este evidențiată, dar și machiajul abordat pare mai intens și mai interesant.

Acest look are și unele dezavantaje. Cel mai mare minus constă în faptul că look-ul nu arată bine cu o lipsă totală de machiaj, însă arată extraordinar cu rujul roșu. Ca orice nuanță roșie pe păr, acest look necesită o piele perfect uniformă, fără pete roșii.

femeie care zambeste cu parul roscat ombre
Pe părul blond, ombre roșu este foarte ușor de realizat

De asemenea, trebuie să folosește produse speciale pentru îngrijire. Această culoare se spală rapid dacă nu vei face niciun efort pentru a menține nuanța. Acest look îndrăzneț necesită o revizuire a garderobei, unele culori vor trebui abandonate. Specialiștii recomandă evitarea culorii wenge.

De asemenea, această culoare nu arată mereu bine pe femeile trecute de 45. De asemenea, nu este potrivită pentru părul creț.

Pentru ce tipuri de personalități este potrivită această culoare?

Ca și în cazul rujului roșu, în cazul unui ombre roșu aprins, principalul fapt de care trebuie să ții cont este alegerea nuanței care se potrivește nuanței pielii tale. Nuanțele care conțin o componentă portocalie este potrivită pentru tonurile calde, roșii cu subton albastru, aproape de purpuriu.

femeie cu parul roscat ombre
Acest look are și unele dezavantaje

Această culoare este potrivită pentru persoanele cu o pielea atât deschisă, cât și închisă. Principalul fapt este absența petelor pe ea. Părul închis, precum negru sau maro închis, reprezintă cea mai bună bază pentru această ombre. Cu această nuanță, roșul arată cel mai armonios. Fetele cu păr blond pot încerca și ele această colorare dacă vor să se joace pe contrastul rădăcinilor naturale și al vârfurilor strălucitoare.

Pe părul blond, ombre roșu este foarte ușor de realizat. Însă, astăzi această combinație este considerată irelevantă, nefiind recomandată de stiliști.

De asemenea, un păr roșcat ombre este potrivit pentru ochi de orice culoare. Cu siguranță, „red ombre” este o culoare strălucitoare și îndrăzneață care arată cel mai bine pe femei cu un stil minimalist. Dacă îți place să te îmbraci strălucitor sau adori stilul boho, este mai bine să te gândești la alte tehnici de vopsire.

femeie cu parul roscat ombre
Roșcatul ombre este o tehnică de evidențiere a umbrelor puțin mai modificată
Adauga un comentariu